Νέα

Τι συμβαινει με την συναδελφο,ρε παιδια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlas123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 161
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
187
Πόντοι
6
Καλησπερα μαγκες,δουλευω σε ενα φυτωριο εδω και 6 μηνες.Ειναι μια 35χρονη βουλγαρα που μου εχει κινησει το ενδιαφερον εδω και ενα μηνα.Τον πρωτο καιρο στη δουλεια μου εδειχνε ενα ενδιαφερον ενω δεν δουλευουμε στο ιδιο ποστο..με χαιρετουσε οταν με εβλεπε.
.με ρωτουσε τι κανω..μια μερα μου ειπε να παω σπιτι της οπου θα ειναι κι ενας φιλος της,να τους τραγουδησω,γιατι ειμαι μουσικος.Ενιωθα οτι μαλλον με ηθελε αλλα αδιαφορουσα....πλεον εδω και ενα μηνα ρε μαγκες,μου φαινεται πολυ εντυπωσιακη σε εμφανιση και με καυλωνει αφανταστα..ειναι χωρισμενη με δυο παιδια και 10 χρονια μεγαλυτερη...Πριν 15 μερες της ειπα πως θελω να την γνωρισω και να παμε για καφε...μου ειπε αν βρει χρονο...εχει μιλησει με καποιες συναδελφισσες και οταν ειναι ολες μαζι και εγω πλησιαζω προς τα εκει αυτες χαμογελανε και αυτη ειναι αμηχανη...δεν της εχω ξαναπει για καφε...εδω και 5 μερες ομως ρε μαγκες ουτε καλημερα.Καποιος πιο εμπειρος να εξηγησει τι μπορει να παιζει;της αρεσει απλα η προσοχη μου;παιζει για να δει ποσο αντεχω;τι;

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.354
Πόντοι
2.356
Φιλε χωσου,θα γαμησεις,μην το καθυστερεις θα νομιζει οτι δεν γουσταρεις και θα ξενερωσει,οποτε θα γευτει αλλος το βουλγαρικο κωλαρακι της!

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
92
Πόντοι
16
Man ,

κοιτα το λιγο το θεμα ποιο ψυχραιμα διοτι απλα μπορει να σπαει  πλακα μαζι σου .

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
Κ μεγαλυτερη
Κ χωρισμενη
Κ με 2 παιδια

Απλα ψαχνει μλκ!!!

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.604
Πόντοι
456
OP
OP
K

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
187
Πόντοι
6
:heavymetalbig:Παιδια στο φυτωριο, στην αρχη με κρινανε,αλλα τωρα εχει ατομα που με υπερασπιζονται...εννοειται πως δεν γιναν ολοι καλοι ξαφνικα..εχει και μαλακες..πριν 2 μηνες ηθελα να φυγω...ειχα τσακωστει με ενα μαλακα...με ρουφιανευε στο αφεντικο και μου μιλουσε υποτιμητικα για την δουλεια μου και για την προσωπικη μου ζωη..ειχα παρει αποφαση να φυγω...το αφεντικο με παροτρυνε να μεινω γιατι ειχε πολυ δουλεια τοτε και θα τον κρεμαγα...Με το αρχιδι το αλλο που στην αρχη μου το επαιζε φιλος, κουβεντα δεν λεμε απο τοτε.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
86
Καλησπερα μαγκες,δουλευω σε ενα φυτωριο εδω και 6 μηνες.Ειναι μια 35χρονη βουλγαρα που μου εχει κινησει το ενδιαφερον εδω και ενα μηνα.Τον πρωτο καιρο στη δουλεια μου εδειχνε ενα ενδιαφερον ενω δεν δουλευουμε στο ιδιο ποστο..με χαιρετουσε οταν με εβλεπε.
.με ρωτουσε τι κανω..μια μερα μου ειπε να παω σπιτι της οπου θα ειναι κι ενας φιλος της,να τους τραγουδησω,γιατι ειμαι μουσικος.Ενιωθα οτι μαλλον με ηθελε αλλα αδιαφορουσα....πλεον εδω και ενα μηνα ρε μαγκες,μου φαινεται πολυ εντυπωσιακη σε εμφανιση και με καυλωνει αφανταστα..ειναι χωρισμενη με δυο παιδια και 10 χρονια μεγαλυτερη...Πριν 15 μερες της ειπα πως θελω να την γνωρισω και να παμε για καφε...μου ειπε αν βρει χρονο...εχει μιλησει με καποιες συναδελφισσες και οταν ειναι ολες μαζι και εγω πλησιαζω προς τα εκει αυτες χαμογελανε και αυτη ειναι αμηχανη...δεν της εχω ξαναπει για καφε...εδω και 5 μερες ομως ρε μαγκες ουτε καλημερα.Καποιος πιο εμπειρος να εξηγησει τι μπορει να παιζει;της αρεσει απλα η προσοχη μου;παιζει για να δει ποσο αντεχω;τι;
κλασικη περιπτωση  μαλακισμενης σπασαρχιδογκομενας μακρια

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.956
Πόντοι
1.706
:s&m_3:Ριχνεις εναν ή περισσοτερους μπουτσους κ μετα κοβεις.

Φιλος μου επισης σε φυτωριο επισης με βουλγαρα ωραια σε εμφανιση ,της εδινε εικοσαρικο κ του αρμεγε τον μπουτσο. Κατω απο δεντρο.

Τσιουμπουκι το ελεγε η στελλα η 17χρονη βουλγαρα που πηδουσα οταν ημουν 37....

Ω καιροι, ω ηθη

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Μλκ εισαι!!  25 χρονων κι αντι να πας να βρεις καμια πιτσιρικα..να γουσταρεις! μου καθεσαι και ασχολεισαι με την θεια απο την βουλγαρια, λες και θα μαμησεις καμια σοβαρη γκομενα και ανοιγεις και θρεντ  :S

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.424
Πόντοι
2.786
Eμένα πάντως μου έλεγε ο παππούς μου:
"Εκεί που βγάζεις το ψωμί σου, να μην βάζεις το πουλί σου!!!"

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.713
Πόντοι
606
Μλκ εισαι!!  25 χρονων κι αντι να πας να βρεις καμια πιτσιρικα..να γουσταρεις! μου καθεσαι και ασχολεισαι με την θεια απο την βουλγαρια, λες και θα μαμησεις καμια σοβαρη γκομενα και ανοιγεις και θρεντ  :S

Άσ'τες ρε φίλε τις πιτσιρίκες με τα κωλοκινητά και ινσταγκραμ που έχουν αποβλακωθεί,καλύτερα ας κυνηγήσει τη Βουλγάρα αν είναι και μουνάρα όπως λέει

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Άσ'τες ρε φίλε τις πιτσιρίκες με τα κωλοκινητά και ινσταγκραμ που έχουν αποβλακωθεί,καλύτερα ας κυνηγήσει τη Βουλγάρα αν είναι και μουνάρα όπως λέει
Καμια κακασχημη που δεν βαφεται και δουλευει στα χωραφια θα ειναι τυπε! Απλα ο δικος μας εδω,λογικα δεν θα εχει πολλες εμπειριες και τις βλεπει ολες ομορφες!  :S

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Από πότε οι Βουλγάρες είναι λάθρες τύπε;  :S
Απο παντα τυπε..οπως και οι αλβανεζες, τριμηνα χαρτια για τουρισμο εχουν οι περισσοτερες και δουλευουν κανονικα..αλλα αμα κοιματε η Επιθεωρηση Εργασιας και ξερει μονο να κυνηγαει ελληνες,καλα μας κανουν οι αλλοδαπες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom