Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 193 άτομα (4 μέλη και 189 επισκέπτες)

jimakos.m3

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Like
34
Πόντοι
0
ναι φιλος την ραισα την petite ρουμανα κανει πρωκτικο;

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Καλημέρα στην παρέα να ρωτήσω και εγώ κάτι με την σειρά μου. Υπάρχει κανένα site με φωτογραφίες κοριτσιών της μπουρδελοκατάστασης της Θεσσαλονίκης Εκτός από το φαιντγκερλς;

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.634
Πόντοι
1.666
50αρι,30λεπτη καθυστερηση και τελος αεροπιπα,πραγματικα εχεις τα συγχαρητηρια μου που τα καταφερες.Νασαι καλα για την ενημερωση.

Παιδιά ΜΑΚΡΙΑ από Αντζέλικα!!!  Ενώ είναι αγριομούναρος, είναι μούφα big time!  Περίμενα 30 λεπτά και ευτυχώς δεν είχα δώσει τα γκαφρά.  Λίγο πριν μπω λέω: 'για να ρωτήσω αν αφήνει γλύψιμο' τέτοιος μούναρος που είναι'.  Η απάντηση ήταν όχι μόνο ξερό γαμήσι χωρίς παιχνίδι! Τίποτα!  Άντε γειά!
Κρίμα που που κάποιοι συναγωνιστές εφάγαν Παπά.

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.634
Πόντοι
1.666
Επίσης, επίσκεψη στο Φριξου 15 (το τελευταίο στο δρομο) με Αλεσσια ή Αλισια.  Είναι όντως από Ιταλία και συγκεκριμένα Σικελία. Καθότι ομιλώ την Ιταλική.  Πολύ καλή στο πρόγραμμα άφηνε και γλωσσοφιλα την 1η φορά, όμως την 2η με το ζόρι. Μάλλον της τα χωσανε τα αφεντικά και...  Κατά τα άλλα καλή με καλή συμμετοχή! 

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.634
Πόντοι
1.666
Συνεχίζω...
Προ ημερών με Αμαρυλλις στον Παράδεισο 1.  Μιλάμε Θεαρα και μοντελαρα για πασαρέλα. Χύνεις μόνο που την βλέπεις. Συμμετοχή πολύ μέτρια αφού είναι μη μου απτου!  Όχι βέβαια σε σημείο αηδίας για να μην αδικώ. Πάντως στους Παραδείσους είναι με χρονόμετρο γενικά και το ήξερα. Αυτή τη φορά διαπραγματευτηκα να μην με ενοχλήσουν πριν το 15λεπτο αφού είχα δώσει 50 για χαλαρό υποτίθεται. Η αλήθεια είναι ότι έγινε σεβαστό όλως παραδόξως.

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.634
Πόντοι
1.666
Επίσης πάλι προ ημερών στο Inside  με Χριστίνα Ρουμανα. Τη λες και χοντρή αλλά έλα που καυλαντισαμε στο σαλόνι και με κέρδισε. Μάγκες σας λέω έφαγα παπά. Στα περίπου 12 λεπτά άρχισε τα σπαστικά με το ρολόι. Ουστ ρε ξανά δεν έχει.

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.634
Πόντοι
1.666
Ξανασυνεχιζω...
Αλ πίσω και σ έφαγα χαχα. Πάντα ήθελα να σου μοιασω!
Έχει κάνα δίμηνο λοιπόν στο Venus.  Με Sol Ρωσοποντια αλλά τζίφος.  Η αλήθεια δεν ήμουν στα χαι μου, και η γκόμενά πολύ αδύνατη και ακωλη. Δεν υπήρξε χημεία.

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.634
Πόντοι
1.666
Venus η συνέχεια...
Συνεύρεση με Εμανουελλα.  Έρως κεραυνοβολος!  Μια κούκλα με γαλανά μάτια. Πίπα με προφυλακτικό, κάποια στιγμή πέσαν και γλωσσοφιλα και ήρθε το τέλος φωναχτά με αυτή σε στάση cowgirl. 

goustaro

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
10
Καλησπερα. Σε petite φάση τι παίζει αυτό το καιρό; Κάτι θυμάμαι για μια στα vegas αλλά δεν θυμάμαι όνομα ή αν δεν είναι ακόμα εκει. Τίποτα άλλο παιζει;

Επίσης έχουμε καμια με γλωσσοφιλα;

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Φιλοι καλησπερα. Μετα απο καιρο επιστροφη στην πολη και ψαχνω την καλυτερη βαθια πιπα! Προτασεις?

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Ναι φιλοι δυστυχως καμια απο τις 2 σημερα...

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Εν τελει αφου δεν βρηκα τιποτα ενδιαφερον περασα με Αλινα που αν και δεν μ αρεσε ιδιαιτερα μ εκανε ενα κλικ.καλα περασα! Σε παρομοια κατασταση θα ξαναπροτιμηθει

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
314
Πόντοι
21
Για κωλο που σηκώνει μπατσάκια Εμμα Ρουμάνα ή Αφροδίτη μιλφ στον αφρό,πειτε ρε μαφιόζοι!!

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
467
Πόντοι
36
Καμία milf αυτήν την ώρα? Η Justine?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom