Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 342 άτομα (5 μέλη και 337 επισκέπτες)

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
31
Like
5.520
Πόντοι
5.866
Πήγα για Νατάσα αλλά ήταν φουλ οπότε πήγα παραπάνω τέρμα Φρίξου αριστερά Αννα εξ Ουκρανίας γύρω στα 25 με χείλαρες Βύζαρα  3Νο απείραχτο πρόσχαρη χαμογελαστή καινούργια πολύ καλή μέσα πίπα βαθιά όλες οι στάσεις κ γλωσσοφιλα
Ποια βάρδια?

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Ειδε κανεις ελενα ρουμανα?Ψαχνω βυζαρου και δεν βρισκω ρε γαμωτο...

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.838
Πόντοι
3.556
Ναι Βραδυνή ήταν πήγα στις 8 κ μόλις είχε έρθει

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
17.355
Ειδε κανεις ελενα ρουμανα?Ψαχνω βυζαρου και δεν βρισκω ρε γαμωτο...
Ελενα Ρουμανα με βυζάρες είναι νύχτα στο Φρίξου 14 αλλά ο άλλος έγραψε χθες ότι βρωμουσε ο κώλος της... Και δεν εννοώ τη γνώστη Ελενα με τις ματαρες...

pasok

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2018
Κριτικές
101
Like
1.614
Πόντοι
2.610
Πήγα για Νατάσα αλλά ήταν φουλ οπότε πήγα παραπάνω τέρμα Φρίξου αριστερά Αννα εξ Ουκρανίας γύρω στα 25 με χείλαρες Βύζαρα  3Νο απείραχτο πρόσχαρη χαμογελαστή καινούργια πολύ καλή μέσα πίπα βαθιά όλες οι στάσεις κ γλωσσοφιλα

Πρωινή ή απογευματινή βάρδια;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.497
Πόντοι
3.346
Τωρα οτι και να σου πω δεν εχει σημασια. αμα εισαι κανα ζονγκ σιγα μην σου δωσει γλωσσοφιλο, αν εισαι νορμαλ ναι τοτε παιζει. Οποτε οπως κατσει. Γενικα παντως δινει.
Σε ολους σχεδον δινει, αρκει να εχεις παει αρκετες φορες η να παιρνεις προγραμματα.
Δεν ειναι σιγουρα σαν μερικες που θα πας πρωτη φορα και με το απλο θα σου κολλησει το στομα της στο δικο σου.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.838
Πόντοι
3.556
Αν και ειχα 3 απο τις 4 καλες συνευρεσεις δε ρισκαρω ξανα με αυτην εγω
ραπτορ εμπερδευθεις δεν είπα για την Νατάσα
αλλά 2/3 μαγαζιά πιο πάνω από αυτήν
Τέρμα πάνω το τελευταίο της Φρίξου αριστερά
από Ουκρανία κ αυτή Αννα

Aaaaztek 84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
6
Like
626
Πόντοι
301
Καλησπέρα συναγωνιστές, αν γνωρίζει κανείς. Λοιπόν πριν κάνα δίμηνο είχα πάει συγκεκριμένα στο sex and the city και ήταν εμβολιμη μια πετιτ κοντή ρωσιδουλα νομίζω όνομα Νατάσα. Έτσι δεν ήταν μόνιμα εκεί πιθανόν ήρθε να αλλάξει άλλη. Ψάχνω την συγκεκριμένη μου κανε κλικ τέλος πάντων. Μου είχε δώσει κάρτα εκεί η τσατσά πήρα τηλ μου λέει δεν είναι εκεί πλέον και δεν ξέρει που είναι. Βλέπω πολλές αναφορές και στο συγκεκριμένο θέμα στο όνομα Νατάσα αλλά είμαι σίγουρος αφορούν μια άλλη μελαχρινή που είναι εκεί στη περιοχή ψηλή αρκετά και όχι αυτή που ψάχνω. Έχω μπερδευτεί κάι λίγο βέβαια. Όποιος έχει κάποια πληροφορία αν την είδε η την πήρε ας ενημερώσει.

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές, αν γνωρίζει κανείς. Λοιπόν πριν κάνα δίμηνο είχα πάει συγκεκριμένα στο sex and the city και ήταν εμβολιμη μια πετιτ κοντή ρωσιδουλα νομίζω όνομα Νατάσα. Έτσι δεν ήταν μόνιμα εκεί πιθανόν ήρθε να αλλάξει άλλη. Ψάχνω την συγκεκριμένη μου κανε κλικ τέλος πάντων. Μου είχε δώσει κάρτα εκεί η τσατσά πήρα τηλ μου λέει δεν είναι εκεί πλέον και δεν ξέρει που είναι. Βλέπω πολλές αναφορές και στο συγκεκριμένο θέμα στο όνομα Νατάσα αλλά είμαι σίγουρος αφορούν μια άλλη μελαχρινή που είναι εκεί στη περιοχή ψηλή αρκετά και όχι αυτή που ψάχνω. Έχω μπερδευτεί κάι λίγο βέβαια. Όποιος έχει κάποια πληροφορία αν την είδε η την πήρε ας ενημερώσει.

Βραδυνή βάρδια , όπως περνάς το Sex and the city στρίβεις δεξιά . Το πρώτο που βλέπεις , εκεί θα την βρεις

Aaaaztek 84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
6
Like
626
Πόντοι
301
Βραδυνή βάρδια , όπως περνάς το Sex and the city στρίβεις δεξιά . Το πρώτο που βλέπεις , εκεί θα την βρεις

Αχα θενκς μαν θα πάω καμία φορά. Ονομαστικά ποιο είναι. Το sex and the city είναι γωνία δεξί μεριά. Άρα μετά το δρόμο δεξιά

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.302
Πόντοι
10.295
Αχα θενκς μαν θα πάω καμία φορά. Ονομαστικά ποιο είναι. Το sex and the city είναι γωνία δεξί μεριά. Άρα μετά το δρόμο δεξιά
ειναι ιδια αλυσιδα...απλα δεν εχουν προγραμμα στο αλλο σαιτ

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Καλημέρα. Έχει κάνα δυο εβδομάδες που λείπει η Εμμανουέλα η Ρουμάνα η κοκκινομάλλα από τις βίλες. Άδεια πήρε; Γνωρίζει κανείς πότε επιστρέφει;

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Μάγκες καλημέρα η Λιλιάνα που δουλεύει τελικά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom