Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλημέρα!όχι δεν σκοπεύω! εδώ θα είμαι κανονικά ;)θα λειψεις μεσα στον ιουλιο καθολου ?
καλημέρα!όχι δεν σκοπεύω! εδώ θα είμαι κανονικά ;)
ε προφανώς ο χώρος αυτός είναι ιδανικος για αυτήν εποχή!Δροσιά θα έχεις ή θα παραπονεθούμε (μερικοί μερικοί)?
ευχαριστώ πολύ μάτια μου!!!!μωρο μου εχεις τον ιδανικο χωρο χειμωνα καλοκαιρι φιλακια
καλημέρα ωραίο μου παιδί κ καλή κυριακη!Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Όντως είναι ναός χαλάρωσης και ευεξίας. Ιδανικός για να αδειάσει κάποιος τις τοξίνες του,τις σκέψεις του και ότι άλλο επιθυμεί,με μια πολύ ψαγμένη κοπέλα.
καλησπέρα με προστάτη δεν ασχολούμαι γενικά..Καλησπέρα ! Ήθελα να ρωτήσω εάν στις επιλογές υπάρχει μασαζ προστάτη?
οποτε μπορουμε να ζητησουμε λιγο πιο αισθησιακο μασαζ? ειναι μεσα στο προγραμμα σου?
κι εγώ θέλω φωτό.. βοηθάειισως καποιες νεωτερες φωτογραφιες μας στειλουν στα βορεια προαστια γρηγοροτερα !!!
καλημέρα αγαπητέ μου!!!σε ευχαριστώ πολύ πολύΚαιρος να καταθεσω κ εγω την εμπειρια μου με την Βικυ-Στεφανια αφου προσπαθουσα να βρω χρονο να την επισκεφτω αρκετους μηνες.
Ο χωρος της απαιχτος οπως εχετε αρκετοι αναφερει, μια οαση ιδιως αυτη την περιοδο με τους καυσωνες κ η περιποιηση της μοναδικη.
Πολυ γλυκεια παρουσια που σε περιμενει με το χαμογελο πισω απο την πορτα της, σε οδηγει στον κατω οροφο που ειναι ο ναος της ηδονης κ εκει αλλαζεις διασταση.Ενιωσα οπως της ειπα κ εχει γραψει παλαιοτερα καποιος συναγωνιστης 4 χερια να μου κανουν ταυτοχρονα μασαζ κ ολο το σωμα μου γεματο κομπους που σιγα σιγα αρχισαν να λυνουν.Πραγματικα πρωτογνωρη εμπειρια.
Μετα το μασαζ εξισου ομορφη εμπειρια απο ενα ομορφο και θερμο κοριτσι που κ εκει κοιταει πρωτα να ικανοποιησει εσενα.
Σ ευχαριστω πολυ Βικυ για την υπεροχη ηδονη που μου προσφερες καθολιν την διαρκεια της παραμονης μου στον χωρο σου, θα κοιταξω λιαν συντομως να ξεκλεψω χρονο για να σε ξαναεπισκεφθω και να σου φερω και το δωρο της παραγωγης μου που σου υποσχεθηκα,
Φιλακια πολλα παντου κ να εισαι παντα καλα.
ή προς οποιαδήποτε άλλη κατεύθυνσηισως καποιες νεωτερες φωτογραφιες μας στειλουν στα βορεια προαστια γρηγοροτερα !!!