Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (6 μέλη και 28 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.770
Πόντοι
32.165

Aquarium99

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2019
Like
0
Πόντοι
0
No , Godiva is a different studio ,  i think they are pretty close to each other but i don't remember exactly , i will pm you the bella donna's page on internet.

This is godiva

Thank you i got the Pm but i couldnt  pm u back cuz im a new member. I wanted to find this studio so bad cuz everybody saying that Lara is the best you can try so i gotta chexk it for myself

Aquarium99

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2019
Like
0
Πόντοι
0
I am trying to find Anastasia, blonde 1.70 cm, nice face and a tattoo in the arm, Does she work on saturndays in Bad Girl Studio which is in this address Κοροβάγκου 7, 54627 Μύλος ? Have anybody been with her recently?

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.770
Πόντοι
32.165
Ξερει ρε παιδια κανενας τι γινεται με την τσαρινα?

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
Η Ιωάννα η Ελληνίδα δουλεύει βράδυ στο γωνιακό Μινώταυρος με Πέτρου Ερημίτη? Το πρώτο από τα σπιτάκια στο Las Vegas?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Βλέπω επιστροφή Έλενας στο άλλο σάιτ , εγώ δεν την ξέρω , απλά επειδή είχαν αναφέρει ότι είναι καλή.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
Βλέπω επιστροφή Έλενας στο άλλο σάιτ , εγώ δεν την ξέρω , απλά επειδή είχαν αναφέρει ότι είναι καλή.
Τυπε το καλη ειναι σχετικο αντικειμενικα ειναι καλη αλλα μονο αν τη δοκιμασεις θα μπορεις να το πεις γιατι καλη ηταν για οσους την εχουν παρει εσυ αν τη παρεις μπορει να μην υπαρχει χημεια η να μη σου αρεσει μεσα

gavarit93

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2019
Κριτικές
4
Like
81
Πόντοι
0
παιδια ποιος ειναι τελικα μεσα να παρουμε παρτουζα την ιωαννα?

tonilamar05

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2010
Like
124
Πόντοι
0
Eιχα προσπαθησει να την εχω 1η αλλαγη οταν δουλευε στα 3δυμα ,καπου μειναμε γιατι δεν προσπαθουσε να σε κερδισει ειχε εφοδια παντως κατα την αποψη μου.Ευχαριστω για την ενημερωση ,ποτε μη λες ποτε μπορει να εγινε θερμαστρα!
ηταν λιγο κομοδινο παλια. Δεν ξερω αν εστρωσε.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.770
Πόντοι
32.165
Μινι περασμα σημερα για να δω εβελινα ελενη με στοχευμενη βολτα για τσαρινα. Εβελινα ωραια βυζια μολις ειδα την φατσα της ξενερωσα και εφυγα. Ειδα ελενη ωραιο φαινεται οντως λεπτουλα αλλα οχι υπερβολικα λεπτη απλα η φατσα της δεν μου βγαζει κατι προστυχο φαινεται ησυχο κοριτσακι αλλα οπως λενε τα σιγανα ποταμακια κανουν καλο σεξ. Τωρα περιμενω τσαρινα ειναι κλειστα και δεν νομιζω να εμφανιστει. Αυτα τα ολιγα απο μενα.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Μινι περασμα σημερα για να δω εβελινα ελενη με στοχευμενη βολτα για τσαρινα. Εβελινα ωραια βυζια μολις ειδα την φατσα της ξενερωσα και εφυγα. Ειδα ελενη ωραιο φαινεται οντως λεπτουλα αλλα οχι υπερβολικα λεπτη απλα η φατσα της δεν μου βγαζει κατι προστυχο φαινεται ησυχο κοριτσακι αλλα οπως λενε τα σιγανα ποταμακια κανουν καλο σεξ. Τωρα περιμενω τσαρινα ειναι κλειστα και δεν νομιζω να εμφανιστει. Αυτα τα ολιγα απο μενα.
Μηπως μπορεις να περιγραψεις το προσωπο της και γιατι ξενερωσες,ειναι τιποτε σπυριαρα με ανδρογενη χαρακτηριστικα και τρομαζει οποιον τη βλεπει?ΗΕβελινα τιμα τα λεφτα που παιρνει,δουλευει ακαταπαυστα και εξυπηρετει τον κοσμο,η τσαρινα καθε ποτε δουλευει κανεις δεν γνωριζει,ποιος ο λογος να την επισκεφθουμε γιατι ωραιοτερη δεν ειναι κατα την αποψη μου,την πηρα παλαιοτερα ,δεν συγκρινεταιμε την ξανθια κοπελαρα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Μηπως μπορεις να περιγραψεις το προσωπο της και γιατι ξενερωσες,ειναι τιποτε σπυριαρα με ανδρογενη χαρακτηριστικα και τρομαζει οποιον τη βλεπει?ΗΕβελινα τιμα τα λεφτα που παιρνει,δουλευει ακαταπαυστα και εξυπηρετει τον κοσμο,η τσαρινα καθε ποτε δουλευει κανεις δεν γνωριζει,ποιος ο λογος να την επισκεφθουμε γιατι ωραιοτερη δεν ειναι κατα την αποψη μου,την πηρα παλαιοτερα ,δεν συγκρινεταιμε την ξανθια κοπελαρα.
Σε οτι αφορά το πρόσωπο και εγω την εβελίνα την θεωρω απο τις ομορφότερες που έχω πάρει , αλλά μάλλον γούστα ειναι αυτά ... όπως και στον σωματότυπο άλλος την θέλει skinny άλλος με πιασίματα και άλλος χοντρη :P

Στα υπόλοιπα που λες συμφωνω , και εγω την είχα δοκιμάσει μια φορά την τσαρίνα πρίν χρόνια στην ανδρέου γεωργίου , αλλα άμα συγκρίνω την πρωτη φορά με εβελίνα και την μια συνεύρεση με την τσαρίνα , με εβελίνα είχα περάσει καλύτερα.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.770
Πόντοι
32.165

Εγω θελω να ρωτησο κατι πρωτου απαντησω. Το σπιτακι που δουλευει η Εβελινα ειναι ετσι οπως εχει τα 3 σπιτακια μαζεμενα εκει, το στουντιο νο.2 ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom