Νέα

Όποιος πάει με τραβεστί, θεωρείται gay;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsos_35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.540
Like
13.558
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα σε όλους. Πρώτα από όλα θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω πάει με τρανς ούτε με ενδιαφέρει το άθλημα γιατί είμαι μουνακιας. Από την άλλη όμως δεν μπορώ να μην συμμετάσχω στην συζήτηση.
Αγαπητοί φίλοι, όλοι οι άνθρωποι έχουμε το αναφαιρετο δικαίωμα να αυτοπροσδιορισουμε την σεξουαλική μας ταυτότητα και κανένας μα κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μας κρίνει. Ανεξάρτητα από το αν εγώ γουστάρω να γλύφω μουνια ή πουτσες, από την στιγμή που δεν προσπαθώ να κάνω κάποιον να πιστέψει ότι το δικό μου σωστό είναι σωστότερο από το δικό του, και δεν προκαλώ με τις πράξεις μου, δεν επιτρέπω σε κανένα να με κρίνει και να με χαρακτηρίζει. Έχω αρκετούς φίλους, δηλωμενους γκέι που έχουν πολύ περισσότερη μπέσα και μεγαλύτερα αρχιδια από κάποιους αλλους που επιστρέφουν σπίτι και σαπίζουν τις γυναίκες τους  στο ξύλο...
Για να μην σας κουραζω άλλο, απλά θα ήθελα να πω πως θεωρω ότι στο σεξ ολα είναι επιτρεπτά εφόσον γίνονται με την συναίνεση όλων των εμπλεκομένων. Κατακριτέο είναι όταν δεν υπάρχει συναίνεση, βλέπε παιδεραστία, κτηνοβασια βιασμούς... Κλπ
(Ξέρω σας κούρασα, απλά ήθελα να παραθέσω την γνώμη μου)
Live and let live.
Κοίτα την καμπούρα σου.
Χρόνια καλά με υγεία και τυχη

Αν πιστεύεις ότι όσα έγραψες αφορούν την ερώτηση που τέθηκε, είναι σαφές ότι έχεις πρόβλημα με την κατανόηση πολύ απλών κειμένων
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.540
Like
13.558
Πόντοι
3.656
σαν να λεμε σε κερατωνει η γυναικα αλλα μον ομια φορα και σου λεει οτι δεν της αρεσε
εσυ την δεχεσαι και απλα της λες "κοιτα για πεντε χρονια μην φας αλλη πουτσα και ετσι θα φυγει και το κερατο το κεφαλι μου και εσυ δεν θα εισαι απιστη αλλα θα τιμας το στεφανι σου"

RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.540
Like
13.558
Πόντοι
3.656
εγω θελω μια γκομεναρα shemale να πε μαρει απο τον ποπο μου! και πολυ ωρα!

Κι εσύ νομίζεις τώρα ότι απάντησες στην ερώτηση του θέματος; σπαμάρεις για να διαλαλήσεις τις προτιμήσεις σου
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το πώς αυτοπροσδιοριζει τον εαυτό του, από την στιγμή που δεν προκαλει
εσυ αμα αυτοπροσδιοριστω θεος και διαταξω να μου ανοίξεις το σπιτι σου και να με λετε ολοι θεο δεν σας προκαλω?

εμεις λεμε τον σκυλο σκυλο και την γατα γατα.

όταν ερχεται ενας σκυλος και λεει από σημερα θελω να με λετε γατα μας προκαλει και αντιδρουμε.

βιολογικα αντρας λοιπον για να μην επιβαρυνεται ψυχολογικα ο ιδιος εγινε παραχωρηση από ειδικους να κανει διορθωση φυλου και να αισθάνεται καλυτερα στο φυλο που του αρεσει.

όχι ότι αυτό εγινε αληθινα και ειμαστε υποχρεωμένοι οι υπολοιποι να συμφωνούμε με τον τρελο που λεει ότι είναι γυναικα, παπια, δεντρο ενώ δεν είναι.

τωρα αν εσενα δεν σε ενοχλεί αυτό που γινεται στα σχολεια στην σουηδια που σε 6χρονα τα βαζουν μια μερα να ντυθουν αντιθετου φυλου να δουν σε ποια τους αρεσει μηπως και σε καποια ξυπνησουν ομοφυλοφιλικα ενστικτα, ενμεις διαφωνούμε επισης, αν εχουν ομοφυλοφιλικες τασεις 10% και τελικα γινονται οι 5% δεν υπαρχει λογος να βοηθήσουμε και τους αλλους 5% να γινουν και αυτοι.
 

