Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
Αυτή η Βιολέτα που στο άλλο σάιτ έχει μόνο μια φωτογραφία με τον πισινό της λέει τίποτα ; Βρήκα 2 κριτικές οι οποίες μάλλον αρνητικές είναι , αλλά είναι και παλιές , οπότε μπορεί να έχει βελτιωθεί από τότε :P
Αν μιλας για την βιολετα στη φριξου 14 οσες φορες πηγα
περασα καλα!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.312
Πόντοι
14.415
Πληρωσα την Αννα απο Βιλες, φοοοοοοοολλλλααααααααααααα.!!!!!!!  :headbang:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
31
Like
5.520
Πόντοι
5.866
Καλησπέρα. Μήπως ξέρει κανείς ποτέ θα ξαναδουλεψει η Καρμεν του πλαυπου; Την είχα δει πριν δύο τρεις βδομάδες και είπα να τη δοκιμάσω. Είχε πρόγραμμα οπότε τα έδωσα σε στανταρακι (Λαρα)...
Και καλά έκανες!Για Καρμεν άστο καλύτερα!

Warzycha

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Κριτικές
22
Like
455
Πόντοι
290
Kανένα νέο από τσαρίνα έχουμε; Το τηλέφωνο ακόμα φραγή έχει και είμαι εκτός Θεσσαλονίκης.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.131
Πόντοι
33.365
Kανένα νέο από τσαρίνα έχουμε; Το τηλέφωνο ακόμα φραγή έχει και είμαι εκτός Θεσσαλονίκης.
Ασε και εγω την περιμενω πως και πως αλλα δεν βλεπω να γυρναει συντομα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.795
Πόντοι
736
Πέρασα χτες βράδυ να δω αυτήν την Βιολέτα που ρωτούσα πιο πάνω για να ρωτήσω πόσο θα έβγαινε ένα πρόγραμμα που ήθελα , αλλά με το που μπήκα ακριβώς την ίδια ώρα βγαίναν οι άλλοι που περίμεναν να την δουν και επειδή δεν πέρασε κανένας , ήθελαν τσατσά και Βιολέτα να με βάλουν σχεδόν με το ζόρι να περάσω , με αποτέλεσμα ούτε να περάσω , ούτε και να ρωτήσω πόσο θα έβγαινε το πρόγραμμα που ήθελα :P Μάλλον δεν θα χουν και πολύ δουλειά και λόγο ότι άλλοι είναι σε διακοπές , και είναι και πολλά τα λεφτά που ζητάνε , ειδικά τα στούντιο που ξεκινάνε από 40 , το συγκεκριμένο δεν ξέρω αν ξεκινάει 40 η 30. Στο Φρίξου 14β ήταν.

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
παιδια ξερει κανενας ποσο εχει προγραμμα απλο με 2 εκτωνοσεις;
ποσο περιπου ζηταν για 1 ωρα απλο χωρις "γυμνα γλυψιματα κωλους αυταρχικα μπανια"
χοντρικα πανω κατω.

Δε παω απο εκει να ρωτησω γιατι ολο με ψηνουν και.... κλεω μετα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.795
Πόντοι
736
παιδια ξερει κανενας ποσο εχει προγραμμα απλο με 2 εκτωνοσεις;
ποσο περιπου ζηταν για 1 ωρα απλο χωρις "γυμνα γλυψιματα κωλους αυταρχικα μπανια"
χοντρικα πανω κατω.

Δε παω απο εκει να ρωτησω γιατι ολο με ψηνουν και.... κλεω μετα
Κοιτα , κι εγω δεν θυμάμαι τιμες για μια ωρα , αλλά αμα το παρεις οτι το απλό είναι ξερω γω για 15 λεπτα ... οπότε η ωρα λογικά πηγαίνει το απλο Χ 4 άρα παίζει να ειναι 120 ευρω στα "φτηνα" στουντιο των 30 ευρώ , μπορει να κανω και λάθος αλλά χοντρικά παίζει να ειμαι και μέσα στην τιμη :)

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Κοιτα , κι εγω δεν θυμάμαι τιμες για μια ωρα , αλλά αμα το παρεις οτι το απλό είναι ξερω γω για 15 λεπτα ... οπότε η ωρα λογικά πηγαίνει το απλο Χ 4 άρα παίζει να ειναι 120 ευρω στα "φτηνα" στουντιο των 30 ευρώ , μπορει να κανω και λάθος αλλά χοντρικά παίζει να ειμαι και μέσα στην τιμη :)
φανταζομουν οτι δε θα παει ετσι μιας και εχει προγραματα με 50εως 80 νομιζα οτι αυτα τα προγραματα εχουν αρκετο χρονο.

