spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.690
- Πόντοι
- 7.715
140+50= κωλος.κανε μια ερώτηση,στείλε και φωτό ,150 ευρώ.που ξέρεις...τσου μου είχε πει δεν δίνει κωλο![]()
140+50= κωλος.κανε μια ερώτηση,στείλε και φωτό ,150 ευρώ.που ξέρεις...τσου μου είχε πει δεν δίνει κωλο![]()
την τατανα κ όταν της ελεγα εγω θελω μονο κωλο ελεγε δεν κανει μονο νορμαλ140+50= κωλος.κανε μια ερώτηση,στείλε και φωτό ,150 ευρώ.που ξέρεις...
Την τρόμαξες κι αυτή;την τατανα κ όταν της ελεγα εγω θελω μονο κωλο ελεγε δεν κανει μονο νορμαλ![]()
![]()
![]()
την τατανα κ όταν της ελεγα εγω θελω μονο κωλο ελεγε δεν κανει μονο νορμαλ![]()
![]()
![]()
τι να τρομαξει ρεΤην τρόμαξες κι αυτή;![]()
δεν με ρωτησε ποσο την εχω για να τρομμαξει ρεΤην τρόμαξες κι αυτή;![]()
νομιζω ειχε μου ζητησει λιγοτερα κ της ειχα πει αν κανει με εξτρα κ με μπλοκαρεΓνωστο τροπαριο μεχρι να δωκeiς extradaki
τι να τρομαξει ρεμε το γαριδακι μποζο
τα ρασα δεν κανουν τον παπα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε υπαρχει καποια που δεν σε εχει κανει μπλοκδεν με ρωτησε ποσο την εχω για να τρομμαξει ρε![]()
νομιζω ειχε μου ζητησει λιγοτερα κ της ειχα πει αν κανει με εξτρα κ με μπλοκαρε![]()
![]()
A, είπα μήπως σου το είπε από κοντά όταν έγιναν τα αποκαλυπτήριαδεν με ρωτησε ποσο την εχω για να τρομμαξει ρε![]()
![]()
εκανε το λαθος κ με ειδε κ από τοτε το λεει γαριδακι μηπως ξεπερασει το ψυχολογικοΤασσουλη πως ξε ανατομικες λεπτομεριες![]()
![]()
τον εβγαλε προγραμμα μια κοπελια ;) το επαιξε κοκορας ;) αλλα τον εκανε κρασάτο η κυριαΤασσουλη πως ξε ανατομικες λεπτομεριες![]()
![]()
μην μιλας πολυ δεν σε συμφέρει ;) τα εχω και γραπτα εσυ επεμενες κιολας να ρωτησωεκανε το λαθος κ με ειδε κ από τοτε το λεει γαριδακι μηπως ξεπερασει το ψυχολογικο![]()
![]()
![]()
αστα να πανε ολο όχι μου λεει από τοτετον εβγαλε προγραμμα μια κοπελια ;) το επαιξε κοκορας ;) αλλα τον εκανε κρασάτο η κυρια![]()
![]()
τον εβγαλε προγραμμα μια κοπελια ;) το επαιξε κοκορας ;) αλλα τον εκανε κρασάτο η κυρια![]()
![]()
αφου ειπες θα παρεις τα παντα ολα για να την ξεσκισεις ;) χαζη ειναι να ερθει σε ραντεβουαστα να πανε ολο όχι μου λεει από τοτε![]()
![]()
αυτό το ειπα αλλα ειπα θα κλεισω ολοκληρη μερααφου ειπες θα παρεις τα παντα ολα για να την ξεσκισεις ;) χαζη ειναι να ερθει σε ραντεβου![]()
![]()
τι να πω ρε ειπα θα κανω οσο αντεχω κ μετα θα παρω 2 κουτια βιαγκρα για να βγαλω την μεραΓια πε![]()