Καλησπέρα!!!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπέρα!!!
Γενικά είπα ότι όσοι δεν συμφωνούν βρίζουν ή υποβαθμίζουν τον άλλο. Εσύ το δεύτερο έκανες. Τα σχόλια που κόλλησες εδώ αφορούσαν το άλλο thread. Φυσικά και άλλη άποψη έχω για τις μασεζ και άλλη για τα call-girls. Εγώ δεν μπέρδεψα τίποτα. Όποιος ξέρει ελληνικά καταλαβαίνει.κατ αρχην δεν σε εβρισα.
απλα σου επεσημανα με τα δικα σου ποστ στο φορουμ οτι λες αλλα αντ' αλλων.
μπορει εσυ να τα πιστευεις οσα λες,δε σημαινει ομως οτι ειναι κι ετσι.
αυτα και δεν εχω ορεξη να ασχοληθω αλλο γιατι μαλλον εσυ εισαι αυτος που τα μπερδευει κι οχι εγω.
Γενικά είπα ότι όσοι δεν συμφωνούν βρίζουν ή υποβαθμίζουν τον άλλο. Εσύ το δεύτερο έκανες. Τα σχόλια που κόλλησες εδώ αφορούσαν το άλλο thread. Φυσικά και άλλη άποψη έχω για τις μασεζ και άλλη για τα call-girls. Εγώ δεν μπέρδεψα τίποτα. Όποιος ξέρει ελληνικά καταλαβαίνει.
Για κοιτα ρε συ κατι ..εφοπλιστες !Όσο για την τιμή που ανέφερα στο πρώτο σχόλιο. Μάλλον η κοπέλα λέει άλλα ντ' άλλων. Δεν την έβγαλα εγώ την τιμή.
Προσωπικά, εάν έχει ωραίο πρόσωπο, για full προγραμμα 130, είναι ΟΚ!
Π
Ωραίο βυζάκι...πεταχτό!!Καλησπέρα!
Εγώ φίλε μου δεν θα τα έδινα. Αλλά εξαρτάται την περίπτωση, συνδυασμός τιμής-ποιότητας και των γούστων που έχει ο καθένας.Για κοιτα ρε συ κατι ..εφοπλιστες !
σε εφοπλιστες πεσαμε αδερφια
ασε τα αδερφια.εσυ παγενε λιγο παρα κατω.Για κοιτα ρε συ κατι ..εφοπλιστες !
σε εφοπλιστες πεσαμε αδερφια
ωραια και καυλιαρικη φωτογραφια.Καλησπέρα!
Καληνυχτάκιαςγεια σου Αλέξανδρε
καλησπερα!Καλησπέρα!
Καληνύχτα...
:coolcondom: