Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.462
Πόντοι
4.766
Δεν χρειάζεται να μαλώνουμε για ιερόδουλες ,η Εβελινα και μένα είναι η αγαπημένη μου αλλά το αδύναμο σημείο της είναι το πρόσωπο της γιατί και ωραία πόδια έχει και βυζιά θεϊκά έχει και κωλαράκι ωραίο έχει (τουλάχιστον τα προηγούμενα χρόνια γιατί τώρα πήρε κάτι κιλακια )αν ήταν και όμορφη συν όλα αυτά θα ήταν εσκορτ των 150 ευρό.. Η Νατάσα έχει πιο ωραίο πρόσωπο γιατί είναι και Ρωσίδα .

tonilamar05

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2010
Like
124
Πόντοι
0
Μηπως γνωριζει κανεις μια Αλεξάνδρα απο Ουκρανία που εδρευει? Την ειχα συναντησει Νικ. Ουρανου 1 μετα φριξου 15 και εκτοτε αγνοείται η τυχη της.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Εγω θελω να ρωτησο κατι πρωτου απαντησω. Το σπιτακι που δουλευει η Εβελινα ειναι ετσι οπως εχει τα 3 σπιτακια μαζεμενα εκει, το στουντιο νο.2 ?
Ναι στο δεύτερο είναι πάντα. Που έχει την πόρτα όλο ευθεία , ενω το νο1 είναι στα δεξιά σου η πόρτα έτσι οπως πας.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Μηπως γνωριζει κανεις μια Αλεξάνδρα απο Ουκρανία που εδρευει? Την ειχα συναντησει Νικ. Ουρανου 1 μετα φριξου 15 και εκτοτε αγνοείται η τυχη της.
Νομίζω την είχα δει στο άλλο σάιτ αυτην που λες , αν λέμε την ίδια ... αλλα δεν υπάρχει πλέον η σελίδα της.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.770
Πόντοι
32.165
Ναι στο δεύτερο είναι πάντα. Που έχει την πόρτα όλο ευθεία , ενω το νο1 είναι στα δεξιά σου η πόρτα έτσι οπως πας.

Ωραια, αρα στην σωστη μπηκα. Για να απαντησω λοιπον στον παλαιμαχο. Ουτε ειπα οτι ειναι σπυριαρα ουτε τιποτα. Γουστα ειναι αυτα. Τωρα τι να σου πω, οτι η φατσα της μου φανηκε σαν 15χρονο σε σωμα 30αρας? Τι να λεει. Εγω περιμενα να δω το ξανθο το μαλλι το σεξουαλικο οπως εχει στις φωτος στο αλλο σαιτ και δεν ειδα τιποτα τετοιο. Οσο για αυτα που λετε για τσαρινα και εβελινα. Σιγουρα και οι 2 δεν εχετε περασει σε μεγαλα προγραμματα με την τσαρινα και μπαινατε μονο με το απλο, ξερω τσουζει που υπαρχουν "πονηρες" πουτανες που αμα δεν σκασεις λεφτα δεν σου κανουν παπαδες αλλα δυστηχως η ευτυχως η τσαρινα τα δινει ολα εκει. και εγω αν παω με τσαρινα στο 30ε το απλο χειροτερα θα περασω απο οτι αμα π.χ παω με 30ε στην Αφρο. Στο μεγαλο προγραμμα ομως η τσαρινα της βαζει ολες κατω ακομα και εσκορτ που πληρωνουν μερικοι 200αρια και 300αρια. Αυτα απο μενα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Δεν χρειάζεται να μαλώνουμε για ιερόδουλες ,η Εβελινα και μένα είναι η αγαπημένη μου αλλά το αδύναμο σημείο της είναι το πρόσωπο της γιατί και ωραία πόδια έχει και βυζιά θεϊκά έχει και κωλαράκι ωραίο έχει (τουλάχιστον τα προηγούμενα χρόνια γιατί τώρα πήρε κάτι κιλακια )αν ήταν και όμορφη συν όλα αυτά θα ήταν εσκορτ των 150 ευρό.. Η Νατάσα έχει πιο ωραίο πρόσωπο γιατί είναι και Ρωσίδα .
Οπως είπα και πιο πάνω γουστα είναι αυτά , δηλαδη η πιο άσχημη ρωσίδα είναι πιο όμορφη απο την πιό όμορφη ρουμάνα ; Δύσκολα ... Δεν λέω οτι η Νατάσα είναι η πιό άσχημη ρωσίδα , ουτε οτι η εβελίνα είναι η πιο όμορφη ρουμάνα , απλα για μένα η εβελίνα είναι πιο όμορφη απο την νατάσα , όπως και για τον φίλο πιο πάνω τον παλαίμαχο , μπορει εμεις να είμαστε μόνο 2 στους 100 , μπορει και περισσότεροι ποιός ξέρει :P

Giannisampel96

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2019
Like
115
Πόντοι
1
καλησπερα συναγωνιστες, μια ερωτηση. Η Αλισσια που καποτε ητανε στο stdio hot lady ξερουμε αν ειναι σε κανενα αλλο μαγαζι?? θυμαμαι ητανε καμια 30αρια και τιμιο στανταρακι

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Εγω θελω να ρωτησο κατι πρωτου απαντησω. Το σπιτακι που δουλευει η Εβελινα ειναι ετσι οπως εχει τα 3 σπιτακια μαζεμενα εκει, το στουντιο νο.2 ?
Ακομη χειροτερα δλδ δεν ηξερες ουτε που δουλευει καλα καλα,αλλα προλαβες και ξενερωσες μολις αντικρυσες το προσωπο της.Οσο για αυτα που γραφεις για προγραμματα λαθος μερος βρηκες. Οπαλαιμαχος θελει με 60 ευρω δυο γαμησια ας εχουν και λιγες ωρες διαφορα δε χαλασε ο κοσμος,αυτο βρισκω στην Εβελιναρα και σε καμμια αλλη και πιστεψε με εχω παρει πολλες.

Giannisampel96

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2019
Like
115
Πόντοι
1
καλησπερα συναγωνιστες, μια ερωτηση. Η Αλισσια που καποτε ητανε στο stdio hot lady ξερουμε αν ειναι σε κανενα αλλο μαγαζι?? θυμαμαι ητανε καμια 30αρια και τιμιο στανταρακι

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.505
Πόντοι
7.636

Ξαναπέστο ρε τύπε, δεν καταλάβαμε!

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.505
Πόντοι
7.636
Ωραια, αρα στην σωστη μπηκα. Για να απαντησω λοιπον στον παλαιμαχο. Ουτε ειπα οτι ειναι σπυριαρα ουτε τιποτα. Γουστα ειναι αυτα. Τωρα τι να σου πω, οτι η φατσα της μου φανηκε σαν 15χρονο σε σωμα 30αρας? Τι να λεει. Εγω περιμενα να δω το ξανθο το μαλλι το σεξουαλικο οπως εχει στις φωτος στο αλλο σαιτ και δεν ειδα τιποτα τετοιο. Οσο για αυτα που λετε για τσαρινα και εβελινα. Σιγουρα και οι 2 δεν εχετε περασει σε μεγαλα προγραμματα με την τσαρινα και μπαινατε μονο με το απλο, ξερω τσουζει που υπαρχουν "πονηρες" πουτανες που αμα δεν σκασεις λεφτα δεν σου κανουν παπαδες αλλα δυστηχως η ευτυχως η τσαρινα τα δινει ολα εκει. και εγω αν παω με τσαρινα στο 30ε το απλο χειροτερα θα περασω απο οτι αμα π.χ παω με 30ε στην Αφρο. Στο μεγαλο προγραμμα ομως η τσαρινα της βαζει ολες κατω ακομα και εσκορτ που πληρωνουν μερικοι 200αρια και 300αρια. Αυτα απο μενα.

Θα συμφωνήσω με το φίλο @GetYouBarbara.
Δεν μαλώνουμε αδερφέ @mitsov, απλά λέμε τη γνώμη μας, για να μην μπερδεύομαστε. Σαφώς και οι γνώμες διχάζονται αλλά τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη.

Εβελίνα, μαλλί γλίτσα όποτε την έχω δει, και κοιλιά μπυροκοιλιά, ασυνάρτητη με το υπόλοιπο σώμα της. Για να την βλέπεις μόνο από πίσω είναι.
Έξω η μπάλα από εμένα για αυτήν.

Τσαρίνα, δυνατό κορμί και μέσα και έξω απ΄το δώμα.
Αν πληρώσεις κάτι παραπάνω από το στάνταρ 30ευρω, κάνει παπαδάκια.
Μέσα η μπάλα για μένα σε αυτήν.

Η άποψη μου είναι καθαρά φιλική και ενημέρωσης, χωρίς υπαινιγμούς για τσακωμούς!

Τα σέβη μου καρντάσια!

• Like
Αντιδράσεις: foxio
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
η τσαρινα σε μενα με 30 μου εκανε πιο δυνατο τσιμπουκι από την εβελινα, αλλα είναι λιγο πιο μεγαλη και λιγο πιο πλαστικη με τα πλαστικα βυζια οποτε οσοι γουσταρουν πιο μικρουλα και φυσικη εβελινα. η αφροδιτη ακομη πιο μεγαλη είναι ολο χαμογελα και περιποιητικη φουλ οποτε οσες φορες την πηρα με εκανε τούρμπο αμεσως ότι διαθεση ή κουραση κι αν ειχα.
θα λεγα μιρελα είναι νο1 σε κατω των 30χρονων και εβελινα νο2 (δεν ξερω αν τα ακουμπησαν κιολας αυτά αλλα τις βαζουν κατω και πιο πιτσιρικες).
νο1 σε μιλφ είναι η αφροδιτη και νο2 η τσαρινα.
εμφανίζονται και καποιες μιλφ κατά καιρους και συμπληρωνουν πρωτη 5δα συλβια, ειρηνη.
μικρουλες είναι που εμφανιζονται για λιγο καλες, αντιστοιχες αθηνων. πχ νεφελη και λωρετα που εχω στις κριτικες μου.

να τελειωσω πως στις κοπελες παμε για αλλαγη και για καμμια ομορφη στην τελικη που θα εχει εμφανιση να την θυμασαι χρονια. αν είναι για γλωσσοφιλα και ακαποτα το κανουμε με τις γκομενες-γυναικες μας.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.770
Πόντοι
32.165
Ακομη χειροτερα δλδ δεν ηξερες ουτε που δουλευει καλα καλα,αλλα προλαβες και ξενερωσες μολις αντικρυσες το προσωπο της.Οσο για αυτα που γραφεις για προγραμματα λαθος μερος βρηκες. Οπαλαιμαχος θελει με 60 ευρω δυο γαμησια ας εχουν και λιγες ωρες διαφορα δε χαλασε ο κοσμος,αυτο βρισκω στην Εβελιναρα και σε καμμια αλλη και πιστεψε με εχω παρει πολλες.

εσυ εισαι χαζος. ακους εκει ακομα χειροτερα λεει. ρωτησα για επιβεβαιωση, μου ειπανε εβελινα και δεν την ειχα ξαναδει να μην ρωτησο και εδω? λιγες φορες νομιζεις ειναι που οι τσατσαδες λενε αλα νταλον ονοματα για να περασεις... οσο για αυτα που λες για λεφτα, ο καθε ενας κανει οτι γουσταρει στην τσεπη του, απλα επεσα μεσα για το τι εχεις κανει με την τσαρινα.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Θα συμφωνήσω με το φίλο @GetYouBarbara.
Δεν μαλώνουμε αδερφέ @mitsov, απλά λέμε τη γνώμη μας, για να μην μπερδεύομαστε. Σαφώς και οι γνώμες διχάζονται αλλά τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη.

Εβελίνα, μαλλί γλίτσα όποτε την έχω δει, και κοιλιά μπυροκοιλιά, ασυνάρτητη με το υπόλοιπο σώμα της. Για να την βλέπεις μόνο από πίσω είναι.
Έξω η μπάλα από εμένα για αυτήν.

Τσαρίνα, δυνατό κορμί και μέσα και έξω απ΄το δώμα.
Αν πληρώσεις κάτι παραπάνω από το στάνταρ 30ευρω, κάνει παπαδάκια.
Μέσα η μπάλα για μένα σε αυτήν.

Η άποψη μου είναι καθαρά φιλική και ενημέρωσης, χωρίς υπαινιγμούς για τσακωμούς!

Τα σέβη μου καρντάσια!
H εγω ειμαι στραβος η εσυ εισαι βαλτος γιατι και εσυ και ο GET προτεινεται προγραμματακια με τις κοπελες,ακους εκει μαλλι γλιτσα και μπυροκοιλια η ΕΒΕΛΙΝΑ.Κρατα τη γνωμη για τον εαυτο σου δεν χρειαζομαστε μυαλοποληδες.Εγω δεν προτεινω να πατε στην ρουμανα αλλα δεν ανεχομαι ψευτιες,ο ενας χωρις να ξερει που ειναι εγραψε την παπαρια του  ο αλλος μας ειπε για το μαλλι της και την κοιλια της.Κρατηστε κυριοι τις γνωμες σας για τον εαυτο σας και μη λετε κακοηθειες.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.462
Πόντοι
4.766
Φίλε Gallas λες φιλοφρονήσεις για εκείνο το "πράγμα" Niki 1989" και λες στην ουσία χάλια την Εβελινα? Λίγο αστείο μου φαίνεται ή τα γούστα σου είναι για τα σκυλιά.  :think:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.770
Πόντοι
32.165
H εγω ειμαι στραβος η εσυ εισαι βαλτος γιατι και εσυ και ο GET προτεινεται προγραμματακια με τις κοπελες,ακους εκει μαλλι γλιτσα και μπυροκοιλια η ΕΒΕΛΙΝΑ.Κρατα τη γνωμη για τον εαυτο σου δεν χρειαζομαστε μυαλοποληδες.Εγω δεν προτεινω να πατε στην ρουμανα αλλα δεν ανεχομαι ψευτιες,ο ενας χωρις να ξερει που ειναι εγραψε την παπαρια του  ο αλλος μας ειπε για το μαλλι της και την κοιλια της.Κρατηστε κυριοι τις γνωμες σας για τον εαυτο σας και μη λετε κακοηθειες.

Τυπε μηπως σου θιξαμε την γκομενα η το μαγαζι ? Τις ψευτιες που τις ειδες? μια χαρα τα λεει ο Gallas, δες την κοιλια της Εβελινας και δες την κοιλια της Τσαρινας και μετα ελα να μιλησουμε.

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.770
Πόντοι
32.165
Φίλε Gallas λες φιλοφρονήσεις για εκείνο το "πράγμα" Niki 1989" και λες στην ουσία χάλια την Εβελινα? Λίγο αστείο μου φαίνεται ή τα γούστα σου είναι για τα σκυλιά.  :think:

η Νικη κατ'εμε ειναι μεγαλο μπαζο, απορω πως γινεται και εχει και τοση δουλεια. τεσπα αυτο τωρα ειναι εκτος θεματος. και στην τελικη τα γουστα του καθενος ειναι διαφορετικα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
να σου πω εγω γιατι η κάθε νικη εχει δουλεια.
γιατι οι μαλακες αντι πχ να γαμησουν με ένα 30ρι την εβελινα σε 8 λεπτα ή να δωσουν 50-60-90 ευρω για τον κωλο της προτιμουν 1 ωρα χαλαρα γιατι δεν πανε στα μπουρδελα για ξεκαυλωμα ή για ομορφες ή για ποικιλια.

θελουν τον χρονο τους την ανεση τους κατι σαν γκομενα που δεν εχουν γι αυτό.

και εγω αν δεν ειχα γκομενα να είμαι οση ωρα θελω στο κρεβατι μαζι της καποια στιγμη θα τα εσκαγα για 1 ωρα σε ξενοδοχειο, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΙΤΥΤΟΥΡ, το βιτσιο να εχει 1,75 ξανθια γαλανοματα σιτυ τουρ με 140, και
1,75 μοντελε μιρελα με 30
και να δινεις 80 ή 50 για πιο ασχημη ενταξει δεν το καταλαβαίνω και εγω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ηλιθια νοοτροπια καγκουρα.
ή δινεις 10 και παιρνεις τογιοτα
ή δινεις 50 και παιρνεις μερσεντές

να δινεις 30 για να παρεις φιατ(χειροτερο από το τογιοτα) φορτωμενο με αξεσουάρ βλακας λεγεσαι

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.851
Πόντοι
12.815
Την Εβελινα δεν την λες ασχημη, αλλα ουτε πανεμορφη, εχει ενα κλασικο προσωπο, η Νατασσα σαφως ειναι ποιο ομορφη, απο σωμα η Εβελινα υπερεχει με τις φυσικες καταπληκτικες βυζαρες, εναντι της Νατασσας που εχει 2 σκληρα πεπονια που δεν τα ευχαριστιεσε, εκτος και αν εισαι πλαστικοφιλος. Η Εβελινα πασχει απο την μεση και κατω, δεν εχει κωλο, ειναι στα ορια της ακολης, και η μεση της τραβαει ψηλα στην κοιλια της, τα ελαχιστα παραπανησια κιλα που εχει παρει ειναι το μειον της, αλλα εχει ποδαρες και μπουταρες, απο την αλλη την Νατασσα την θυμαμαι αδυνατη στα ορια του ανορεξικου, με γυμνασμενο κορμι (και 2 πεπονια για στηθος) με ωραιο κωλαρακι στα 4αρα. Στο σερβις, η Εβελινα στο απλο μεσαιο προγραμμα 30-50€ ειναι αποδοτικη σε σχεση με την Νατασσα που κανει αγγαρεια. Απο θεμα καθαριοτητας και οι 2 σεβονται τον πελατη, πιστευω... Απο εκει και περα γουστα ο καθενας εχει, ματια διαφορετικα... πχ στα γουστα μου θα ελεγα οτι η Νατασσα εμενα, την εχω πληρωσει 2 ή 3 φορες σιγουρα και δεν με τραβαει να την ξαναπληρωσω ακομα και αν αυριο το δινει τζαμπα, την Εβελινα δεν θυμαμαι ποσες φορες την εχω πληρωσει στο παρελθον, αλλα 1 φορα καθε 4-5 χρονια με τραβαει να την πληρωσω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom