You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.770
- Πόντοι
- 32.165
Παλικάρια αύριο το πρωί βλέπω Λάρα, Σοφία κ αυτήν την Έλενα που λέτε,ποια θα προτείνατε για gfe καταστάσεις??Να δέχεται κ κάνα χαστούκι στον κώλο (όχι extreme)κτλ, είμαι μεταξύ των τριών
Λαρα με διαφορα απο μενα.
Κ όμως Λάρα δεν έχω πάει!!!!Είμαι ευχαριστημένος με Σοφία αλλά ήθελα κ κάτι άλλο.Με ενδιαφέρει gfe κατάσταση κ η Σοφία στο δίνει....η Λάρα δίνει κάνα γλωσσοφιλο η κάνα χαστούκι κώλο κτλ η είναι μη κ μη? Διάβασα κ τον άλλο τον φίλο που έγραψε για Έλενα εδώ μέσα κ μπερδεύτηκα με τόσες πληροφορίες!!!
nnikitas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 790
- Πόντοι
- 901
Η Λάρα πάντως δεν κάνει γλωσσόφιλα πάντα! Έχει τύχει 3 φορές που πήγα τη μία φορά για κάποιον λόγο να μη μου κάνει! Μην αρχίσετε μερικοί θα μύριζε το στόμα μου και τέτοια...Λαρα με διαφορα απο μενα.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 8.462
- Πόντοι
- 4.766
Αυτή είναι πραγματικά καλή είδηση.. Που είναι ο Πάπας?μεταγραφη..λιλιανα στο φρι χαουζ διπλα σε ανια.
το φρι χαουζ πλεον εχει θεωρω αρκετο καλο ροστερ.
Εγώ θα έλεγα ότι η Λάρα είναι πιο κάτω από τις άλλες 2 και θα πρότειναΠαλικάρια αύριο το πρωί βλέπω Λάρα, Σοφία κ αυτήν την Έλενα που λέτε,ποια θα προτείνατε για gfe καταστάσεις??Να δέχεται κ κάνα χαστούκι στον κώλο (όχι extreme)κτλ, είμαι μεταξύ των τριών
την Έλενα, που είναι πολύ δεκτική σε φιλιά και δεν είναι σίγουρο ότι θα
μείνει καιρό. Σε σχέση με την εμφάνιση τώρα. είναι ανάλογα με το τι σε
τραβάει παραπάνω.
Duster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Η λιλιανα που ήταν μινωταρου 3?και τι βάρδια παίζει το κορίτσιμεταγραφη..λιλιανα στο φρι χαουζ διπλα σε ανια.
το φρι χαουζ πλεον εχει θεωρω αρκετο καλο ροστερ.
Διαγραμμένο μέλος 157823
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 258
- Πόντοι
- 21
Εγώ θα έλεγα ότι η Λάρα είναι πιο κάτω από τις άλλες 2 και θα πρότεινα
την Έλενα, που είναι πολύ δεκτική σε φιλιά και δεν είναι σίγουρο ότι θα
μείνει καιρό. Σε σχέση με την εμφάνιση τώρα. είναι ανάλογα με το τι σε
τραβάει παραπάνω.
Γεια σας την Έλενα που θα την βρω;; Την είχα πάρει πριν καιρό...αλά δεν την βρησκω τώρα...
Ευχαριστώ πολύ χρόνο τον χρόνο σας
Δες πιο πάνω το πόστ του younghunter , το λίνκ που γράφει αλλα με όλα τα γράμματα στα αγγλικά , απο εκεινο το σαιτ μπορεις να δεις που δουλευει η ελενα , σε περίπτωση που δεν βρεις το σάιτ σημερα δουλευει στο black angels (νικηφορου ουρανου 13) απο 10 το πρωι ως 8 το βράδυ , αλλα αμα βρεις το σάιτ που λεω θα μπορεις να δεις και το αυριανό πρόγραμμα αν δουλευει , συνηθως το αυριανό το βγάζουν γυρω στις 7 το απόγευμα.Γεια σας την Έλενα που θα την βρω;; Την είχα πάρει πριν καιρό...αλά δεν την βρησκω τώρα...
Ευχαριστώ πολύ χρόνο τον χρόνο σας
Διαγραμμένο μέλος 157823
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 258
- Πόντοι
- 21
@savvass σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση...
Περασμα σημερα απο ελενα..δεν με εντυπωσιασε η εμφανιση θα ηθελα κανα 5 κιλα παραπανω αλλα η κοπελα μεσα τα αξιζε και με το παραπανω..πολυ καλη διαθεση πολυ καλη σε ολα!!τι να τι κανεις τι μουναρα αμα ειναι ξινη ..εκει κατεληξα αλλη μια φορα!
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.302
- Πόντοι
- 3.346
Αυτή είναι πραγματικά καλή είδηση.. Που είναι ο Πάπας?
πάρα πολύ καλή είδηση αλλά με πρόφτασε ο συναγωνιστής gagarin θα το έλεγα εγώ πρώτος.
Συνημμένα
Perfect2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι gmail ψαχνεις ρε αδερφε τα pm γι αυτο το λογο ειναιΗ ιωαννα κανει παρτουζες, απλα κανει παρτουζες μονο με καλους πελατες οποιος ειναι μεσα μου στελνει στο gmail μου το Gmail του για να κανονισουμε να τημ φορτωσουμε
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 8.462
- Πόντοι
- 4.766
Perfectπάρα πολύ καλή είδηση αλλά με πρόφτασε ο συναγωνιστής gagarin θα το έλεγα εγώ πρώτος.