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Μηνύματα
5.490
Like
280
Πόντοι
86
Σοβαρά, δεν μπορώ να το πιστέψω. Δηλαδή είναι πλαστογράφηση επισήμου έγγραφου δια Νόμου. Μας γαμησε ΕΕ, δεν προλαβαίνουμε να μελετάμε τις καινούργιες Νομοθεσίες
Ξέρεις αριθμο?
Το ίδιο γινόταν και παλιότερα όταν γινόταν η αλλαγή φύλου χειρουργικά.
Τώρα δεν απαιτείται χειρουγική δόρθωση για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.
Είναι μια ανάλογη διαδικασία αν σε ένα έγγραφο εμφανίζεται διαφορετική ημ/νία γέννησης οπότε "διορθώνεται" με δικαστηκή απόφαση.
Και πριν όποιος ήθελε άλλαζε το όνομά του και το επίθετο διατηρώντας το φύλο του άρα μια χαρά μπορούσε να κάνει απάτες.
Τα αρχεία δεν σβήνονται , ξέρει το κράτος ποιος έγινε τι και αν άγχεται ο άλλος μην γίνει από μπάμπης βίκυ προκειμένου να τον εξαπατήσει .
 

Pootie-tang

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Μηνύματα
121
Like
4
Πόντοι
1
Συμφωνούμε ότι Δεν εχει σημασία τι πιστεύεις εσυ και ο κάθε εδώ πέρα αλλα τι ορίζει ο Νόμος και η Επιστήμη.  Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι είσαι γυναίκα, κι ας γεννήθηκες άντρας. Η Επιστήμη έχει άλλη άποψη. Όταν λέω Επιστήμη, δεν εννοώ να μου δείξεις κάποια  θέση του τάδε Ψυχολόγου. Εννοώ από Επίσημο Ιατρικό ή Βιολογικό Συνέδριο. Ο Νόμος μπορεί να αλλάξει επειδή υπάρχουν Πολιτικές Επιλογές και συμφέροντα

Στο αρχικό μου κείμενο γράφω ξεκάθαρα οτι τα βιολογικά φύλα ειναι 2 και μονον 2. Ανδρας γυναίκα.(οι ερμαφρόδιτοι είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση) Δεν αλλάζει αυτο.
Νομίζω πως οι απαντήσεις σου ειναι biased μόνο και μόνο επειδή υποστήριξα κάτι αλλο. Παρακαλώ διόρθωσέ με αν κάνω λαθος.

Ο Νόμος πρέπει να δίνει δικαίωμα στις επιλογές χωρίς επιπτώσεις απο τη στιγμή που 2 η περισσότεροι ενήλικες συμφωνούν. Πχ σύμφωνο συμβίωσης. Ειναι και πρακτικό το ζήτημα οταν 2 ανθρωποι ίδιου φύλου εχουν γραφειοκρατικές υποχρεώσεις (πχ μεταβίβαση περιουσίας κτλπ).
Επειδή ξέρω πως θα πας στο θέμα υιοθεσίας, να ξεκαθαρίσω πως δεν ειμαι νομικός ούτε ψυχολόγος και δεν εχω αποψη περί υιοθεσίας παιδιών απο ομόφυλα ζευγάρια.

 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και πριν όποιος ήθελε άλλαζε το όνομά του και το επίθετο διατηρώντας το φύλο του άρα μια χαρά μπορούσε να κάνει απάτες
και επειδή υπαρχει ένα παραθυρακι για να κρυφτουν 10 απατεωνες
αντι να το περιοορισουμε ή να το καταργησουμε να φτιαξουμε ακομη ένα παραθυρο για να κρυφτουν αλλοι 20 απατεωνες.

κι υστερα ξυπνάμε σε μια χωρα γεματο απατεωνες και λεμε είναι δυνατον να υπαρχουν τέτοιοι νομοι, ποτε ψηφιστηκαν και δεν αντεδρασε κανεις.

εδώ οργανωμενη αντιδραση υπηρξε μονο για την αναγραφη θρησκεύματος στις ταυτότητες οπου οι ελληνες αντέδρασαν μαζικα και η κυβερνηση τους εγραψε αντιδημοκρατικα στα αρχιδια της, και οι επομενες κυβερνησεις καναν την παπια.
 

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Μηνύματα
2.404
Κριτικές
10
Like
2.636
Πόντοι
746
Ακριβώς γι αυτό το λόγο έγραψα ότι έγραψα. Ότι οι Τρανς έχουν φτάσει στο σημείο, όχι απλά να ζητάνε να έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν τις γυναικείες τουαλέτες και να βγάλουν τη μαλαπέρδα τους έξω, αλλά να πηγαίνουν και σε γυναικολόγο. Αφού αυτοπροσδιορίζονται σαν γυναίκες, θέλουν να είναι ποινικό αδίκημα οποιοσδήποτε διαχωρισμός. Εδώ παίρνουν μέρος στα γυναικεία αθλήματα, ΦΥΣΙΚΑ διαλύουν το συναγωνισμό, αφού είναι άντρες, κι όποιος τολμήσει να πει το προφανές, ότι δεν είναι δίκαιο να συμμετέχουν, τον χαρακτηρίζουν σαν Ομοφοβικό. Έτσι την πατησε η Ναβρατίλοβα, η οποία είναι Αθλήτρια Παγκόσμιας Κλάσης και δηλωμένη Λεσβία. Τι σημασία έχει η λογική, μπροστά στα συναισθήματα;

Εννοείς Martina Navrátilová από το Řevnice (Τσεχία), που μεταναστευτικε στη Αμερική του 75 και πήρε υπηκοότητα του 1981. Νομίζω παίζει τένις –αντισφαίριση. Τι έπαθε.  Ξέρω ότι καταδικάσθηκε του 1975 βάση του παραγράφου 109 Νόμου 140/1961 Συλλ., (τότε σπούδασα) δηλαδή ποινικού Νόμου για παράνομη εγκατάλειψη Δημοκρατίας και καταδικάσθηκε στη απουσία για 15 χρόνια στο πρώτο βαθμό φυλακή, κατάσχεση περιουσίας και βάση αυτής απόφασης έχασε και Τσεχική υπηκοότητα. Την ξαναπήρε μετά την αλλαγή του καθεστώς στο 2008.
 

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Μηνύματα
2.404
Κριτικές
10
Like
2.636
Πόντοι
746
Δεν είναι καμία πλαστογράφηση. Το ίδιο το ληξιαρχείο εκδίδει νέα ληξιαρχική πράξη. 4491/2017

Παιδιά, διάβαζα και μελέτησα εχθές το Νόμο 4491/2017 που ανάφερε ο συναγωνιστής και του ζητώ δημοσίως συγγνώμη. Αυτός τομέας του Ελληνικού δικαίου  δεν είναι θέμα μου, ασχολούμαι με εμπορικό δίκαιο. Πας περίπτωση, λόγο ότι ξεφεύγει από την νομική λογική δεν φανταζόμουν να υπάρχει κάτι τέτοιο. Και υπάρχει. Ο Νόμος , κατά την άποψη μου είναι απαράδεκτος. Άλλα από την άλλη οπτική γωνία το έγραψε κάποιος νομικός που ήξερε καλά την δουλεία του. Δεν υπάρχει παράθυρο για διαφυγή.  Αυτό με έφερε σε ένα σημείο, που έψαχνα σε άλλες νομοθεσίες σε άλλες χώρες  ΕΕ. Και μάλιστα βρήκα αυτό που έψαχνα. Στη Γερμανική νομοθεσία υπάρχει, στη Τσεχική, Σλοβακική και Πολωνική δεν υπάρχει. Στη Τσεχία όμως υπάρχει πρόταση αυτού του νόμου από κοινοβουλευτική ομάδα του κώματος >>Πειρατές<<, άλλα δεν ήρθε στο πρόγραμμα για ψήφισμα το μπλοκάρει  το κώμα SPD. Και μία φράουλα πάνω στη τούρτα. Η πρόταση νόμου είναι σαν σκέτη μετάφραση του ελληνικού και του γερμανικού (To  ίδιο ποσό των παραγράφων, το ίδιο περιεχόμενο ανά αριθμό). Ύποπτο πολύ. Αναφέρω αυτό επίμονα, λόγο ότι νομίζω, ότι είναι οργανωμένο από κάπου άλλου πιο πάνω. Θα ήταν ενδιαφέρων, εάν κάποιος εδώ ξέρει ισπανικά ή πορτογαλικά ή γαλλικά να βρούμε, εάν υπάρχει και άλλου, και εάν είναι το ίδιο στυλ, δηλαδή μετάφραση. Εγώ προσωπικά το έκανα γερμανικά και τσεχικά που ξέρω. Εν τω μεταξύ το κώμα >>Πειρατές<<, επιχορηγείτε από μη κερδοσκοπικές οργανώσεις του George Soros και συνεργάζεται με το κώμα του Βαρουφάκη.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
με λιγα λογια η μειοψηφια των γκεη επιβαλει αντιδημοκρτικους νομους εναντια στην λογικη,