Ευχαριστω παντως

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
Πέρασα χτες βράδυ να δω αυτήν την Βιολέτα που ρωτούσα πιο πάνω για να ρωτήσω πόσο θα έβγαινε ένα πρόγραμμα που ήθελα , αλλά με το που μπήκα ακριβώς την ίδια ώρα βγαίναν οι άλλοι που περίμεναν να την δουν και επειδή δεν πέρασε κανένας , ήθελαν τσατσά και Βιολέτα να με βάλουν σχεδόν με το ζόρι να περάσω , με αποτέλεσμα ούτε να περάσω , ούτε και να ρωτήσω πόσο θα έβγαινε το πρόγραμμα που ήθελα :P Μάλλον δεν θα χουν και πολύ δουλειά και λόγο ότι άλλοι είναι σε διακοπές , και είναι και πολλά τα λεφτά που ζητάνε , ειδικά τα στούντιο που ξεκινάνε από 40 , το συγκεκριμένο δεν ξέρω αν ξεκινάει 40 η 30. Στο Φρίξου 14β ήταν.
Με 30 ξεκιναει και οσο αφορα τη βιολετα οσες φορες πηγα περασα καλα και παντα πεντακαθαρες τρυπουλες!

Warzycha

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Κριτικές
22
Like
455
Πόντοι
290
Mικρή απογευματινή τσάρκα χθες (αρκετή κίνηση για τέτοιο καιρό):

Ν. Ουρανού 24: Ντάρλα γυφτορουμάνα με πεσμένα βυζιά μετρίου μεγέθους
Ν. Ουρανού 26: Μια χοντρή μελαχρινή με κοντό μαλλί  :vomit:
Vegas: Μια χοντρή μελαχρινή με κοντό μαλλί και βυζάρες δεν είπε όνομα
      Ιωάννα η γνωστή και μια Ουγγαρέζα αδύνατη με ωραίο δυάρι βυζί
Δεν αναφέρω τις κοπέλες που υπάρχουν στο άλλο σαιτ.

Ήθελα να πάω στη Λάρα αλλά είχε πρόγραμμα κι έκανα τη μαλακία να πάω στη Ντάρλα  :headbang: 1 λεπτό πίπα 5 σεξ και μετά μαλακία.
Βγαίνοντας θυμήθηκα την Ιωάννα δε μου είχε πει όνομα και δεν τη θυμόμουν γιατί την είχα δει 1 φορά χωρίς να μπω.
Πήγα και σ' αυτήν τελικά για ένα επικό γαμήσι.
Πες απ' την αρχή ότι είσαι η Ιωάννα αγάπη μου να μην πάει αλλο ένα 30ρι στα σκουπίδια.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
2 εκτονωσεις για μενα κοστιζουν 60 ευρω.1 επι30 ευρω ,1 το μεσημερικαι αλλη 1επι 30 6 ωρα απογευμα.Απλα πραγματα.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
2.478
Πόντοι
506

Ήθελα να πάω στη Λάρα αλλά είχε πρόγραμμα κι έκανα τη μαλακία να πάω στη Ντάρλα  :headbang: 1 λεπτό πίπα 5 σεξ και μετά μαλακία.
Βγαίνοντας θυμήθηκα την Ιωάννα δε μου είχε πει όνομα και δεν τη θυμόμουν γιατί την είχα δει 1 φορά χωρίς να μπω.
Πες απ' την αρχή ότι είσαι η Ιωάννα αγάπη μου να μην πάει αλλο ένα 30ρι στα σκουπίδια.
αδελφε η ιωαννα σε ποιο ειναι;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.312
Πόντοι
14.415

Παιχτη μιλαμε για την Ιωαννα την Ελληνιδα που δουλευε Αχελωου.???

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.073
Πόντοι
8.295
τσαρινα ιζ μπακ

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.641
Πόντοι
3.936
Γιατί την λέτε Ελληνίδα αφού από Αλβανια είναι
Γιατι τυπε ο χαζοβιολης ο νεοελληνας ολους τους ξενους που ειναι στην Ελλαδα αυτοματα τους εχει κανει Ελληνες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom