Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι θα έλεγες να επανορθώσεις με το βιντεάκι που έταξες;;;Καλησπερα ... Εγω να την βοηθησω ηθελα ι κοπελα αυτες της φωτο μου εστειλε και δεν ηξερα οτι ηταν fake ουτε καποιο οφελος ειχα ουτε κερδος να σας πω ψεματα ... Σητω συγγνωμη τι να πω
Δεν πειράζει Αγάπη εμείς εσένα ξέρουμε, εσένα εμπιστευόμαστε (και εσένα θέλουμε..!)Καλησπερα ... Εγω να την βοηθησω ηθελα ι κοπελα αυτες της φωτο μου εστειλε και δεν ηξερα οτι ηταν fake ουτε καποιο οφελος ειχα ουτε κερδος να σας πω ψεματα ... Σητω συγγνωμη τι να πω
Καλησπερα ... Εγω να την βοηθησω ηθελα ι κοπελα αυτες της φωτο μου εστειλε και δεν ηξερα οτι ηταν fake ουτε καποιο οφελος ειχα ουτε κερδος να σας πω ψεματα ... Σητω συγγνωμη τι να πω

Καλα ρε Αγάπη πλάκα μας κάνεις ? Αφοϋ γράφεις είναι φίλη σου. Μας κοροιδεύεις ή είσαι τόσο αγαθή και σε γλεντάνε ?

Καλησπερα ... Εγω να την βοηθησω ηθελα ι κοπελα αυτες της φωτο μου εστειλε και δεν ηξερα οτι ηταν fake ουτε καποιο οφελος ειχα ουτε κερδος να σας πω ψεματα ... Σητω συγγνωμη τι να πω
Γεια σας