Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εάν τύχη αυτό εγώ όταν ξανά βρεθεί μαζί μου δέν θα πληρώσει τίποτα ούτε ξενοδοχείο ούτε εμένα

εάν τύχη αυτό εγώ όταν ξανά βρεθεί μαζί μου δέν θα πληρώσει τίποτα ούτε ξενοδοχείο ούτε εμένα

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤![]()
![]()
![]()
![]()
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
σε όλες έτσι είναι,κάποτε τα παλιά χρόνια δεν γράφανε τέτοιες μαλακίεςΡε μαλάκες, τι γλύφτες είσαστε?
Ειναι ακομα ποιο πυραυλος απο οπως την θυμασαι.Τι λεει παιδια, εχει παει κανεις Αννουλα τελευταια? Ειναι ακομα πυραυλος οπως την θυμαμαι?
μεΡε μάγκες μια διευκρίνηση γιατί έχω καιρό να μπω στο νήμα. Τα 150 την ώρα είναι με κώλο ή χωρίς?
Δεν ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό ,θα απαντήσω γιατί μεσολαβεί κάποιος αγαπούλας-καλος πελάτης και προτιμά αυτόν .Έτυχε σε μένα αυτό και μάλιστα δύο φορές. Κλείσαμε ραντεβού,πήγα στο ξενοδοχείο και αφού πέρασε μισή ώρα μου έστειλε ένα γλυκαναλατο μήνυμα ότι δεν μπορεί να έρθει.
Πλήρωσα και σαν μαλάκας το δωμάτιο.
Τώρα για το τζαμπα δεν ενδιαφέρομαι.
Απλούστατα δεν θα ξανακλεισω ραντεβού μαζί της!!!