kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 603
- Πόντοι
- 21
πού εθεάθη ακριβώς συναγωνιστή;;;ποιος θα επιβεβαιώσει αν είναι πρώην Νίκος;
πού εθεάθη ακριβώς συναγωνιστή;;;ποιος θα επιβεβαιώσει αν είναι πρώην Νίκος;
πού εθεάθη ακριβώς συναγωνιστή;;;
δεν ξέρω αν είναι πρώην Νίκος, αλλα είναι σίγουρα μεγάλο παλτό. Πήγα και έκλαψα τα λεφτά μου. Συμμετοχή κάκιστη, σε φάση ναι καυλα μου γαμα με, ξενερωτικο φουλ, προσπαθεί να αποφύγει την πλήρη διείσδυση και αυτό ξενερωτικο κ πιπα μόνο με προφυλακτιποιος θα επιβεβαιώσει αν είναι πρώην Νίκος;
δεν ξέρω αν είναι πρώην Νίκος, αλλα είναι σίγουρα μεγάλο παλτό. Πήγα και έκλαψα τα λεφτά μου. Συμμετοχή κάκιστη, σε φάση ναι καυλα μου γαμα με, ξενερωτικο φουλ, προσπαθεί να αποφύγει την πλήρη διείσδυση και αυτό ξενερωτικο κ πιπα μόνο με προφυλακτι
Αυτά. Ααα επίσης πιο παχουλη από τη φώτο, μην περιμένετε να δείτε αυτό τα μοντέλο δηλαδή, ούτε καν...
Είναι όντως αυτή, ή θα πάθουμε καμία νίλα;το ζανετάκι πως μας ξεφυγε ??? τωρα το ειδα…
Επειδή οφείλουμε να προσέχουμε από τις κακοτοπιές τους καλούς φίλους, δύο συναγωνιστές είχαν αναφέρει τα εξής για τη συγκεκριμένη περίπτωση :
![]()
Καποια πληροφορία για την συγκεκριμένη έχουμε φαίνεται καλή
Ευχαριστώ!
τρανσφόρμερ είναι;Καποια πληροφορία για την συγκεκριμένη έχουμε φαίνεται καλή
Ευχαριστώ!
Μπατρανσφόρμερ είναι;
ούτε καν... μη λέμε και τα αυτονόητα
Υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να έρθει αυτό που βλέπω στις φωτό..?
Συναγωνιστές δοκίμασε κανένας το ζανετακι απο τριγγετο αλυσίδα ειναι οντως αυτη;Γιατι αν μπηκε στη βυζιτα θα φαμε καλα εχω αμφιβολίες ομως για την αγγελια γιατι γκουγκλαρα το τηλ και μου εβγαλε ινδικό όνομα μην παμε και μας γαμησουνε τιποτα πακια...ξερει κανεις κατι ευχαριστωΦαντάζομαι, αυτήν εννοείς.
[URL unfurl="true"]https://kanesex.com/user/profile/258263[/url]
Από αυτήν την αλυσίδα, οι περισσότερες έχουν αγγελία. Να άλλη μία:
[URL unfurl="true"]https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/699672029-5-eimai-22-eton-me-ypsos-1-68-kai-54-kila-80e_i891244[/url]
Τώρα, το αν οι αγγελίες είναι αληθινές ή ψεύτικες με κλεμμένες φωτογραφίες δεν το ξέρω.
Πάντως, όπως και να έχει, η αλήθεια είναι ότι πάρα πολλές που δούλευαν σε στούντιο και μασάζ, τώρα που είναι κλειστά, έχουν βγει στην αγορά ως call girl.
εκτος οτι εισαι σε λαθος νημα εχει πολλες διαφορετικες αγγελιες με το ιδιο τηλεφωνοΠαιδιά για εδώ έχουμε πληροφορίες?
Συναγωνιστές δοκίμασε κανένας το ζανετακι απο τριγγετο αλυσίδα ειναι οντως αυτη;Γιατι αν μπηκε στη βυζιτα θα φαμε καλα εχω αμφιβολίες ομως για την αγγελια γιατι γκουγκλαρα το τηλ και μου εβγαλε ινδικό όνομα μην παμε και μας γαμησουνε τιποτα πακια...ξερει κανεις κατι ευχαριστω