Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μετρια 7αρα στα 10 θα τη βαθμολογουσα ξανθια ηλικιας από 25 εως 30 υψος γυρω στο 1,68 με πιασιματα.Μπορεί κάποιος να μας δώσει περιγραφή της Αθήνας στο ξεςπαω;;
τζενη τυπε γλυκου 120Γεια χαρα! Περηφανος παρθενος εδω και θα ηθελα να κανω κατι για αυτο. Οι εμπειροι Πατρινοι εχετε καποια συγκεκριμενη να προτεινετε? Απ'ο,τι καταλαβαινω η Πατρα ειναι νεκρα. Απο τα λιγοστα που παιζουν τι αξιζει? Προτιμω μιλφ (οχι γρια βεβαια), με πιασιματα (αλλα οχι χοντρη) και προφανως εμπειρη (τωρα αν θα ειναι 20 ή 45 δε με νοιαζει, αρκει να ειναι καλη εμφανισιακα). Ξερω οτι ζηταω πολλα, αλλα τουλαχιστον πειτε μου το μη χειρον βελτιστον. Επισης αν ξερετε ωρες θα ημουν ευγνωμων!!!
ποια ελενα τυπε,δωσε χαρακτηριστικα πως είναι μπας και την θυμηθούμε.Η Ντάνα δεν είναι γριά, μια χαρά είναι, το θέμα είναι ότι πρέπει να την πετύχει κάποιος στην καλή της μέρα. Η Νάντια όντως έχει σπάσει. Η Αμαλία όταν είναι, έχει πολύ καλές υπηρεσίες. Δεν ξέρω για τις άλλες. Πάντως η Έλενα αν την πείσει κάποιος να μπει πάλι στο δωμάτιο, απλώς θα το θυμάται για πάντα. Παρά την ηλικία της είναι πολύ όμορφη και καθόλου σπασμένη στο πρόσωπο.
η ντανα τυπε είναι 30αρα ενώ η ναντια είναι 45 plus.Μαλιστα... Οποτε Ντανα και Ναντια ειναι "γριες" πλεον. Υπαρχει καμια φωτο της Ντανας μηπως?
@giant123: Αυτη η Ελενα πιστευεις οτι ειναι καλυτερη ως gilf απο Ναντια και Ντανα?
Υπαρχει καμια πληροφορια για τις υπολοιπες κυριες που ανεφερα?
ποια ελενα τυπε,δωσε χαρακτηριστικα πως είναι μπας και την θυμηθούμε.
μηπως είναι μια καστανη με καρε μαλλι ουτε αδυνατη ουτε πολύ χοντρη υψος γυρω στο 1,65.Αυτή είναι υπηρεσία στο μαγαζί στην Αγ. Στεφάνου. Είναι Ρουμάνα, δεν μιλάει πολύ καλά ελληνικά. Τα μαλλιά τα έχει σχετικά κοντά και είναι αρκετά τσουπωτή αλλά όχι χοντρή. Είναι βαρειά κατασκευή, πολύ δυνατά χέρια και πλάτες, όμως θηλυκή. Βυζιά μεγάλα, αλλά προφανώς πεσμένα (όχι όμως χάλια) λόγω ηλικίας, πρέπει να είναι κάπου στα 50, αλλά στο πρόσωπο κρατιέται πολύ καλά ενώ έχει πολύ σέξι φωνή. Έχει εξαιρετική γάμπα. Στις δε υπηρεσίες είναι απλώς το κάτι άλλο, δεν έχω λόγια. Κατάλαβες τώρα για ποιά λέω;
μηπως είναι μια καστανη με καρε μαλλι ουτε αδυνατη ουτε πολύ χοντρη υψος γυρω στο 1,65.
στ αγ στεφανου ξερω μια ευσωμη με κοντο μαλλι γυαλια με βαρια φωνη.
ρε αδερφακι τραβα να γαμησεις οποια να ναι να ξεμπερδευεις να παρεις το κολαη...δεν πας να αγορασεις σπιτι .. αν θες κατι πολυ δυνατο θα πρεπει να πας αθηνα μπορω να σου πω συγκεκριμενα που να πας κιολας.. απλα οτι ειναι να κανεις καντο ..
Θα το εχω στα υποψιν!
- Αμαλια: Ενας τυπας πριν λιγο καιρο ειπε οτι ειναι 19 χρονων και πολυ καλη στο κρεβατι. Ενα review που διαβασα για το 120 απο το 2013(!) ειχε αυτη τη φωτο για μια Αμαλια