Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
... Από πότε το πάχος είναι συνώνυμο της δύναμης και της αντοχής; ...
καλημέρα ανθιμε!Θα συμφωνήσω και εγώ με τον erethis72 το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι η στεφάνια δεν κρύβεται οποίος θέλει μπορεί να δει φώτο από το viber δεν κρύφτηκε ποτέ το ότι δεν κάνει το νήμα της (και καλά κάνει) μπουρδελο όπως είναι τα άλλα το κρατάει σε αυτό το επίπεδο είναι από τα λίγα νήματα τα οποία είναι γεμάτα κριτικές και όχι μόνο φωτογραφίες και λιγουρια βγάλε μια φώτο σε αυτή τη στάση βγάλε μια στην άλλη και μηδέν ενημέρωση
θα κάνεις καλό μασαζ εσυ!Ζυγίστηκα κ είμαι 102 κιλά .
έχω άραγε καμπυλωτη σωματοδομή ΄΄η να συνεχίσω τα πιτόγυρα ???
..εχεις απολυτο δικιο.Ειπε παπαρια..Από πότε το πάχος είναι συνώνυμο της δύναμης και της αντοχής; Να μας τρελάνεις θελεις;;
Δηλαδή οι γυμνασμένοι κακ οσοι διατηρουν μια fit σιλουέτα είναι ψοφίμια και αδύναμοι ε;
Ε βέβαια το καλύτερο !!!θα κάνεις καλό μασαζ εσυ!
εντάξει είναι προφανές ότι εκανα λάθος διατύπωση κ θα έπρεπε να δειξετε λίγη κατανόηση....εχεις απολυτο δικιο.Ειπε παπαρια..
απολυτα κατανοητη.Καλη συνεχειαεντάξει είναι προφανές ότι εκανα λάθος διατύπωση κ θα έπρεπε να δειξετε λίγη κατανόηση..
Άλλο ήθελα να γράψω,αλλα δεν μου βγήκε σωστά αποτύπωμενο..
Ας μην είμαστε υπερβολικοί..οι καμπύλες κ τα πιασιματα δεν σε κάνουν ευσωμο ή παχύ.κ τέλος πάντων ο καθένας έχει την άποψη του περί ομορφιάς κ γούστου.
Μία όμορφη εμπειρία προσφέρω κ πάντα προωθω το μασάζ κ την χαλάρωση..
οι καμπύλες κ τα πιασιματα δεν σε κάνουν ευσωμο ή παχύ.κ τέλος πάντων ο καθένας έχει την άποψη του περί ομορφιάς κ γούστου.
Αυτό, μάλιστα!!!Μία όμορφη εμπειρία προσφέρω κ πάντα προωθώ το μασάζ κ την χαλάρωση..
+1Πολύ φιλική, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο από όλες τις απόψεις.