Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Εμενα ο αμπελαλες με ειπε οτι ειναι, καλα κ σεβαστικα παιδγιατυπε επρεπε να τους περασει face control o ampelales, λες να μας εκθεσουν?![]()

Εμενα ο αμπελαλες με ειπε οτι ειναι, καλα κ σεβαστικα παιδγιατυπε επρεπε να τους περασει face control o ampelales, λες να μας εκθεσουν?![]()
τι δουλειες?Ναι, θα ειμαι στο περιπτερο του *****.. . Οχι ολες τις ωρες αλλα, θα ειμαι.!!
Εχω κι αλλες δουλειες to do..![]()
Τον ποτιζω κ ψηλωσε σαν κυπαρίσσι εγινε.. Κοτζάμ λεβεντης σαν τα κρυα τα νερακοντολαγνε μου φαίνεται δεν εισαι και τοσο κοντος ;)παραψήλωσες βλεπω
![]()
για πες κουτσομπολιο
![]()
![]()
![]()
ΥΓ. μην αρχισεις τα δεν ξερω και μια πλακα εκανα![]()
Ναι.. Δεν καταλαβες τωρα.. Καλα...τι δουλειες?![]()
![]()
:S :S :S :S :S
συγγνωμη για την αδιακρισια![]()
![]()
![]()
![]()
Τι δουλειές μπορεί να χει ένα αντικείμενο του πόθουτι δουλειες?![]()
![]()
:S :S :S :S :S
συγγνωμη για την αδιακρισια![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι.. Δεν καταλαβες τωρα.. Καλα...![]()
![]()
Αν τα καταφέρω και πάω θα περάσω και ελπίζω να σε δω από κοντα γυναικάρα μου να τα πούμε!!!!Φιλάκια και όνειρα γλυκαΝαι, θα ειμαι στο περιπτερο του *****.. . Οχι ολες τις ωρες αλλα, θα ειμαι.!!
Εχω κι αλλες δουλειες to do..![]()
Καλως το το παιδι απο την ξενιτιατι φτιαν'ς μαρή ????
φιλούθκια...![]()
Θα χαρω να τα πουμε ;) ΚαλησπεραΑν τα καταφέρω και πάω θα περάσω και ελπίζω να σε δω από κοντα γυναικάρα μου να τα πούμε!!!!Φιλάκια και όνειρα γλυκα
Μαγειρεμα , σκουπισμα , κανα πλυντηριο, απλωμα ... Τετοια σεξυ πραγματαΤι δουλειές μπορεί να χει ένα αντικείμενο του πόθου
Πρέπει να αρχίσεις να τα σκέφτεσαι κι αυτά, δεν είσαι και καμιά μπεμπέκα,Μαγειρεμα , σκουπισμα , κανα πλυντηριο, απλωμα ... Τετοια σεξυ πραγματα![]()
![]()
Πρέπει να αρχίσεις να τα σκέφτεσαι κι αυτά, δεν είσαι και καμιά μπεμπέκα,
Πιάσε στα δίχτυα σου κανα πιχειρηματία.
Σ έφτιαξα πρωι πρωί κι έχεις και φεστιβαλ στον ορίζοντα
και με κατι αλλο ;)<<Πιάσε στα δίχτυα σου κανα πιχειρηματία>>.... Ουτε κατα διανοια >Μια φορα στην ζωη μου βασιστηκα σε αλλον και καηκα
![]()
Με τα χερακια μου και το μυαλο μου οτι κανω και ας μην κανω τιποτα...
Καλημερα![]()
![]()
Ντροπη Τασσσσσο ...και με κατι αλλο ;)πες την αληθεια
![]()
καλημερα
![]()