επειδη εικαι δικαιος και δε μου αρεσουν οι φανφαρες, σε πιο παλιο post ειχα αναφερει οτι στην επιστροφη της ΤΖΟΑΝΝΑ απο φιλιππιδου οροφος, ειχε γινει σα γιουβαρλακι και αποφασισα να τη βαλω στον παγο για λιγο καιρο, μιας και ειχα ξενερωσει απο το παρουσιαστικο.
στη χθεσινοβραδυνη τσαρκα μου λοιπον, ειπα να checkαρω μια παλι... συνεχιζει να τρωει ολο το φαγακι της η' οχι???
για καλη μου τυχη δεν ανεβηκα τζαμπα τα σκαλια.
το μωρο εχει χασει και ψιλοθυμιζει την παλια που ειχαμε πρωτογνωρισει. θελει λιγο ακομα για να γινει top βεβαια, αλλα και ετσι ειναι οκ.
μπηκα εννοειται χαλαρα και το ευχαριστηθηκα. με θυμοταν επισης. η γκομενα ειναι μεσα στην καυλα & στην αναλογη τρελα που πρεπει να υπαρχει σε αυτην τη δουλεια.
δε χρειαζεται να γραψω τιποτα περισσοτερο απο service, γιατι φανταζομαι τα ξερουμε ολοι σχεδον. για τους πιο νεους καλο θα ηταν να τη δοκιμασουν.
το μονο κουφο της υποθεσης ειναι οτι μου ειπε οτι δουλευει διπλοβαρδια σχεδον καθε μερα χωρις να την πειραζει. εκει λιγο παραξενευτηκα, αλλα επειδη μου το ειπε με ενα πολυ χαλαρο στυλακι, χωρις να την ενοχλει και χωρις να καταλαβω καποια δυσαρεσκεια (οπως ειχα καταλαβει απο ΑΛΙΝΑ μοντελοαλυσιδας π.χ. καποια στιγμη), ειπα οκ θα εχει τους λογους της, θα θελει να γινει millionaire.
χαιρετηθηκαμε με φιλι και ανανεωσαμε για το επομενο rdv, αφου την εχω στις standard επιλογες μου.