και τον αλλον τον πειραζει όταν αντιδρουμε στον παραλογισμο και την δικτατοριΑ ΤΩΝ ΓΚΕΗ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ
 

The_Drill

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2019
Μηνύματα
43
Κριτικές
5
Like
22
Πόντοι
0
Αν δεν είναι γκέι, σίγουρα δεν είναι στρέιτ. Διότι αν ήταν στρέιτ, η ιδέα ότι αντί για μουνί θα υπάρχει πέος θα του φαινόταν αποκρουστική. Το πολύ-πολυ να είναι αμφιφυλόφιλος, και αυτό με μια επιφύλαξη ...
 

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Μηνύματα
2.404
Κριτικές
10
Like
2.636
Πόντοι
746
Κατά την άποψη μου, τα ήταν λογικό - μέχρι κάποιο σημείο να ζουν σαν σύντροφοι. Ένταξη, ένας έπαθε τροχείο ή κάποιο τραυματισμό θα έχεις το δικαίωμα για πληροφορίες. Το ίδιο έκανα και εγώ με την πρώην μου, που ήταν Τσέχα και για το λόγο, ότι και δυο είχαμε εταιρίες και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τη θα γίνει - χρεωκοπία κτλ., δεν παντρευτήκαμε άλλα κάναμε αυτό το νομικό βήμα. Πρέπει να ξεχωρίζουμε ορισμένα πράγματα.
Η λέξη οικογένεια έχει βάση στους γονείς και παιδιά, το όποιο με τους τρανς δεν μπορεί να γίνει. Βάση αυτής λογικής δεν έχουν δικαίωμα για γάμο.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
βασικα πρεπει να καταργηθεί νομικα ο γαμος.

όπως η βαπτιση είναι αναξερτητη της ονοματοδοσιας και μπορεις να δηλωσεις το ονομα του παιδιου ανεξάρτητα αν κανεις τελετή βαπτισης.

για ποιο λογο να σε δεσμευει οικονομικα με καποιον το ότι εχεις σεξουαλικες σχεσεις μαζι του
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και να δοθεί επιτελους ισοτητα για τα παιδια.

μισες μισες οι μερες , μισα μισα τα εξοδα,

το να πληρωνεις κερατιάτικα την τεως συζυγο να ξοδευει το δικο σου εισοδημα είναι αδικο.
 

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Μηνύματα
2.404
Κριτικές
10
Like
2.636
Πόντοι
746
με λιγα λογια η μειοψηφια των γκεη επιβαλει αντιδημοκρτικους νομους εναντια στην λογικη,

και τον αλλον τον πειραζει όταν αντιδρουμε στον παραλογισμο και την δικτατοριΑ ΤΩΝ ΓΚΕΗ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ
Νικο μου, ο πολιτισμός αυτός φαίνετε γρήγορα να τελειώνει σας οι Ρωμαίοι, επαναλαμβάνετε η ιστορία.
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τους Ιλλουμινατι είναι ορθόδοξη εκκλησιά και Σλάβοι. Αυτά το δυο πράγματα τους τρομάζουν.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Νικο μου, ο πολιτισμός αυτός φαίνετε γρήγορα να τελειώνει σας οι Ρωμαίοι, επαναλαμβάνετε η ιστορία.
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τους Ιλλουμινατι είναι ορθόδοξη εκκλησιά και Σλάβοι. Αυτά το δυο πράγματα τους τρομάζουν.
το ισλαμ πρεπει να τους τρομαζει, εμεις κοιμομαστε, στην επομενη γενια θα γινει πολεμος για την επιβολή του ισλαμ στην δυση, ηδη υπαρχουν νεκροι.

μεταξυ ορθοδοξων ή σλαβων που λες μεχρι στιγμης 0 θυματα εναντια στους νεοταξιτες
 

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Μηνύματα
2.404
Κριτικές
10
Like
2.636
Πόντοι
746
το ισλαμ πρεπει να τους τρομαζει, εμεις κοιμομαστε, στην επομενη γενια θα γινει πολεμος για την επιβολή του ισλαμ στην δυση, ηδη υπαρχουν νεκροι.

