Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.616
- Πόντοι
- 6.615
Η Ελενα απο Φυλής 67 Τι λεει μάγκες? Με την κωλαρα και βυζάρες? Φολα?
Πρωινή ή απογευματινή;
Η Ελενα απο Φυλής 67 Τι λεει μάγκες? Με την κωλαρα και βυζάρες? Φολα?
Περασα εχθες δεν ηταν..μηπως γνωριζεις σε ποιο μπορει να ειναι?Για οσους εψαχναν την Ολγα απο το Βεργας 6 (πανω-κατω) ειναι πρωινη στο Ρεμουνδου 21α (πανω) μαζι με αλλες 2 την Αννα και Νατασσα παλι απο Βεργας και αυτες
Πρωινή ή απογευματινή;
ρε συ την Αντινα/Ελένη με τις σικικονατες τορπίλες λένε, μετά τις 21.30-22.00 μέχρι τις πρωινές ώρες δουλεύειΠρωινή ή απογευματινή;
Ταυτιζομαστε! Ταυτιζομαστε! Μαγκες μου σκαστος απ το καφενειο πηγαινω στο μπουρδελο. Μετα τρωω ενα καυτερο για να τραβηξω μπυρα. Μπερεκετια!Πάλι μεσημέρι μάγκες μου Τζούλια Φωκ 19! Μιλάμε καυλάααααα! Πήγα μετά το φαγάκι, είχα πιεει και 1-2 ποτηράτια κρασί είχε και 2 δωμάτια πριν από μένα, μιλάμε ΑΡΑΞΑ, είχα τις ντάγλες μου, το αρκοθδίσιον να με βαράει, η μουσική να παίζει, είχα γλαρώσει, ήρθε την έγυψα, την έσκισα και πέρασα κομπλέ μόνο μ ένα μπλέ! (20αευρη μάρκα)
και γω παπουλης ειμαι ! γιατι δεν με καθαριζει?
Θενξ μαν μου θα παω να δω απο κοντα.Στο Πιπινου 118 2η βάρδια θα την πετύχεις τύπε μου.
Να σου πω την αλήθεια μου ΔΕΝ θυμάμαι εάν παλαιότερα εργαζόταν στο Φυλής 54 βράδυ ή πρόκειται για κάποια άλλη.
Άψογος !!Πάλι μεσημέρι μάγκες μου Τζούλια Φωκ 19! Μιλάμε καυλάααααα! Πήγα μετά το φαγάκι, είχα πιεει και 1-2 ποτηράτια κρασί είχε και 2 δωμάτια πριν από μένα, μιλάμε ΑΡΑΞΑ, είχα τις ντάγλες μου, το αρκοθδίσιον να με βαράει, η μουσική να παίζει, είχα γλαρώσει, ήρθε την έγυψα, την έσκισα και πέρασα κομπλέ μόνο μ ένα μπλέ! (20αευρη μάρκα)
Δεν έχει επιστρέψει. Πέρασα δύο φορές την προηγούμενη εβδομάδα, το πρωί δουλεύει η γκρανυ Εύα, απόγευμα και νύχτα η μιλφ ΝατάσσαΣτο Κολωνου 48 αριστερα δουλευε μεχρι τα χριστουγεννα η μιλφ Μαρια,καστανοξανθη με κανονικο σωμα,συνηθως διπλοβαρδια,μετα εφυγε για διακοπες αλλα μεχρι πριν 2 εβδομαδες δεν ειχε γυρισει.
Μηπως εχει περασει κανεις απο εκει να ενημερωσει αν δουλευει?
Αδερφέ για σκιννυ στο μετάξι θα κοιτάξεις ιασωνος 37 την ναταλιτσα ιασωνος 20 Α ΒΚαλησπέρα κύριοι. Μηπως ξέρετε κανένα καλό σκιννυ που να δουλεύει είτε στη Φυλής είτε στο Μεταξουργείο;
Απογευματινή βάρδια είναι αυτά;Αδερφέ για σκιννυ στο μετάξι θα κοιτάξεις ιασωνος 37 την ναταλιτσα ιασωνος 20 Α Β
Κ Κολωνού 15 η Άννα
Φυλής σκιννυ υπάρχει στο 109 ένα καθυστερημενο κ μια κ καλά ταιλανδεζα με όνομα ντεπυ
Ευχαριστω,Δεν έχει επιστρέψει. Πέρασα δύο φορές την προηγούμενη εβδομάδα, το πρωί δουλεύει η γκρανυ Εύα, απόγευμα και νύχτα η μιλφ Νατάσσα