Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.482
Πόντοι
4.766
οποτε ρε τυπε δε μπορεις να εκφερεις γνωμη χωρις να την εχεις παρει
Τι γνώμη ρε φίλε πόσα χρόνια πηγαίνουμε σε μπουρδελα με την μια καταλαβαίνεις ότι δεν λέει η φάση και φεύγεις και πας σε στανταρακι σου.. Αυτό έκανα κι εγώ και τις δύο φορές

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
Αν γυρίσει Λιλιανα και Νατάσα τι Αλιονα και Κάτια μου λέτε μόνο οι μιλφ βγάζουν γούστα

Ξερεις πότε γυρίζει? (λεω αν ρωτησες την τσατσα) γιατί εγω την παιρνω τηλεφωνο την Λιλιανα στο viper και δεν το σηκωνει.  :-(

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.482
Πόντοι
4.766
Πιο πολύ μου άρεσε μία καινούργια που έχουν στο σαιτ Ιρινα λέγεται αυτή έχω στο πρόγραμμα για επίσκεψη  :grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
Πιο πολύ μου άρεσε μία καινούργια που έχουν στο σαιτ Ιρινα λέγεται αυτή έχω στο πρόγραμμα για επίσκεψη  :grin:

λοιπον κατι πληροφοριες απο την πιατσα λενε οτι γυρισε η παλια γνωριμη σε ολους μας Παολα

Y.Γ. κανε το κασκαντεριλικι στην Ιρινα απο τα παρανταις και ενημερωσε, εγω παντως δεν σκοπευω να πληρωσω σ' αυτα τα ντουγανια του παρανταις ουτε δεκαρα τσακιστη.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Τι γνώμη ρε φίλε πόσα χρόνια πηγαίνουμε σε μπουρδελα με την μια καταλαβαίνεις ότι δεν λέει η φάση και φεύγεις και πας σε στανταρακι σου.. Αυτό έκανα κι εγώ και τις δύο φορές
Τυπε εσενα η δε σου αρεσε και δε σου εκανε το κλικ η δεν ηθελες να ρισκαρεις κατι που κανουμε αρκετοι δεν υπρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να μπορεις να καταλαβεις ετσι απλα αν η γκομενα  ειναι φολα η οχι αν δε την παρεις εστω μια φορα ειναι σαν να μου λες ξερω τη γευση εχει η πιτσα και δε μ αρεσει αλλα δεν εχω φαει ποτε μου πιτσα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
Τυπε εσενα η δε σου αρεσε και δε σου εκανε το κλικ η δεν ηθελες να ρισκαρεις κατι που κανουμε αρκετοι δεν υπρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να μπορεις να καταλαβεις ετσι απλα αν η γκομενα  ειναι φολα η οχι αν δε την παρεις εστω μια φορα ειναι σαν να μου λες ξερω τη γευση εχει η πιτσα και δε μ αρεσει αλλα δεν εχω φαει ποτε μου πιτσα

Ετσι ακριβως  :thumbsup:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
λοιπον κατι πληροφοριες απο την πιατσα λενε οτι γυρισε η παλια γνωριμη σε ολους μας Παολα

Y.Γ. κανε το κασκαντεριλικι στην Ιρινα απο τα παρανταις και ενημερωσε, εγω παντως δεν σκοπευω να πληρωσω σ' αυτα τα ντουγανια του παρανταις ουτε δεκαρα τσακιστη.
στο playboy που ηταν?

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.482
Πόντοι
4.766

Σ αυτό έχεις δίκιο είχα πάει στην Βουλγάρα την Αμαριλης εκεί πέρα και ειχα πετάξει 60 ευρό ..Καθόλου ευγενική και με τέτοιο πρόγραμμα δεν άφηνε πολλά πολλά  :headbang:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
Σ αυτό έχεις δίκιο είχα πάει στην Βουλγάρα την Αμαριλης εκεί πέρα και ειχα πετάξει 60 ευρό ..Καθόλου ευγενική και με τέτοιο πρόγραμμα δεν άφηνε πολλά πολλά  :headbang:

μαυρο στα παρανταις στουντιο γιατι προκειται για μεγαλα ντουγανια που παιζουν με την νοημοσυνη μας.

ζητανε τον κουκο για αιδονι χωρις να προσφερουν τιποτα απολυτως απο υπηρεσιες

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.482
Πόντοι
4.766
Πρέπει να σου κάνει το κλικ ρε φίλε πληρώνεις δεν είναι τζάμπα να πεις άι πάει στα κομμάτια αυτό εννοώ.. Ήξερα ότι δεν θα περάσω όπως ήθελα. Τεσπα.. Παολα παπα άλλη είναι αυτή μια γυφτοπουλα όχι η παλιά η Ρωσίδα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
Πρέπει να σου κάνει το κλικ ρε φίλε πληρώνεις δεν είναι τζάμπα να πεις άι πάει στα κομμάτια αυτό εννοώ.. Ήξερα ότι δεν θα περάσω όπως ήθελα. Τεσπα.. Παολα παπα άλλη είναι αυτή μια γυφτοπουλα όχι η παλιά η Ρωσίδα

δεν λεω για την γυφτοπουλα μητσο αυτη που ειναι εδω τοσο καιρο

pasok

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2018
Κριτικές
101
Like
1.602
Πόντοι
2.610
Ερώτηση 1τη.Εχει επιστρεψει η Λαουρα η Ρουμάνα που  δούλευε πάντα πρωινή στην Πετρου Ερημίτη? Μια με χοντρά μπούτια που έκανε απίστευτη πίπα?
2ρη.Δουλεύει κάπου η Τζαστίν?

Αν εννοείς αυτή που δούλευε στο Λας Βέγκας την πήρα τις προάλλες στην πρωινή βάρδια
[ανέβασα και σχετική κριτική]. Έχει χάσει κιλά και έγινε τούμπανο, οι υπηρεσίες της
όμως παραμένουν μέτριες.

Είδα μια που μου παρουσίασαν ως Ιρίνα, προσωπικά δε μου άρεσε και έφυγα.Τώρα στο
Παραντάις, ενώ είναι ωραίος χώρος, γενικώς οι υπηρεσίες συνήθως είναι πολύ μέτριες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
Είδα μια που μου παρουσίασαν ως Ιρίνα, προσωπικά δε μου άρεσε και έφυγα.Τώρα στο
Παραντάις, ενώ είναι ωραίος χώρος, γενικώς οι υπηρεσίες συνήθως είναι πολύ μέτριες.

ναι ωραιος χωρος αλλά εμεις στα στουντιο δεν παμε για τον ωραιο χωρο. ολοι οι μπουρδελιαριδες παμε για το κρεας που εχει να μας σερβιρει το εκαστοτε στουντιο/χασαπικο.

το θεμα με το παρανταις ειναι οτι αυτοι νομιζουν, οτι απευθυνονται σε μπουρζοβλαχους πελατες που θα πληρωσουν μετριες εως κακες υπηρεσιες σε υψηλο αντιτιμο.

ειναι πραγματικα τοσο μα τοσο μπουφοι και ντουγανια εκει στο παρανταις, που με τα λεφτα που ζητανε για ενα τυποποιμενο στουντιακο κομοδινέ πηδημα 10-15 λεπτων με ακαποτη πιπα, καποιος μπορει να παρει ενα cg πρσθετοντας λιγα ακομη ευρω για 1 ολοκληρη ωρα.

να ειχαν και καμιά κοπελα της προκοπης να πω παει στο διαολο, οι περισσοτερες κοπελες ειναι καμμενα χαρτια με κυταριτιδα και εντελως σπασμενες. που αν μετρουσαν δεν θα δουλευαν σε μπουρδελο αλλά ως βιζιτες πολυτελειας.

θελουν βλεπεις να κανουν αποσβεση τα λεφτα που εβαλαν για να φτιαξουν τα στουντιο πολυ γρηγορα με την δικια μας καμπουρα.

ΜΑΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ PARADISE ΣΤΟΥΝΤΙΟ :birdman: :birdman: :birdman:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
επισης πολλοι συναγωνιστες (για ευνοητους λογους δεν χρειαζεται να αναφερω καποια ονοματα) οπως και εγω, φωναζουμε και επιμενουμε οτι πρεπει να μπει ενα πλαφον στις τιμες των στουντιο στην θεσσαλονικη.

κατα την αποψη μου ενα γαμησι 20 λεπτων με ακαποτη πιπα δεν πρεπει με την καμία να ξεπερνά τα 40 ευρω.

αν εμπεριεχει και gfe με γλωσσοφιλα να παει ενα 10αρικο παραπανω απο την προβλεπομενη τιμη. (για οσες βεβαια κοπελες κανουν gfe)

αν τωρα ειναι full προγραμμα με ακα πιπα, γλωσσοφιλα, cim/cif, κωλο κ.τ.λ. η τιμη πρεπει να ειναι στα 60 με 70 ευρω τα 20-30 λεπτα.

απλα εδω στην ψωροκοσταινα μας δουλεουν κανονικα και μας θεωρουν πολιτες δευτερης κατηγοριας, πληρωνουμε χρυσαφι τις υπηρεσιες για να κονομανε οι νταβαδες και τριτα ατομα, παρατρεχαμενοι, αυτοφορακιδες, τσιλιαδοροι κ.τ.λ.

Υ.Γ. επειδη το ξερω απο ατομο που βρισκεται στην δουλεια αυτη, μου εχει πει οτι απο ενα πηδημα των 40 ευρω η κοπελα παιρνει τα 15 ευρω, 5 ευρω παιρνει η τσατσα και τα υπολοιπα 20 ευρω που περισευουν τα μοιραζονται οι νταβαδες μεταξυ τους.

Υ.Γ.2. βγαλτε λοιπον τα συμπερασματα μονοι σας για το αν αξιζει τελικα να πληρωνουμε 60αρια και 70αρια για ενα απλο στουντιακου τυπου πηδημα με ξεσκουφωτη πιπα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.881
Πόντοι
12.815
Καμια μαυρουλα θα φερουνε να γαμισουμε μαυρη σαρκα.????

• Like
Αντιδράσεις: maldi

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
852
Πόντοι
81