Μόλις γύρισα από τον μύλο. Πήγα κατευθείαν στο Λας Βέγκας να βρω Ιωάννα η οποία δεν ήταν. Στην θέση της ήταν μια παλιά γνώριμη η Χριστίνα πετιτ... Πλέον με άλλο όνομα. Καινούργια κοπέλα λέει. Θα μας τρελάνουν? Στα άλλα δύο Μανταλένα και Μαρία Μολδαβή. Και οι δύο μου κάνουν κλικ αλλά και έχω περάσει παλιότερα μαζί τους αλλά έχω βαρεθεί και να της βλέπω κάθε φορά. Πέρασα από το στούντιο της αφρός, εκεί ήταν η πολύ αδύνατη που λεγόταν κάποτε Μπιάνκα. Και αυτή καινούργια κοπέλα και αυτή την έχω πάρει, μεγάλο παλτό η κοπέλα. Στο πιο δίπλα μια γκιλφ...το σκέφτηκα αλλά κάτι δεν μου άρεσε και την έκανα. Πέρασα από τρίδυμα σκεπτόμενος τα βυζιά της Εβελίνας, χρόνια έχω να πάω με αυτην. Κλειστό. Πήγα στα άλλα δύο δεν θυμάμαι ονόματα αλλά δεν έλεγαν τίποτα. η μια μάλιστα μου είπε ότι εχθές την είχα γαμισει. Μάλλον κυκλοφορεί σωσίας μου. Επόμενη και τελική στάση στο γκοντιβα. Στο γκοντιβα έχω ρίξει φοβερά γαμισια με την αγαπημενη μου παλιά. Τώρα ήταν εκεί η Τζένη η οποία με θυμόταν από προχτές που περάσαμε ωραια,άσχετα ότι εγώ πρώτη φορά την βλεπω.σιγουρα παίζει σωσίας μου ο οποίος γαμαει καθε μέρα. Μαυρομαλλα με βυζάρες. Πέρασα μαζί της και έχω ανεβάσει κριτική. Η αλήθεια είναι ότι η κοπέλα και ωραία είναι και σου φτιάχνει την διάθεση και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει. Εγώ πραγματικά βαριόμουν μαζί της. Σε κάποια φάση κοίταξα τι ώρα είναι και έκανα ότι τελείωσα για να φύγω. Δεν με πολύ πίστεψε ...
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 8.462
- Πόντοι
- 4.766
Η Σοφία από τις βιλλες κάνει σίγουρα.Σε όλες ρώτησα αν κάνουν πρωκτικό και όλες μου είπαν όχι. Στα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης δεν τον περνάει καμία από πίσω;
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.302
- Πόντοι
- 3.346
Η Σοφία από τις βιλλες κάνει σίγουρα.

Νομίζω ότι το anal sex η Σοφία το έχει στα 80 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Στο godiva μηπως γαμουσες και συ τη Μαρια την ουκρανεζα που ολοι την ελεγαν παλτο αλλα ειχε βυζαρες υπεροχο πισινο και μουνοχειλα κατσε καλα?Εμενα παντως μου λειπει.Αξεχαστα γαμησια στον οικο τουτο.Μόλις γύρισα από τον μύλο. Πήγα κατευθείαν στο Λας Βέγκας να βρω Ιωάννα η οποία δεν ήταν. Στην θέση της ήταν μια παλιά γνώριμη η Χριστίνα πετιτ... Πλέον με άλλο όνομα. Καινούργια κοπέλα λέει. Θα μας τρελάνουν? Στα άλλα δύο Μανταλένα και Μαρία Μολδαβή. Και οι δύο μου κάνουν κλικ αλλά και έχω περάσει παλιότερα μαζί τους αλλά έχω βαρεθεί και να της βλέπω κάθε φορά. Πέρασα από το στούντιο της αφρός, εκεί ήταν η πολύ αδύνατη που λεγόταν κάποτε Μπιάνκα. Και αυτή καινούργια κοπέλα και αυτή την έχω πάρει, μεγάλο παλτό η κοπέλα. Στο πιο δίπλα μια γκιλφ...το σκέφτηκα αλλά κάτι δεν μου άρεσε και την έκανα. Πέρασα από τρίδυμα σκεπτόμενος τα βυζιά της Εβελίνας, χρόνια έχω να πάω με αυτην. Κλειστό. Πήγα στα άλλα δύο δεν θυμάμαι ονόματα αλλά δεν έλεγαν τίποτα. η μια μάλιστα μου είπε ότι εχθές την είχα γαμισει. Μάλλον κυκλοφορεί σωσίας μου. Επόμενη και τελική στάση στο γκοντιβα. Στο γκοντιβα έχω ρίξει φοβερά γαμισια με την αγαπημενη μου παλιά. Τώρα ήταν εκεί η Τζένη η οποία με θυμόταν από προχτές που περάσαμε ωραια,άσχετα ότι εγώ πρώτη φορά την βλεπω.σιγουρα παίζει σωσίας μου ο οποίος γαμαει καθε μέρα. Μαυρομαλλα με βυζάρες. Πέρασα μαζί της και έχω ανεβάσει κριτική. Η αλήθεια είναι ότι η κοπέλα και ωραία είναι και σου φτιάχνει την διάθεση και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει. Εγώ πραγματικά βαριόμουν μαζί της. Σε κάποια φάση κοίταξα τι ώρα είναι και έκανα ότι τελείωσα για να φύγω. Δεν με πολύ πίστεψε ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις