Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Την πηρε ο απο πανω αλλα ................ Σ εναμιση χρονο 8 μηνυματα , καμια κριτικη . Εγω θελω αλλη μια να συγουρεψωΤι γίνεται ρε παιδιά καλημέρες, καλησπέρες καληνύχτες. Την πήρε κανένας να γράψει δύο λογια![]()
![]()
1= καμία. ;)Την πηρε ο απο πανω αλλα ................ Σ εναμιση χρονο 8 μηνυματα , καμια κριτικη . Εγω θελω αλλη μια να συγουρεψω
τα ίδια και τα ίδια,δεν αλλάζουν αυτά φίλε μουΤην πηρε ο απο πανω αλλα ................ Σ εναμιση χρονο 8 μηνυματα , καμια κριτικη . Εγω θελω αλλη μια να συγουρεψω
Την πηρε ο απο πανω αλλα ................ Σ εναμιση χρονο 8 μηνυματα , καμια κριτικη . Εγω θελω αλλη μια να συγουρεψω
τα ίδια και τα ίδια,δεν αλλάζουν αυτά φίλε μου
Kαι επειδη ειμαστε το μπου για να ειναι σιγουρος καποιος πρεπει να υπαρξουν 3-4 ακομα.Την πηρε ο απο πανω αλλα ................ Σ εναμιση χρονο 8 μηνυματα , καμια κριτικη . Εγω θελω αλλη μια να συγουρεψω
ευχαριστώ αλλά πρόσωπο δεν δείχνω, για ευνόητους λόγουςΚ κολαρα έχει κ βυζαρες κ ποδάρες! Αλλά όσοι έχουμε δει από κοντά, ξέρουμε πως το πρόσωπο της είναι το καλύτερο σημείο της.

...λάρα...
Ωραία κωλοτρυπιδα για γλυψιμο
Τελικά την έχει πάρει κάποιος να μας πει τι και πως?