Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.906
Πόντοι
3.936
Οι παρελθοντικές επιδόσεις στο μουνοκυνήγι δε μετράνε.Κανείς δε θα σου δώσει εύσημα επειδή γάμησες μουνάρες 10 χρόνια πριν επειδή ήσουν νέος ωραίος ή είχες ευνοικές καταστάσεις κτλ.Σημασία έχει τι κάνεις τώρα.Ολα τα άλλα διαγράφονται.Είναι η ανελέητη πραγματικότητα.
Ωραία.. άρα και εσύ τα πληρωτικά γαμήσια που κάνεις σήμερα θα διαγραφούν αύριο, γιατί το χθές θα έιναι ήδη είναι παρελθόν. Και έτσι και αυτά τα φάκ θα περάσουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας που κανείς δεν θα θυμάται. Συνεπώς το μουνί δεν έχει πάτο αλλά ούτε και αποθηκεύεται..      Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης  :cool2:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.906
Πόντοι
3.936
όμως τον πηδάει ο Τούρκος ή ο Αραβας που κάνει άλλα κόλπα αφού τα έχει σκεφτεί αλλιώς.
Ωραία λοιπόν για να ανταγωνιστούμε τους βεδουίνους και τους μεμέτηδες απο αύριο παράνομο εμπόριο με: όπλα,ναρκωτικά, ανθρώπινα όργανα,μαύρο χρυσό,δουλεμπόριο και τα λοιπά.. Για να έχουμε $$$ και eee και να σκορπάμε χρήμα στις Νηστικιές του πρωην ανατολικού μπλοκ, που για μια χουφτα δολλάρια τρώνε και σκ@τά στα αραβικά εμιράτα   :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Ωραία λοιπόν για να ανταγωνιστούμε τους βεδουίνους και τους μεμέτηδες απο αύριο παράνομο εμπόριο με: όπλα,ναρκωτικά, ανθρώπινα όργανα,μαύρο χρυσό,δουλεμπόριο και τα λοιπά.. Για να έχουμε $$$ και eee και να σκορπάμε χρήμα στις Νηστικιές του πρωην ανατολικού μπλοκ, που για μια χουφτα δολλάρια τρώνε και σκ@τά στα αραβικά εμιράτα   :S

Εχουν όντως αγριέψει τα πράγματα.Αλλά και τώρα αν ένας Ελληναράς δουλέψει σκληρά μπορεί να γαμάει μουνάρες ανατολικό μπλοκ,απλά χρειάζεται σκληρή δουλειά δε δίνεται το μουνί στο πιάτο.
Αμα πει ο άλλος εγώ δεν έχω φιλοδοξίες,θα καπνίζω μπάφους,θα ζω από τα επιδόματα και τη σύνταξη των γονιών δε γίνεται τίποτα.Οι Ανατολικές δε θέλουν τέτοιους τύπους.Θέλουν κάπως να έχεις ενέργεια να είσαι ανακατωσούρας,να έχεις αξία και κάτι να δώσεις πώς να το πω?Θέλουν αληθινή θυσία,να δίνεις κάτι από το σώμα σου.
Θέλουν επιτυχημένους,αυτούς που βγήκαν έξω,τους τάραξαν στη φάπα και επιβίωσαν οπότε έχουν κάτι να προσφέρουν στις γκόμενες.Δε θέλουν ηττημένους,losers,πλαδαρούς,μη μαχητές κτλ.
Γενικά τις Σλάβες τις ενδιαφέρει το extraction,πόσα μπορούν να αποκομίσουν από εσένα.Αμεσα και μελλοντικά.Δηλαδή άμα είσαι ψόφιο άλογο αλλά έχεις περιουσία τις ενδιαφέρει το τώρα,πόσα τους δίνεις τώρα.Αμα δείχνεις δυναμικός οτι μπορεί να τα κονομήσεις στο άμεσο μέλλον κοιτάνε και το μετά.Είναι κάπως θέμα εικόνας που προβάλεις,είναι πολύ έμπειρες σε αυτό στην κρίση δυνατοτήτων αντρών,ποιος θα μου δώσει να φάω καλύτερα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.906
Πόντοι
3.936
Εχουν όντως αγριέψει τα πράγματα.Αλλά και τώρα αν ένας Ελληναράς δουλέψει σκληρά μπορεί να γαμάει μουνάρες ανατολικό μπλοκ,απλά χρειάζεται σκληρή δουλειά δε δίνεται το μουνί στο πιάτο.
Εγώ τύπε το έχω ρίξει στις δυτικές που έχουν γκαφρά. Πχ. προχθές γύρισα απο Βερολίνο,είχα πάει για να γ@μήσω μια ελβετίδα τριαντάρα σκηνογράφο που δουλεύει εκεί. Τώρα για το ανατολικό μπλόκ, έχουν οι οίκοι και τα στούντιο απο 20 μέχρι 50 ευρώ. Δεν χρειάζεται να χώνω χιλιάρικα σε βαρέλια δίχως πάτο.  :cool2:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Εγώ τύπε το έχω ρίξει στις δυτικές που έχουν γκαφρά. Πχ. προχθές γύρισα απο Βερολίνο,είχα πάει για να γ@μήσω μια ελβετίδα τριαντάρα σκηνογράφο που δουλεύει εκεί. Τώρα για το ανατολικό μπλόκ, έχουν οι οίκοι και τα στούντιο απο 20 μέχρι 50 ευρώ. Δεν χρειάζεται να χώνω χιλιάρικα σε βαρέλια δίχως πάτο.  :cool2:

Ετσι το βλέπουν οι περισσότεροι.Λέμε τώρα για τα οχτάρια,εννιάρια Σλάβες που δε βγαίνουν στα μπορδέλα και στο πληρωμένο αφού δεν τις συμφέρει μιας και μπορούν να βρουν σπόνσορες και να κονομάνε περισσότερα.
Υπάρχουν και οι τύποι βέβαια που λένε στα αρχίδια μου τα οχτάρια,δε θα κάτσω να ξηλωθώ,μια χαρά είναι τα εφτάρια στα 50-100 ευρώ.Είναι άλλη φιλοσοφία,οι ποιοτικοί καυλείς πάνε για το καλύτερο όπου παίζει και ο σκληρός ανταγωνισμός από όλες τις κατηγορίες.
Εγώ αναφέρομαι στα σπονσοριλίκια καθαρά.Περιορίζω το θέμα.Δεν ασχολούμαι με ελευθέρας βοσκής,σεμιπρος ή επαγγελματίες.
Δηλαδή οι παραπάνω είναι απλώς αποκλεισμένες apriori από την εξίσωση.Ασχολούμαστε αποκλειστικά με σπονσορέτς.
Δεν μπαίνω στη λογική σπονσορέτ vs semipro vs pro vs ελευθέρας βοσκής γιατί δεν έχει νόημα στην τελική.
Το ερώτημα καλύτερα σπονσορέτ Πολωνέζα ή Ρωσίδα ή Τσέχα ή Ουκρανέζα και καλύτερα από πρωτεύουσα ή επαρχία έχει νόημα.Το ερώτημα γιατί σπονσορέτ και όχι σεμι προ?Γιατί σεμιπρο και όχι επαγγελματία?Γιατί επαγγελματία και όχι ελευθέρας βοσκής(freebie) δεν έχει νόημα,απλά αυτοί δεν το καταλαβαίνουνε.
Είναι σα να λέει ο Ελληνας Ελλάδα καλύτερα να έχω κανονική γκόμενα στα κυβικά μου,να σπονσοράρω μουνάρα ή να γαμάω φτηνά στα μπορδέλα?Είναι ψιλοχαζό το ερώτημα άλλο αν στο ανατολικό μπλοκ το βάζουνε.
Στο μπλοκ δηλαδή το βάζουνε γιατί δε θεωρούνε οτι η σεμιπρο έχει διαφορά από τη σπονσορέτ και την επαγγελματία.Στην Ελλάδα δεν το βάζουνε γιατί θεωρούν δεδομένο οτι η σεμιπρο έχει διαφορά από την επαγγελματία τη σπονσορέτ και την ελευθέρας βοσκής.Μιλάμε για τρικυμία εν κρανίω απλά οι τύποι το βλέπουν από την ανάποδη.Αν είναι Σλάβα πάει έτσι,αν είναι Ελληνίδα πάει έτσι,αν είναι Δυτική πάει έτσι.Δεν ξεφεύγουν από τα στερεότυπα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.906
Πόντοι
3.936
FhVVaI.jpg
Θέλουν κάπως να έχεις ενέργεια   Θέλουν αληθινή θυσία, να δίνεις κάτι από το σώμα σου.
Θέλουν επιτυχημένους    Δε θέλουν ηττημένους,losers,πλαδαρούς,μη μαχητές κτλ.
Αμα δείχνεις δυναμικος    Είναι θέμα εικόνας
Δηλαδη ολα αυτά τύπε είσαι εσύ ; To βλέπουμε στην παραπάνω φώτο μπράβο..    :cool2:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Όλα αυτά τύπε είσαι εσύ ; To βλέπουμε στην παραπάνω φώτο μπράβο..    :cool2:

Οχι αυτή ήταν μια καριόλα χαμηλού επιπέδου.Ηρθε στο ραντεβού πιωμένη βρωμοκοπούσε βότκα.Βέβαια μου έπιασε αμέσως τον πουτσάκο,ζήτησε να πάμε μπάνιο και με έπλυνε.Μετά μου εξηγούσε τα σχέδιά της να δουλέψει Πολωνία.Τεράστιος σεβασμός για Πολωνία σα να μιλούσε για Δύση και την υπερχώρα του πολιτισμού και των ευκαιριών.Ενώ εμείς τη βλέπαμε σαν πουτανοχώρα και γεμάτη ψώλες,πορνοκλαμπ και διασκέδαση.
Αυτές ήταν τυπικές στην Ουκρανία του 2017.Εβλεπαν την Πολωνία σαν παράδεισο.Γεμάτη η Πολωνία από τέτοιες έχουν ανεβάσει το ντόπιο υλικό και φέρνουν και προβλήματα στις Πολωνέζες που αγωνίζονται να αρπάξουν τον τίμιο δυτικό πούτσο.Πάντα εμφανίζεται η κάρια πουτάνα Ουκρανή και τους αρπάζει το καυλί από το στόμα.
Το τι βρισίδι τρώνε οι Ουκρανές από Πολωνέζες άλλη φάση.Βρωμιάρες τις ανεβάζουν,συφιλιδικές,τίγκα στα αφροδίσια τις κατεβάζουν.Αμα έχεις πάει με Ουκρανή,η Πολωνέζα ζητάει καπότα ακόμα και στο μπούκι πράγμα γενικά αδιαννόητο.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.906
Πόντοι
3.936
Λέμε τώρα για τα οχτάρια,εννιάρια Σλάβες
Τύπε ασε την αμπελοφιλοσοφία γιατί ζούσα σε π.ανατολικό μπλοκ 10χρόνια και άλλα 10 στο πηγαινε έλα.. επομένως ξέρω πολύ καλά τι παιζει. Με διαλειμματα τα καλοκαιρια σε νησιά και καμάκι σε τουρίστριες. Μιλάω 4 ξενες γλώσσες και είμαι στο στιβο μαχης απο πιτσιρικάς. Τώρα το έχω ριξει στις δυτικες γιατι βαζουν το χερι στην τσεπη.

dicktator0251

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Μμμμμμ κατάλαβα. Μαλλόν πρέπει να αρχίσουμε τις οικονομίες πάλι...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Τύπε ασε την αμπελοφιλοσοφία γιατί ζούσα σε π.ανατολικό μπλοκ 10χρόνια και άλλα 10 στο πηγαινε έλα.. επομένως ξέρω πολύ καλά τι παιζει. Με διαλειμματα τα καλοκαιρια σε νησιά και καμάκι σε τουρίστριες. Μιλάω 4 ξενες γλώσσες και είμαι στο στιβο μαχης απο πιτσιρικάς. Τώρα το έχω ριξει στις δυτικες γιατι βαζουν το χερι στην τσεπη.

Μπορείς να ποστάρεις φωτός από τις δυτικές μουνάρες που γαμάς ελευθέρως.Οπως κάνω εγώ με Ουκρανές,Πολωνέζες,Ρωσίδες κτλ.
Να πάρει το φιλοθεάμον κοινό μέσο σύγκρισης.
Ποστάρω βέβαια και δικές τους φωτός μερικές φορές αλλά με τις απαιτήσεις τους.
Αυτά που δείχνω είναι τελείως αντικειμενικά,πιο άμεσα δε γίνεται.Το έχουμε ψιλοξεφτιλίσει το θέμα,θα διαμαρτυρηθούν οι γκόμενες στο τέλος με τέτοια λεπτομέρεια.Θα πουν άσε κάτι στη φαντασία άνθρωπε.Τι τα γράφεις όλα?Και ποιος θα πάει εκεί έτσι κι αλλιώς κτλ.
Είναι obsession αυτό,οι γκόμενες γουστάρουν αλλά οι άλλοι μας βλέπουν σαν ανώμαλους.Οι γκόμενες όμως γουστάρουν ακραίους,κολλημένους στο μουνί.
Αυτά που γράφω είναι αλφαβήτα για τις γκόμενες,σα να λέμε ένα κι ένα ίσον δύο.Δεν ασχολούνται καν δηλαδή.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
480
Πόντοι
36
μπα..
ΡΟΧΑΛΕΣ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ..
Μην ασχολεισαι καθολου μαζι του,παρα μονο οταν σου εχουν τελειωσει τα Λουκυ Λουκ κ θες ενα κακεκτυπο του Αβερελ live..

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Τι θες τώρα?Να τις ξαναποστάρω όλες να τις μετρήσουμε?
Αντε μερικές ακόμα από την τελευταία διετία.

cAmhqx.jpg

id3cAE.jpg

PQ6nr0.jpg

FhVVaI.jpg

MUOcgm.jpg

yPUM6l.jpg

TIaQto.jpg

c3FKAr.jpg

szNka1.jpg

7mrH5j.jpg

3XsR9S.jpg

K0B0sN.jpg

ZlZkKZ.jpg

Σπας τα αρχίδια του άλλου.Τι επιμονή είναι αυτή?

Εσυ είσαι αυτό το ''κουκλί'' στην 4η φωτο?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.906
Πόντοι
3.936
Μπορείς να ποστάρεις φωτός από τις δυτικές μουνάρες που γαμάς ελευθέρως.Οπως κάνω εγώ με Ουκρανές,Πολωνέζες,Ρωσίδες κτλ.Να πάρει το φιλοθεάμον κοινό μέσο σύγκρισης.
Ποστάρω βέβαια και δικές τους φωτός μερικές φορές αλλά με τις απαιτήσεις τους.
Ναι ρε τύπε έχω όσες φωτο θες, και αμα γουσταρεις καποια στιγμη δεν εχω προβλημα να στις δειξω λάιβ απο κοντα. Γκομενες που εχω βγαλει ριαλ με την μαγκια μου. Σιγουρα ομως δεν εχω την αναγκη να μοστραρω πληρωμενες εσκορτς στο σαιτ και να τις παρουσιαζω ως γκομενες που εβγαλα καποτε. Αυτο λεγεται ψευδαισθηση.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.176
Πόντοι
456
Εσύ τύπε πηγαίνεις με ...τάνες (και καλά κάνεις). Αλλά έχεις την ψευδαίσθηση ότι βγάζεις γκόμενες
απο το πρώην ανατολικό μπλόκ. Η μαγκιά είναι να τις βγάζεις με καμάκι σε τέτοια μέρη, και όχι κουνώντας
τα χιλιάρικα. Γιατί με αυτό τον τρόπο βγάζει ακόμη και ο παππούς γκόμενα εδώ στην Ελλάδα.  :cool2:
ρε φιλε σορυ αλλα εξαφανιζολ απο εδω.εισαι ασχετος και δεν εχεις ιδεα απο ουκρανια.
ποιο καμαρι ρε μας δουλευεις?χαχαχαχα εδω τον ροναλτο αν δεν πληρωσει λενε τις βιασε και τον νειμαρ!
θα κατσουν τζαμπα σε επιπεδο ελληνες αυτους που γνωρισαμε και εγραφαν εδω με το στατους τους?
δεν εχεις ιδεα.αντε στο μοναστηρακι για καμακι με τις γυφτισες και τους μουσατους γυρωω με τα σορτσ
και τα ντυσιμο απο σεκοντ χαντ.ρε τυπε ξερεις ποσες φωρες εγραψα ποια ειναι η πιο μεγαλη
προσβολη για μια ουκρανιδα?να την γαμησει τζαμπα ξενος!
δεν το δεχετε η τιμη και η υπολιψη της πουτανας να το δωσει τζαμπα σε καπειον που θα την ρεζιλευει
μετα απο την χωρα του και θα σπιλωνει το ονομα της.
ολοι οι ξενοι πρεπει να τις πληρωνουν και για ολα!εμενα μου τα λενε 30 χρονια τυπε αυτα ουκρανια
απο 9 παω εκει.αντε τραβα να γραψεις σε θεμα που κατεχεις φιλικα στο λεω και ασε τις ιρωνιες
σε κμαν και ανθρωπους που δεν ξερεις η ειδεποτε θα εισαι ουκρανια εσυ για καμακι να ερθουμε να σε δουμε να γελασουμε?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Εσυ είσαι αυτό το ''κουκλί'' στην 4η φωτο?

