kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42.187
- Πόντοι
- 6.256
Της στέλνεις πμ και ζητάς τηλέφωνο φίλε![]()
Δες την κριτική με τίτλο duo
Της στέλνεις πμ και ζητάς τηλέφωνο φίλε![]()
Δες την κριτική με τίτλο duo
3=Οταν ασχολεισαι με το αθλημα θα πρεπει να εισαι ετοιμος-ετοιμη και για αρνητικα-υποτιμητικα σχολια απο υποψηφιους πελατες
Τι λες??Η κυρια απερριψε το αιτημα φιλιας που τις στειλαμε στο φεις.
Προφανως δεν της αρεσε η φατσα μας.. οκ. δεν πειραζει καλη καρδια να χουμε!
Εστειλα αιτημα πριν αρκετο καιρο..και προσφατα ειδα οτι απορριφθηκε,τωρα μου δειχνει στο προφιλ σου οτι δεν μπορω να ξανα στειλω.Μονο μνμ και ακολουθηστε.Τι λες??...
Στο face έχω παρά πολύ καιρό να δεχτώ αίτημα. Είμαι με 5000 όριο μόνιμα.
Ξέρεις πως δουλεύει το fb
Kαλημερα![]()
Μπορεί κάποια στιγμή να ήμουν και προφανώς δεν το ηξερα καν.. Στο φεις δεχομαι εκατοντάδες μηνύματα από διάφορους. Δεν ήξερα ότι μέσα σ αυτα ήσουν κ εσύ..Προφανως για να μπορεσα να στειλω αιτημα..εκεινει την στιγμη ησουν κατω απο 5.000
Οχι ενταξει δεν χρειαζεται.Μπορεί κάποια στιγμή να ήμουν και προφανώς δεν το ηξερα καν.. Στο φεις δεχομαι εκατοντάδες μηνύματα από διάφορους. Δεν ήξερα ότι μέσα σ αυτα ήσουν κ εσύ..
Έλα πμ
Διόρθωση σ αυτό που εγραψα..Οχι ενταξει δεν χρειαζεται.
Δεν σου εστειλα μνμ ποτε..μονο αιτημα ειχα κανει.
Καλησπέρα ΠανάγοΚαλησπέρα Έλενα και στη παρεα
Δεν το γνωριζα αυτο..αλλα νομιζω μπορεις να κανεις κι αλλα προφιλ π.χ elena xatzi β. ωστε να μοιραζεται ο κοσμος και να μην εχεις τετοια θεματα.Διόρθωση σ αυτό που εγραψα..
Και αιτήματα..
Αν δεν τα διαγράψω εχω προβλημα με το λογαριασμό (μέχρι να ενεργοποιεί την σελιδα) . Πριν καιρό μου είχε μπλοκαρει αρκετές φορές. Αλλωστε μου το είπε και ειδικός στο φβ. Ότι κατά καιρούς πρέπει να πατάς διαγραφη
Εξ άλλου δημόσιο προφίλ είναι. Αν κάποιον τον ενδιαφέρει τι γράφω εκεί μπορεί να με ακολουθει. Δεν είχα καμμία διάθεση να σε στεναχωρήσω αφού τα λέμε κ εδω
Έλενα τι γίνεται, έχεις συνωστισμό στα σοσιάλ σου?
Tης πρότεινα να της τα σπρώξω (τα σόσιαλ) αφιλοκερδώς για να απογειωθούν αλλά έφαγα τα μούτρα μου, ήθελε να με πληρώνει σε είδος αφού επειδή φευ..... :S
Καθόλου κακό, αφού με την σειρά σας μπορείτε να προβείτε σε "ανταλλαγή" ειδών.![]()
Λέτε να της γρασσάρω το μπλόουερ για να μη ζεσταίνεται;;![]()