GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.768
- Πόντοι
- 32.165
Την Εβελινα δεν την λες ασχημη, αλλα ουτε πανεμορφη, εχει ενα κλασικο προσωπο, η Νατασσα σαφως ειναι ποιο ομορφη, απο σωμα η Εβελινα υπερεχει με τις φυσικες καταπληκτικες βυζαρες, εναντι της Νατασσας που εχει 2 σκληρα πεπονια που δεν τα ευχαριστιεσε, εκτος και αν εισαι πλαστικοφιλος. Η Εβελινα πασχει απο την μεση και κατω, δεν εχει κωλο, ειναι στα ορια της ακολης, και η μεση της τραβαει ψηλα στην κοιλια της, τα ελαχιστα παραπανησια κιλα που εχει παρει ειναι το μειον της, αλλα εχει ποδαρες και μπουταρες, απο την αλλη την Νατασσα την θυμαμαι αδυνατη στα ορια του ανορεξικου, με γυμνασμενο κορμι (και 2 πεπονια για στηθος) με ωραιο κωλαρακι στα 4αρα. Στο σερβις, η Εβελινα στο απλο μεσαιο προγραμμα 30-50€ ειναι αποδοτικη σε σχεση με την Νατασσα που κανει αγγαρεια. Απο θεμα καθαριοτητας και οι 2 σεβονται τον πελατη, πιστευω... Απο εκει και περα γουστα ο καθενας εχει, ματια διαφορετικα... πχ στα γουστα μου θα ελεγα οτι η Νατασσα εμενα, την εχω πληρωσει 2 ή 3 φορες σιγουρα και δεν με τραβαει να την ξαναπληρωσω ακομα και αν αυριο το δινει τζαμπα, την Εβελινα δεν θυμαμαι ποσες φορες την εχω πληρωσει στο παρελθον, αλλα 1 φορα καθε 4-5 χρονια με τραβαει να την πληρωσω...
αυτο λεμε τοση ωρα γουστα του καθενος ειναι. οχι σαν τον αλλον που μου εκανε ολοκληρο πεσιμο επειδη ειπα οτι δεν μ αρεσε εμφανισιακα λες και του θιξαμε την γκομενα. και βρηκε να πιαστει στο γεγονος οτι πηγαινα πρωτη φορα και ηθελα να επιβεβαιωσο οτι ειδα την σωστη γκομενα. ελεος.