greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.611
- Πόντοι
- 496
**Ανια
Χθες πέρασα από το Ν.Ουρανου 28 κ μου είπε η υπηρεσία ότι λείπει λόγω περιόδου.Πήρε κανενός το μάτι τη μοντελισια την Μιρελα?Γνωριζει κανένας εάν δουλεύει άλλο?
Ευχαριστώ.
Καλημέρα
1 Ξέρει κανείς αν και πότε δουλεύει η Αξία στο freehouse (έχει κανείς το τηλ του μαγαζιού)
2 έχει περάσει κανείς με την Δανάη στο venus να μας πει γνώμη
Χθες πέρασα από το Ν.Ουρανου 28 κ μου είπε η υπηρεσία ότι λείπει λόγω περιόδου.
Σήμερα θα είναι η Άφρο στο στουντιό της ή η Μαρία η Μολδαβή στο Λας μεσημέρι?
η αφροδιτη εχει τα προγραμματα της στο αλλο σαιτ και μπορεις να ενημερωνεσαι. δουλευε σημερα ναι και αυριο δουλευει απο 9 εως 7.
ψαξε στο google "φαινντγκερλς τελεια τζιαρ" στα αγγλικά , αυτό ειναι το άλλο σάιτ.Ποιο άλλο σάιτ ρε παιδιά? Έχει και άλλο σάιτ?
Όντως όμως ισχύει! Στο Venus κάνουν άνετα δίπλα, αλλά για τριπλά δεν ξέρω. Ίσως είναι ευκαιρία τώρα που έχει τρεις!Τώρα είδα στο άλλο site στο venus έχεις περίπτωση να πετύχεις 3 κοπέλες μαζί την ίδια ώρα λολ
πόσο λες να χρέωναν το τριπλό?Όντως όμως ισχύει! Στο Venus κάνουν άνετα δίπλα, αλλά για τριπλά δεν ξέρω. Ίσως είναι ευκαιρία τώρα που έχει τρεις!
Είσαι δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας?Έχει κανείς πρόταση για Κυριακή πρωινή βάρδια; ελλείψει τσαρίνας και λάρας απ' ότι φαίνεται.
Εδώ και 2 μήνες ψάχνω να τον χώσω σε νεαρά κορασίδα και εκτός απο Λάρα που δεν βολεύει λόγω του ότι είναι πάντα πρωί δεν έχω βρει άλλη επιλογή. Θα αναγκαστώ να βρώ γκόμενα και τα βαριέμαι τα ξενύχτια, ποτά , αγκαλίτσες, λόγια του αέρα μέχρι να την ρίξεις..ΓΑΜΩ
οι νεαρες που εχει το αλλο site δε λενε τιποτα? Εχει κατι καινουριες. Εγω σκεφτομαι κανενα κασκαντεριλικι αυριο γιατι σε λιγο θα αρραβωνιαστω με τη λαρα. Μου γυαλισε μια "ελληνιδα" στο παρανταης και μια "τσεχα" μικρη (δηθεν).