mikele7413
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 450
- Πόντοι
- 26
Κάποια πληροφορία κ εδω αν ξέρει κάποιος κ εχδι εμπειρία ευχαριστώ
Αυτό το τελεία μου άρεσε. Φαίνεται να είναι παχουλή πάντως.εμένα αυτή εδώ μου έκανε κλικ
εμένα αυτή εδώ μου έκανε κλικ
Το δευτερο δεν απανταει.
Κ βάλε..Αυτό το τελεία μου άρεσε. Φαίνεται να είναι παχουλή πάντως.
Το πρώτο εχουμε κριτική?
Η venus και η φίλη της θα είναι..εκτος οτι εισαι σε λαθος νημα εχει πολλες διαφορετικες αγγελιες με το ιδιο τηλεφωνο
Πολλες αγγελιες.
Δες το προφιλ που εβαλε την αγγελια.
εχει γράψει πολλά χιλιόμετρα δούλευε πολλά χρόνια σε δικό της μπουρδελο στην κολωνου στο Μεταξουργείο.
επίσης και για αυτό αν κάποιος έχει πληροφορία...σε mail απαντησε οτι στα 80 περιλαμβανει περισσοτερο χρονο και εκτονώσεις..
χωρια οι αιμορροιδεςΚ βάλε..
Δώσε παραπάνω πληροφορίες.Μακριά από αυτή τη μαλακισμένη. Βρωμιαρα Αλβανία.
Συναγωνιστές δοκίμασε κανένας το ζανετακι απο τριγγετο αλυσίδα ειναι οντως αυτη;Γιατι αν μπηκε στη βυζιτα θα φαμε καλα εχω αμφιβολίες ομως για την αγγελια γιατι γκουγκλαρα το τηλ και μου εβγαλε ινδικό όνομα μην παμε και μας γαμησουνε τιποτα πακια...ξερει κανεις κατι ευχαριστω
Μη μασάτε με το ινδικό όνομα στο τηλέφωνο. Σιγά που δε θα είχε πακιστανικό τηλέφωνο. Οι περισσότερες έχουν.
Παιδια αν ξέρει κάποιος για τβν ζανετ λτι είναι οντως αυτη να μας πει
Την εχω παρει στην αλυσίδα που δουλεύει κ ειναι εξαιρετική
Παιδιά για εδώ έχουμε πληροφορίες?
Αυτές είναι.Η venus και η φίλη της θα είναι..
Πρώην στουντιοκόριτσο. Δούλευε στην αλυσίδα Ισμήνης, Τριγγέτα κτλ. Αν θυμάμαι καλά, ως Kiara Γερμανίδα.Καποια πληροφορία για την συγκεκριμένη έχουμε φαίνεται καλή
Ευχαριστώ!
Πρώην στουντιοκόριτσο. Δούλευε σε διάφορα μαγαζιά, ως Μπέλλα Ονειροπαγίδα.
Guys sorry 200 ευρώ λέει η 1 ώρα;; Εεε;;;Μη μασάτε με το ινδικό όνομα στο τηλέφωνο. Σιγά που δε θα είχε πακιστανικό τηλέφωνο. Οι περισσότερες έχουν.
Δοκιμάστε να πάτε ή έστω να τηλεφωνήσετε και πείτε και σε εμάς.