vendeta7
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2015
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
kalo meshmeri. ξερουμε που βρισκεται η αμιρα η τσιμπουκοχειλου απο Διδυμου 27;;;;
Γνωρίζετε κάποιον οίκο που να κάνει παρτουζα (δυο κοπέλες)Τρίτη βάρδια και αν θα ναι ανοιχτό με την έλευση του Καινούργιου χρόνου;
Καλησπέρα συναγωνιστές,
Ξέρει κάποιος αν www.peiraios193.com/girls/victoria1]Αυτή[/url] η κοπέλα είναι η πρώην Βερόνικα από Αγίου Πέτρου 7;
Καλησπέρα συναγωνιστές,
Ξέρει κάποιος αν www.peiraios193.com/girls/victoria1]Αυτή[/url] η κοπέλα είναι η πρώην Βερόνικα από Αγίου Πέτρου 7;
τώρα live
Φυλής 72 Σάσα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι τατουάζ πεταλούδα χαμηλά στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.
Ξερουμε αν η ευα απο φ74 δουλευει καθε μερα και τι βαρδια?
χαχαχα κλαιω.
ρε φιλαρακι, εδω δε ξερουμε τι μας ξημερωνει αυριο... που θες να ξερουμε τι θα γινει με τον καινουριο χρονο ????
ρε φιλαρακι, εδω δε ξερουμε τι μας ξημερωνει αυριο... που θες να ξερουμε τι θα γινει με τον καινουριο χρονο ???εχεις δίκιο απλά μήπως υπάρχει κάποιο στα τασάκι αναρωτιόμουνα θα κάνω και γω τις βόλτες μου και θα ρωτήσω
χαχαχα κλαιω.
ρε φιλαρακι, εδω δε ξερουμε τι μας ξημερωνει αυριο... που θες να ξερουμε τι θα γινει με τον καινουριο χρονο ????
χαχαχα κλαιω.
χαχαχα κλαιω.
Αυτή είναι φίλε! Εντάξει εμφανισιακά η κοπέλα ήταν ανεκαθεν για στούντιο. Όσοι τη χαρήκαμε στο μπλε χαρτονόμισμα είμασταν τυχεροι...άξιζε και το τελευταίο σεντ.
Θα κάνω και γω την βόλτα μου και θα ρωτήσω,εχεις δικιο
Αυτή είναι. Την είχα τιμήσει αρκετές φορέςκαι το λέω με σιγουριά. Ελπίζω μόνο να μην μπει στην νοοτροπία της αλυσίδας που είναι ως επί το πλείστον περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Πήγε να βρει από ότι φαίνεται τη φίλη της τη Τζέσσικα που δούλευε και αυτή Αγίου πέτρου. Λέτε το Αγίου πέτρου να λειτουργεί σαν bootcamp;
![]()
Καλημέρα ντάξ όχι ότι ανακάλυψα την Αμερική αλλά Βέργας 6 κάτω Μπάρμπαρα! Για μια ευχάριστη Κυριακή χωρίς πορνορουλέτα και φώλιασμα! Θ ανέβει και κριτική λογικά την έχω ήδη γράψει!