μεταξυ ορθοδοξων ή σλαβων που λες μεχρι στιγμης 0 θυματα εναντια στους νεοταξιτες
Το Ισλάμ δεν τους τρομάζει καθόλου, λόγο ότι αυτό το κάνουν ότι θέλουν. Και ο πόλεμος, κατά την άποψη μου να έρθει σύντομα. Βαλε το έτσι, που έρχονται οι περισσότεροι μετανάστες – Ελλάδα. Την εξαντλούν με αυτό τον τρόπο. Και όπως σήμερα λένε οδηγίες στους ιμάμους για να λένε αυτό και αυτό, σε λίγα χρόνια να τους λένε άλλα. Αυτοί να το μεταφέρουν πάρα πέρα. Οι χώρες V4 αντιδρούν, τώρα η Σλοβακία έχει πρόβλημα με τη Πρόεδρο Mgr Zuzana Čaputová,  πρώην υπάλληλος του George Soros, νομικός από λάθος 4 χρόνια για να έχει ακαδημαϊκό τίτλο. Όταν να κοιτάξεις το χαρτί της Ευρώπης υα καταλάβεις. Είναι το άλογο της Τρώας.
Συμβουλεύω να διαβάζεις RICHARD N. COUDENHOVE-KALERGI – PANEVROPA, που το περιγράφει αναλυτικά
 

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Μηνύματα
2.404
Κριτικές
10
Like
2.636
Πόντοι
746
με λιγα λογια η μειοψηφια των γκεη επιβαλει αντιδημοκρτικους νομους εναντια στην λογικη,

και τον αλλον τον πειραζει όταν αντιδρουμε στον παραλογισμο και την δικτατοριΑ ΤΩΝ ΓΚΕΗ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ

Κάποιος το ονομάζει αντιδημοκρατικό κάποιος άλλος κακό. Για την ώρα αυτή δεν έχει σημασία. Κατά την άποψη μου δεν υπάρχει αντιδημοκρατικός νόμος, λόγο ότι το ψήφησε το κοινοβούλιο το όποιο έχει ένα χ βουλευτών. Σημαίνει ότι βρήκαν κοινό έδαφος μέσα στα κώματα. Ότι είναι lobby και ότι είναι κόντρα στον λαό είναι άλλη κουβέντα. Προσωπικά δεν πίστευα, ότι ο Τσιπρας να φέρει κάτι καλό για την Ελλάδα, άλλα τόση καταστροφή δεν περίμενα ούτε στα άγρια μου όνειρα. Πρέπει να καταθέσουμε μία ερώτηση – ποιος ήταν πίσω από το Τσιπρα στην αρχή. Όταν ξέρουμε ποιος ήταν, μπορούμε να βάλουμε συμπέρασμα τι θα κάνει στο μέλλον. Αποτελεσμα - αλλαξτε βουλευτές, για να τους εμποδίζετε να κάνουν κακους νομους.
 

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Μηνύματα
2.404
Κριτικές
10
Like
2.636
Πόντοι
746
το ισλαμ πρεπει να τους τρομαζει, εμεις κοιμομαστε, στην επομενη γενια θα γινει πολεμος για την επιβολή του ισλαμ στην δυση, ηδη υπαρχουν νεκροι.

μεταξυ ορθοδοξων ή σλαβων που λες μεχρι στιγμης 0 θυματα εναντια στους νεοταξιτες

εμεις κοιμομαστε – όχι, δεν συμφωνώ και εσύ ο ίδιος είσαι απόδειξη, που γράφεις αυτά. Απλά σας φορτώνουν τόσα καθημερινά προβλήματα τα όποια πρέπει να αντιμετωπίζετε, ότι δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο για σοβαρές αντιδράσεις, και αυτό είναι που θέλουν. Να μη τους ενοχλείτε στο έργο.
 

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Μηνύματα
239
Like
320
Πόντοι
21
Δεν μου τύχε ποτέ να δω τρανς σε γυναικείες τουαλέττες αλλά αν έβλεπα τραβέλι δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα. Είναι λες και μεταμφιέστηκε γυναίκα κάποιος για να μπει δικτατορικά σε δικό μας χώρο. ΓΥΝΑΙΚΑ δεν είναι οπότε δεν βλέπω γιατί να έχει ίσα δικαιώματα με εμάς. Βλέπει περίοδο? κάνει παιδιά? θηλάζει?

Ας προσδιορίζεστε μερικές/μερικοί όπως γουστάρετε--αρκούδακια, τρανσφορμερ, ελικόπτερα, βατράχια. Το χρωμόσωμα και το DNA σας πάντα θα μαρτυράει τι είστε πραγματικά.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom