εχουμε καμια ενημερωση γι αυτην?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εισαι ο πρώτος που το λέει αυτό..Χαλια απο κοντα
συμφωνω με γλυκομουτσουνο. μια χαρα ειναι, και προσωπο και κορμι ωραιο εχει, μεσα στην καβλα ειναι.Χαλια απο κοντα
Η τυπικά δε παίζεται από κοντά σύμφωνα μ τα δικά μου γούστα είναι πολύ όμορφη κ σίγουρα ξέρει ν γκαυλωνει κόσμο πολύ δοτική σε όλα , μεγάλο εργαλείο κ πολύ διάθεση , θα ήθελα ένα προφίλ να κάνω κριτική !!!
στελνεις ενα λινκ με την αγγελεια της στον αntistheni k αν εισαι τυχερος φιαχνει καρτελα τ κοπελας ....περημενω κ γω για μια αλλη αλλα δεν εχω απαντηση
τ συγουρο ειναι οτυ η katy πρεπει ν εχει βυζα τωρα που μηλαμαι
ανεβασε καμια ρε μουτρο!!!!!!!!!!!Έχει εγώ με βυζια την πέτυχα γιατί δεν είχε αγγελία και δεν έκανε ραντεβού μέχρι ν αναρρώσει από την επέμβαση , με προτροπή δίκη μου βρεθήκαμε λόγω το ότι της είπα ότι είναι από μακρυά και με δέχτηκε , ωραίο βτζι δυάρι προς τριάρι ,λίγο πριν ξεσπάσει όλο αυτό με τον ιο βρέθηκα μαζί της , και έχω κ κάτι φωτό της όλα τα λεφτά !!!! Λάστιχο τον έκανα
ανεβασε καμια ρε μουτρο!!!!!!!!!!!
συγα ρ μουτρομια φωτο ειναι ελεοςΝα τη ρωτήσω αν θέλει πρώτα ,,, και αύριο ανεβάζω ,
συγα ρ μουτρομια φωτο ειναι ελεος
καλημεραΘα ανεβάσω μεν αύριο μόλις έχω πρόσβαση στο κρυφό το Κίν θα ανεβάζω πολλές είναι όχι μια
Αδερφέ περιμενουμε φωτοΘα ανεβάσω μεν αύριο μόλις έχω πρόσβαση στο κρυφό το Κίν θα ανεβάζω πολλές είναι όχι μια
Εδω η ινστα?παιζουν πολλες στ προφιλ τ julia Glitter
fbΕδω η ινστα?
Την βρηκα ινστα τελικά κομπλε
ωραιο νιμου ετσι????μουτρο!!Την βρηκα ινστα τελικά κομπλε