Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Βρε είναι φίλος μου! Δεν θίγεται ο ίδιος, οπότε μην θίγεσαι εσύ γι' αυτον!
Έτσι αποκαλούμαστε...

Έτσι αποκαλούμαστε...
Μετά πρόσεξα το like σου στην ερώτησή μου.![]()
Μα δεν θιχτηκα σε πειραζω
![]()
Για τι πραγμα να εχω .... ορεξηςΚύρια Έλενα πως είστε; ελπίζω να έχετε όρεξης...
Έτσι αποκαλούμαστε...
Γενικότερα σεξ , διάθεση κτλπΓια τι πραγμα να εχω .... ορεξης![]()
οχι μωρή σαφρακιασμένη... δεν βγάζω πορνό φωτογραφίες εγώ...![]()
Που να δεις αυτές που μου έχουν βγάλει κι είμαι κι εγώ μέσα! Αλλά δεν είμαστε όλοι το ίδιο ωραίοι!οχι μωρή σαφρακιασμένη... δεν βγάζω πορνό φωτογραφίες εγώ...![]()
Ειμαι λιγακι κουρασμενη τωρα .. Εχω και ταξιδι αυριο, οποτε καταλαβαινεις ;)Γενικότερα σεξ , διάθεση κτλπ
Που να δεις αυτές που μου έχουν βγάλει κι είμαι κι εγώ μέσα! Αλλά δεν είμαστε όλοι το ίδιο ωραίοι!
Και βρε ψεύτη παλιά δεν μας ανέβαζες κάτι θλιβερές που ψώνιζες εδώ κι εκεί; Τουλάχιστον αναβαθμίστηκε το γούστο σου βρίσκω...
Ταξίδι για που καλέ , πάς να ρίξεις την ψήφο;Ειμαι λιγακι κουρασμενη τωρα .. Εχω και ταξιδι αυριο, οποτε καταλαβαινεις ;)
Παω να ξεκουρασω λιγο το γερικο κορμι μου..![]()
Θα ανεβασω αυριο φωτο ξεβρακωτες απ Πατρα
Μια φωτο για καληνυχτα. ΦΙΛΟΥΤΣΕΣ :-* :-* :-*
Όχι και γέρικο κορμί,εγώ θα έλεγα κορμάραΠαω να ξεκουρασω λιγο το γερικο κορμι μου..![]()
Θα ανεβασω αυριο φωτο ξεβρακωτες απο Πατρα
Μια φωτο για καληνυχτα !! ΦΙΛΟΥΤΣΕΣ :-* :-* :-*
Έτσι ντε .Χαιδευομαι![]()
![]()
![]()
αντε κ λιγη αγαπουλιαση
Τη χείρα εννοιείς ε?<< Όποιος δεν μπορεί,υπάρχουν άλλες λύσεις πιο οικονομικές.>> ΜΕΡΙΚΕς ΔΕ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΕΣ !!
Pos εννοείς, να κάνεις ομως ανέπαφες συναλλαγές, μετά την κάρτα τη δίνεις και στο σκλαβενίτη? με αρώμα της κυρίας?εχω κάνει και εγώ τις σχετικές καταθέσεις στο ΑΤΜ της Ελενας![]()
Ειδες ?? καλα το ειπα ... Εισαι σκληρος και αδισταχτος καργχιολης (και δεν το ξερες)...Η αγαπουλίαση στο χώρο ειναι κακούργημα κυρία,
Εσύ θα ξέρεις καλά τον ποινικό κώδικα.Τη χείρα εννοιείς ε?Pos εννοείς, να κάνεις ομως ανέπαφες συναλλαγές, μετά την κάρτα τη δίνεις και στο σκλαβενίτη? με αρώμα της κυρίας?