Vizarazu3000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
η καινουργια μαυρουλα που γραφετε πως ειναι ρε παιδες?
κωλαρα κλπ?
κωλαρα κλπ?
η καινουργια μαυρουλα που γραφετε πως ειναι ρε παιδες?
κωλαρα κλπ?
Μια χαρά είναι μέσα στο δωμάτιο και για πολλά και με φουλ όρεξη την δοκίμασα νωρίτερα αλλά σίγουρα η εμφάνιση και το σώμα της δεν λέει από την Μαριάννα που βαριέται που ζει η Ντιάνα καλύτερη επιλογή
το ερωτημα ειναι αν πρωτον η κοπελα εχει κατι θεραπευσιμο και δευτερον αν ο στρατηγος εχει γνωση των νοσηματων που εχει και τα μεταδισει ηθελημενα...Όλοι οι "στρατηγοί" είναι μέλη και εδώ!
.Φυλής 65 δεξιά, Σίντι από Τζαμάικα. Γαζέλα δεν είναι, τα έχει τα μπουτάκια της, την κωλάρα της, το βυζί, αφάνα μαλλί. Και είναι και ψηλό κομμάτι. Για το ύψος, τα κιλά της, ο κώλος της και τα μπούτια της, είναι ωραίες αναλογίες. Εγώ έχω αδυναμία στις γαζέλες όμως…
Φυλής 65 δεξιά, Σίντι από Τζαμάικα. Γαζέλα δεν είναι, τα έχει τα μπουτάκια της, την κωλάρα της, το βυζί, αφάνα μαλλί. Και είναι και ψηλό κομμάτι. Για το ύψος, τα κιλά της, ο κώλος της και τα μπούτια της, είναι ωραίες αναλογίες. Εγώ έχω αδυναμία στις γαζέλες όμως…
Ο συνδυασμός βρωμερό δωμάτιο, γριά πόρνη είναι ο ορισμός του παρακμιακού σεξ. Μπράβο φίλε μου αξίζεις συγχαρητήρια!Επίσκεψη στο Ιάσωνος -43, στη βραδινή βάρδια, με τη gilf Ελένη, μετά την κριτική έμπιστου συναγωνιστή![]()
Η gilfάρα έχει φοβερό σώμα για την ηλικία της, αλλά είναι μόνο για σκληρούς μύστες
![]()
Είναι μέσα στην καύλα, και στο δωμάτιο κάνει τα πάντα όλα, και προσπαθεί να χώσει τη γλώσσα της όσο πιο βαθειά γίνεται μέσα στο παχύ έντερο του πελάτη
![]()
Όμως, το δωμάτιο ήταν ίσως το πιο βρωμερό που έχω μπει, ενώ πάνω στο κρεβάτι υπήρχε και η χρησιμοποιημένη καπότα από τον προηγούμενο συναγωνιστή
![]()
Αν και η Ελένη είναι VFM, εγώ δεν πρόκειται να την ξανατιμήσω σε αυτόν τον οίκο, αν δεν τον περάσουν πρώτα από κλίβανο
![]()
Ανέβασα ήδη και κριτική, με το όνομα Brujeria
![]()
Ο "στρατηγός" έχει πλήρη γνώση των "παρασήμων" που φέρει και τα οποία μοιράζει αφειδώς σε όλα τα μπουρδέλα της Αθήνας!
Πριν από πολλούς μήνες τον είδε ιερόδουλη στο Συγγρού όταν η ίδια είχε πάει για δικό της έλεγχο και σε σχετική ερώτησή της σε γνωστό της εκεί γιατρό πληροφορήθηκε ότι το άτομο αυτό είναι φορέας σοβαρών ΣΜΝ.
Ναι όντως, δουλειές πολλές υποχρεώσεις αλλά στον ελεύθερο χρόνο μου για να χαλαρώσω το χόμπι μου δεν το αφήνω ποτέ,Χάθηκες Ημηδαπέ... κρατάω απουσιολόγιο...
:S :S :SΟ "στρατηγός" έχει πλήρη γνώση των "παρασήμων" που φέρει και τα οποία μοιράζει αφειδώς σε όλα τα μπουρδέλα της Αθήνας!
Πριν από πολλούς μήνες τον είδε ιερόδουλη στο Συγγρού όταν η ίδια είχε πάει για δικό της έλεγχο και σε σχετική ερώτησή της σε γνωστό της εκεί γιατρό πληροφορήθηκε ότι το άτομο αυτό είναι φορέας σοβαρών ΣΜΝ.
Η καινουργια μαυρουλα που γραφετε πως ειναι ρε παιδες?
Κωλαρα κλπ?
Που είσαι ρε Μπιούτυ...αυτή ήταν γαζελάρα
Ειναι και καλο παιδι κιολας,γλυκια,ευγενικη,δεν ειναι ξινη καθολουΤί τα θες; Μετά την Μπιούτι το χάος...
:'( :'( :'(