Αυτά τα έκανα το 2016.Μπορείς να κάνεις τα ίδια το 2019?Αυτό μετράει.

270XhV.jpg

d21Eou.jpg

stKxfM.jpg

vnHUHq.jpg

7aSd2s.jpg

n29vPB.jpg

yCWLES.jpg

tzxxf5.jpg

UNGArq.png

VX1RkQ.jpg

Cd1UB5.jpg

JBWFJB.jpg

avZhkf.jpg

CeFf18.jpg

AmOm95.jpg

Tkolb2.jpg

xyx9iA.jpg

9JvGlm.jpg

aaYGvG.jpg

Οταν οι καταστάσεις σε ευνοούν χαίρω πολύ.Το θέμα είναι τι κάνεις όταν όλα είναι εναντίον σου.
Οι άλλοι κολλάνε με μια εποχή λένε αυτό ήταν και τέλος,εμείς δεν κολλάμε είμαστε διαχρονικοί.

• Like
Αντιδράσεις: 968

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Οι πλουσιοι επτωχευσαν και επεινασαν....

Εικονα απο το μακρινο 2036...Ποιος απο τους δυο ειναι ο Kαϋμάνος;
Επειδη ειμαι σιγουρος οτι ολο και καμια μαλακια θα πεταξει, να του θυμησω οτι πριν 20 χρονια ο Ερρικος Πετιλον εμπαινε στο κλαμπ 64 στην Νεα Υορκη και ολοι λεγανε καλως τον "Μικρό Ωννάση". Ειχε αδυναμιες κι αυτος... Μεχρι και την Ουρσουλα Αντρές πηδηξε....
Ητανε και παιδαρας μαλιστα και οχι σαν αναποδο γαμωτο.
Τωρα κλεβει κινητα για να παρει τσιγαρα...

Συνημμένα

• καυμενος.jpg
    καυμενος.jpg
    170,6 KB · Εμφανίσεις: 104
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Κμαν αν είσαι εσύ στην φωτο,εχω να πω πως μόνο για να περηφανεύεσαι δεν είναι το γεγονός πως πληρώνεις γυναίκες για να πας μαζί τους.
Οι οποίες κιόλας αν κρίνω από την εμφάνιση τους,μόνο σαν αγγαρεία θα το βλέπουν.
Δηλαδη αυτές αν είχαν να διαλέξουν αναμεσα σε καποιον καλογυμνασμένο ή εναν σαν εσενα,πιστευεις ότι θα διαλεγαν εσενα?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.176
Πόντοι
456
Ναι ρε τύπε έχω όσες φωτο θες, και αμα γουσταρεις καποια στιγμη δεν εχω προβλημα να στις δειξω λάιβ απο κοντα. Γκομενες που εχω βγαλει ριαλ με την μαγκια μου. Σιγουρα ομως δεν εχω την αναγκη να μοστραρω πληρωμενες εσκορτς στο σαιτ και να τις παρουσιαζω ως γκομενες που εβγαλα καποτε. Αυτο λεγεται ψευδαισθηση.
εισαι και προβληματικος με αυτα  λες.οσοι εχουν τα χρονια και την εμπειρια μου
σε αυτες τις χωρες βγαζουν το ιδιο συμπερασμα για σενα με αυτα που μας λες.
αλλιος δεν θα εγραφες σε αυτο το πουτανοσαιτ που ειναι αποκληστικα για πουτανες.
προσωπικα γραφω μετα απο παροτρυνση φιλων πριν 5 χρονια που με γνωρισαν τυχαια ουκρανιια
και μου ειπαν να γραφω σε αυτο το σαιτ για να βοηθαμε κοσμο να μην πηγαινει θυμα για σφαγη.
οι ψευτες που εγραψαν εδω στο παρελθων ειναι εκατονταδες,οσο περνα ο καιρος το καταλαμβαινουν
και αλλοι και βγαινουν τα ψεματα τους στην επιφανεια.η αληθεια δεν αρεσει σε πολλους εδω.
βαζω στοιχημα δεν εχεις καμια γκομενα να μου δειξεις οπως ολα τα καμακια που αλλα εγραφαν
εδω ενω λαιβ δεν τους βλεπει ουτε ειδε κανεις με γκομενα χαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom