Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 8.482
- Πόντοι
- 4.766
Να πας στις πιατσεςΚαμια μαυρουλα θα φερουνε να γαμισουμε μαυρη σαρκα.????
Να πας στις πιατσεςΚαμια μαυρουλα θα φερουνε να γαμισουμε μαυρη σαρκα.????
Εν το μεταξυ ειχαν πει οτι μια Ηρα που δουλευε πριν λιγο καιρό , το είχε αλλάξει και το έκανε ιρίνα , να είναι άραγε η ίδια ; Ποιός ξέρει. Απλα η Ηρα νομίζω δουλευε σε σπιτάκια που δεν είναι στο άλλο σάιτ , οπότε αν ειναι η ίδια μάλλον θα πηρε μεταγραφηλοιπον κατι πληροφοριες απο την πιατσα λενε οτι γυρισε η παλια γνωριμη σε ολους μας Παολα
Y.Γ. κανε το κασκαντεριλικι στην Ιρινα απο τα παρανταις και ενημερωσε, εγω παντως δεν σκοπευω να πληρωσω σ' αυτα τα ντουγανια του παρανταις ουτε δεκαρα τσακιστη.
μεγάλο κασέ έβαλες,να ξέρεις...Ούτε καν 30 δεν αξίζουν και με φουλ υπηρεσίες...κανονικά πρέπει να ξεκινάνε με 20αρικο και φουλ πρόγραμμα 30...Έτσι πρέπει να είναι τα μπούρδελα...Και επίσης οι 5 στις 10 να είναι και μουναρες...αν έχεις δει στο θρεντ εκείνη η παρέα που έκοβε πίτες και έκανε τσάρκες ανά 15 άτομα πριν κάποια χρόνια δεν υπαρχει πλέον και αυτό γιατί η ποιότητα έχει πέσει κάτω του 0...πλέον πιο πολυ πας για ξεκαυλωμα και στοχευμένα παρα για τσαρκα...επισης πολλοι συναγωνιστες (για ευνοητους λογους δεν χρειαζεται να αναφερω καποια ονοματα) οπως και εγω, φωναζουμε και επιμενουμε οτι πρεπει να μπει ενα πλαφον στις τιμες των στουντιο στην θεσσαλονικη.
κατα την αποψη μου ενα γαμησι 20 λεπτων με ακαποτη πιπα δεν πρεπει με την καμία να ξεπερνά τα 40 ευρω.
αν εμπεριεχει και gfe με γλωσσοφιλα να παει ενα 10αρικο παραπανω απο την προβλεπομενη τιμη. (για οσες βεβαια κοπελες κανουν gfe)
αν τωρα ειναι full προγραμμα με ακα πιπα, γλωσσοφιλα, cim/cif, κωλο κ.τ.λ. η τιμη πρεπει να ειναι στα 60 με 70 ευρω τα 20-30 λεπτα.
απλα εδω στην ψωροκοσταινα μας δουλεουν κανονικα και μας θεωρουν πολιτες δευτερης κατηγοριας, πληρωνουμε χρυσαφι τις υπηρεσιες για να κονομανε οι νταβαδες και τριτα ατομα, παρατρεχαμενοι, αυτοφορακιδες, τσιλιαδοροι κ.τ.λ.
Υ.Γ. επειδη το ξερω απο ατομο που βρισκεται στην δουλεια αυτη, μου εχει πει οτι απο ενα πηδημα των 40 ευρω η κοπελα παιρνει τα 15 ευρω, 5 ευρω παιρνει η τσατσα και τα υπολοιπα 20 ευρω που περισευουν τα μοιραζονται οι νταβαδες μεταξυ τους.
Υ.Γ.2. βγαλτε λοιπον τα συμπερασματα μονοι σας για το αν αξιζει τελικα να πληρωνουμε 60αρια και 70αρια για ενα απλο στουντιακου τυπου πηδημα με ξεσκουφωτη πιπα.
σωστα τα λες αλλα σε ερωτηση στα κοριτσια πιυ δουλευουν φιλης αν ξέρουν τι γίνεται στη θεσσαλονικη,μόλις άκουγαν 30αρια και 40αρια έμεναν με το στομα ανοιχτό...Πότε καμία από εκει που είναι μουνάκι καλό δεν ήρθε να δουλέψει εδώ...Και στη πρόταση να το ψάξουμε και να ανέβουν η απάντηση ήτανε ότι δεν υπάρχουν κονέ και στο ξεκαρφωτο Πώς θα ερθουν;όλα αυτά τα ακαποτα, γλωσσοφιλα, πρωκτικα στην Αθήνα με ωραιοτερες κανουν 20.
οποια δεν μπορει να βγαλει μεροκαματο στην Αθήνα των 4 εκατομυριων παει επαρχια ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , οπου μπορεις με λιγοτερες παροχες και χαμηλοτερη εμφανιση να παρεις χρημα γιατι δεν υπαρχει ανταγωνισμος.
αντιστοιχα το ιδιο ειδα όταν πηγα ευρωπη σε πιο πλουσιες χωρες.
εννοείται 1,70 μετρια στην ελβετια και στην γαλλια δεν συμφερει να παει, πηγαινουν, δεν αντεχουν τον ανταγωνισμο των φωτομοντέλων και των πορνοσταρ και φευγουν, οποτε εδώ ερχονται οι κοντες και οι σκουρες βουλγαρες-ρουμανες-ουγγαρεζες-πολωνεζες. η ουγγαρεζα και η ιταλιδα που γαμησα στην ελβετια εδώ δεν τις βρίσκεις ευκολα, εκει είναι γεματο και είναι λογικο, και εμεις στην θεση τους το ιδιο θα καναμε. θα πηγαίναμε να ειμαστε πρωτοι στο χωριο αντι τελευταίοι στην πολη που ειπε και ο καίσαρας.
αν δεν σ αρεσει η ινδια και εισαι στην ινδια, μην περιμενεις να γινει η ινδια λας βεγκας, εσυ πρεπει να πας στο λας βεγκας
μεγάλο κασέ έβαλες,να ξέρεις...Ούτε καν 30 δεν αξίζουν και με φουλ υπηρεσίες...κανονικά πρέπει να ξεκινάνε με 20αρικο και φουλ πρόγραμμα 30...Έτσι πρέπει να είναι τα μπούρδελα...Και επίσης οι 5 στις 10 να είναι και μουναρες...αν έχεις δει στο θρεντ εκείνη η παρέα που έκοβε πίτες και έκανε τσάρκες ανά 15 άτομα πριν κάποια χρόνια δεν υπαρχει πλέον και αυτό γιατί η ποιότητα έχει πέσει κάτω του 0...πλέον πιο πολυ πας για ξεκαυλωμα και στοχευμένα παρα για τσαρκα...
σωστα τα λες αλλα σε ερωτηση στα κοριτσια πιυ δουλευουν φιλης αν ξέρουν τι γίνεται στη θεσσαλονικη,μόλις άκουγαν 30αρια και 40αρια έμεναν με το στομα ανοιχτό...Πότε καμία από εκει που είναι μουνάκι καλό δεν ήρθε να δουλέψει εδώ...Και στη πρόταση να το ψάξουμε και να ανέβουν η απάντηση ήτανε ότι δεν υπάρχουν κονέ και στο ξεκαρφωτο Πώς θα ερθουν;
Εν το μεταξυ ειχαν πει οτι μια Ηρα που δουλευε πριν λιγο καιρό , το είχε αλλάξει και το έκανε ιρίνα , να είναι άραγε η ίδια ; Ποιός ξέρει. Απλα η Ηρα νομίζω δουλευε σε σπιτάκια που δεν είναι στο άλλο σάιτ , οπότε αν ειναι η ίδια μάλλον θα πηρε μεταγραφη![]()
Απο τη στιγμη που τριγυρνανε πλεον λαθρο, 10 το πολυ 20 πρεπει να ειναι η τιμη. Ασε που δε πιανονται και στα εξοδα που απαιτει να κανουμε υποχρεωτικα ο κομμουνιστης κουλης. Σε καθε περιπτωση ειναι θεμα προσφορας και ζητησης.
ετσι ακριβως
εγω την τελευταια φορά που βγηκα για τσαρκα, ζητημα στην πιατσα να ηταν ολοι και ολοι 10-12 πελατες για 35 σπιτια και να φανταστεις δεν βγηκα σε ωρα που ειναι καπως αλλά στις 10 το βραδι. αυτο απο μονο του τα λεει ολα οτι πλεον λογο της κακης ποιοτητας και των υψηλων τιμων δεν υπαρχει η απαιτουμενη προσελευση.
οπως και εγω που απεχω συνηδειτα πλεον και 1 φορα στο 3μηνο αν παω αν υπαρχει κατι καλο σε παιχνιδι, το κανουν παρα πολλοι αυτο.
κανενας πλεον δεν ειναι διατεθημενος να δωσει λεφτα τα οποια θα τα τρωνε τα κοπροσκυλα οι νταβαδες, να πηγαινε το μεγαλυτερο μερος των χρηματων στις κοπελες θα το καταλαβαινα, που αυτες στην ουσια τραβανε ολο το κουπι και βγαζουν το μεροκαματο.
Αυτο που λες βεβαια ειναι αντιθετο απο το νομο προσφορας και ζητησης. Οταν δεν υπαρχει ζητηση και ειναι λιγοι οι πελατες, η τιμη πεφτει. Καλα τωρα μπορουν να γινουν ακομα λιγοτεροι οι πελατες. Ορεξη ειχα να κολλησω κανενα λαθροπαρασημο επειδη τους φερνει ο κουλης κατα χιλιαδες και τους χαρτζιλικωνει και για να γαμανε.
Το αιώνιο ερώτημα είναι γιατί δεν φτιάχνουν και σπίτια με 20 ευρό παράβολο όπως είναι στην Αθήνα και όλα ξεκινάν από 30 και πάνω. Μάλλον περνάν την πόλη για επαρχία και τους πελάτες για βλάχους αλλιώς δεν εξηγείται.. Ασε που σε πολλα σπίτια των 30 οι υπηρεσίες και οι εργαζόμενες είναι καθαρά για 20 ευρό
με τα γλωσσοφιλα θα αποκτησεις και αντισωματα για τις αρρωστιες της ασιας τυπε :S
ειδικα αν εχει προηγηθει κανενας μερακλης αμπντουλαχ![]()
Με το ζόρι να μπουνε 10-15 πελάτες την ημέρα για κάθε βάρδια.. Εκτός αν είναι κανένα Σάββατο βράδυ μπορει να φτάσει καμιά 20 άρα υπολόγιζε τα μισά χρήματα .Καποιος εγραψε για ποσα περνουν οι πουτανα, νταβαδες και τσατσα. Δηλαδη ενα σπιτακι που δουλευει με 40ε το λιγοτερο και με 30 ατομα να περασουν σε μια μερα x20 μερες βαζω εγω, η τσατσα που παιρνει 5ε βγαζει 3000 το μηνα?