επισης πολλοι συναγωνιστες (για ευνοητους λογους δεν χρειαζεται να αναφερω καποια ονοματα) οπως και εγω, φωναζουμε και επιμενουμε οτι πρεπει να μπει ενα πλαφον στις τιμες των στουντιο στην θεσσαλονικη.
κατα την αποψη μου ενα γαμησι 20 λεπτων με ακαποτη πιπα δεν πρεπει με την καμία να ξεπερνά τα 40 ευρω.
αν εμπεριεχει και gfe με γλωσσοφιλα να παει ενα 10αρικο παραπανω απο την προβλεπομενη τιμη. (για οσες βεβαια κοπελες κανουν gfe)
αν τωρα ειναι full προγραμμα με ακα πιπα, γλωσσοφιλα, cim/cif, κωλο κ.τ.λ. η τιμη πρεπει να ειναι στα 60 με 70 ευρω τα 20-30 λεπτα.
απλα εδω στην ψωροκοσταινα μας δουλεουν κανονικα και μας θεωρουν πολιτες δευτερης κατηγοριας, πληρωνουμε χρυσαφι τις υπηρεσιες για να κονομανε οι νταβαδες και τριτα ατομα, παρατρεχαμενοι, αυτοφορακιδες, τσιλιαδοροι κ.τ.λ.
Υ.Γ. επειδη το ξερω απο ατομο που βρισκεται στην δουλεια αυτη, μου εχει πει οτι απο ενα πηδημα των 40 ευρω η κοπελα παιρνει τα 15 ευρω, 5 ευρω παιρνει η τσατσα και τα υπολοιπα 20 ευρω που περισευουν τα μοιραζονται οι νταβαδες μεταξυ τους.
Υ.Γ.2. βγαλτε λοιπον τα συμπερασματα μονοι σας για το αν αξιζει τελικα να πληρωνουμε 60αρια και 70αρια για ενα απλο στουντιακου τυπου πηδημα με ξεσκουφωτη πιπα.