kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42.208
- Πόντοι
- 6.256
Λουτράκι πας παναγο?Σήμερα θα πάω για σκληρή μάχη στη πράσινη τσοχαεσείς τι θα κανετε
Λουτράκι πας παναγο?Σήμερα θα πάω για σκληρή μάχη στη πράσινη τσοχαεσείς τι θα κανετε
όχι φίλε σε μια χαρτοπαιχτικη που έχει στο Μαρούσι η στον Άλιμο μαζευόμαστε όλα τα καλόπαιδαΛουτράκι πας παναγο?
πρόσεχε γιατί σε λίγο σε βλεπω να γράψεις και την διεύθυνση ;)όχι φίλε σε μια χαρτοπαιχτικη που έχει στο Μαρούσι η στον Άλιμο μαζευόμαστε όλα τα καλόπαιδα
όχι αυτά λέγονται μόνο pm για τους ενδιαφερόμενους συναγωνιστέςπρόσεχε γιατί σε λίγο σε βλεπω να γράψεις και την διεύθυνση ;)![]()
![]()
![]()
![]()
πρόσεχε γιατί σε λίγο σε βλεπω να γράψεις και την διεύθυνση ;)![]()
![]()
![]()
![]()
όχι αυτά λέγονται μόνο pm για τους ενδιαφερόμενους συναγωνιστές
η καλυτερηΗ ρουλέτα μπορεί να γίνει εθιστική, ειδικά αν είναι σαν αυτή εδώ ;)
Ελα η μπίλια στο κόκκινο!!!!Η ρουλέτα μπορεί να γίνει εθιστική, ειδικά αν είναι σαν αυτή εδώ ;)
Τυχερέ, βγήκε και το νούμερό σου ;)Ελα η μπίλια στο κόκκινο!!!!
κλαίω μάγκες σαλλονικα στο καζίνο 7 Κοκκινιά Τρίτη μπυλια με 5 ευρώ κάθεται το νούμερο 165 τσεπωσα με κοίταγαν όλοι τους λέω οκ στη Θεσσαλονίκη είμαι Ολυμπιακός το 7 θα κυνηγαγα πήγα μετά να καταθέσω κατά παραλία μεριαΤυχερέ, βγήκε και το νούμερό σου ;)
Καλά ε τώρα ξέρεις τι θα ήθελα ,να ήμουν από κάτω και να κοίταζα μέσα από το φόρεμα...Καλησπέραααα![]()
![]()
Το ιδιο με ειπε και βατραχος απο κατω.. Εχει λιμνουλαΚαλά ε τώρα ξέρεις τι θα ήθελα ,να ήμουν από κάτω και να κοίταζα μέσα από το φόρεμα...![]()
Καπως ετσι δηλαδις?Καλά ε τώρα ξέρεις τι θα ήθελα ,να ήμουν από κάτω και να κοίταζα μέσα από το φόρεμα...![]()
ΚαλησπεραΠηδα ευλογημενηΚι αμα χτυπησω
:S
Καλησπερες![]()
Υ Π Ε Ρ Ο Χ Η Μπράβο ...Καλησπέραααα![]()
![]()
Εδω που ειμαι μονο κατι κουνουπια σαν ελικοπτερα εχει :Sθα εχει πυροσβεστες απο κατω![]()
Mια φορα εσκασε ενα τετοιο στο παρμπριζ μου και ειχε μια ψωλη να....το νου σου!Εδω που ειμαι μονο κατι κουνουπια σαν ελικοπτερα εχει :S
Mια φορα εσκασε ενα τετοιο στο παρμπριζ μου και ειχε μια ψωλη να....το νου σου!