pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.580
- Πόντοι
- 1.796
Με παππουδια 48 χρονων δεν γαμιεται, αλλά οταν ανοιξε το νημα, μας ελεγε οτι ο παντρεμενος γκομενος ειναι 47
φαουλ της
Με παππουδια 48 χρονων δεν γαμιεται, αλλά οταν ανοιξε το νημα, μας ελεγε οτι ο παντρεμενος γκομενος ειναι 47
ναι ρε μαλακα αυτός ήταν Σομαλός με ότι αυτό συνεπάγεται εσύ είσαι πιο λευκός απ' το χιόνι με ότι αυτό συνεπάγεταιΜε παππουδια 48 χρονων δεν γαμιεται, αλλά οταν ανοιξε το νημα, μας ελεγε οτι ο παντρεμενος γκομενος ειναι 47
ποιος γκομενος ρε τυπε?Με παππουδια 48 χρονων δεν γαμιεται, αλλά οταν ανοιξε το νημα, μας ελεγε οτι ο παντρεμενος γκομενος ειναι 47
Ρε τύπε αν ηταν μαύρος, δεν θα ειχε προβλημα οτι θα φαινονται οι πιπιλιέςναι ρε μαλακα αυτός ήταν Σομαλός με ότι αυτό συνεπάγεται εσύ είσαι πιο λευκός απ' το χιόνι με ότι αυτό συνεπάγεται![]()
Πιασμένο από τον Αθηναίο.
Θέλαμε κι έναν να σκουπίζει τα φλόκια από την μάπα της Παυλίνας, αλλά προσφέρθηκε εθελοντικά ο Αλέκος.
Να στειλει καμια χρυση πιστωτικη σε φωτο

Να στειλει καμια χρυση πιστωτικη σε φωτο
είσαι μιχαλιολιας ρε μαλακα προσκυνώΡε τύπε αν ηταν μαύρος, δεν θα ειχε προβλημα οτι θα φαινονται οι πιπιλιές
Εχω πολυ καλη εμπειρια με 47αρη. Θα ελεγα οτι δε μετραει η ηλικια αλλα η ψυχη του καθενος.
47 ειναι το οριο χαχαχαΟριστε η Παυλινα που δεν παει με παππουδια 48 ετων
ετσι γονατιζει εδρες ολοκληρεςείσαι μιχαλιολιας ρε μαλακα προσκυνώ

κανω σεξ τσατ τωρα σκαστε
Εχασα το οριο για εναν χρονο γαμω την αγανακτηση μου γαμω47 ειναι το οριο χαχαχα
Εγω ειμαι καλοπροαιρετος ανθρωπος αγαπητεΜην μου πείς ότι έχαψες το νήμα-παραμυθάκι της;
Ρε τύπε αν ηταν μαύρος, δεν θα ειχε προβλημα οτι θα φαινονται οι πιπιλιές
Μαλλον εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματατυπε ο 47αρης που ειχα παει παλια ειχε ιδεολογια 20αρη ροκα.
Ασε που ηταν δασκαλος με οτι αυτο συνεπαγεται!!
τωρα εσυ απο οτι εχω καταλαβει εισαι νεροτσουτσουνος συν οτι κοντευεις τα 50 συν οτι εχεις απαρχαιωμενες συντηρητικες αποψεις..συν οτι εισαι ηθικολογος και πουριτανος την ιδια στιγμη που το πνιγεις το κουνελι με τις Μαριες της γειτονιας σου..οποτε τι να σε κανω..τι εχεις να μ προσφερεις εσυ εκτος απο γριπη?