kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42.239
- Πόντοι
- 6.256
Δεν τα λυπάσαι τα κουασιμόδια?Μονο γραντ κανυον???
Κατω τρυπα θα φτανει![]()
Δεν τα λυπάσαι τα κουασιμόδια?Μονο γραντ κανυον???
Κατω τρυπα θα φτανει![]()
την πατησαμε αρχοντα μας φαγανε στην στροφηTASSOS karipidis..
..../. ήμουν τόσο σίγουρος , πού είχα άποφασίση ΄νά άφήσω γιά δύο ήμέρες τήν καραιβική & νά έρθω άθήνα γιά νά παραστώ στό δείπνο
![]()
![]()
![]()
![]()
κανεις και εσυ κατι ερωτησεις ρε φιλεΥποκειμενικά ή αντικειμενικά
Η Κυρία υπερασπίζεται το δικαιωμα να λεω τη γνώμη μου.κανεις και εσυ κατι ερωτησεις ρε φιλε![]()
ημαρτον
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα κανα τα to do to do
Kαλησπερα σε ολους :-* :-* :-*
Πέμπτη ισως, η Παρασκευη.. Τωρα μαλωνουν.. :-Βγάλε μια φωτογραφία με τα βυζία έξω πάνω στη μηχανή!!!
Μακια.. :-*Θεά η γυναίκα
Ελπιζω αυτοι που κληρωθηκαν για το δειπνο να μην ειναι τιποτα ναυαγια και κουασιμοδοι....γιατι ετσι παιρνει η μπαλα και εμας τα δυνατα τεμαχια του σαιτ.... :S
Μη λες τέτοια και νομίζουν ότι είμασταν μαζί.Ξερει ο κοντολαγνος τι ειναι το του ντου![]()
Σιγά μη δε τους κουλαντρίσει η Κυρία.τυπε επρεπε να τους περασει face control o ampelales, λες να μας εκθεσουν?![]()
κοντολαγνε μου φαίνεται δεν εισαι και τοσο κοντος ;)Μη λες τέτοια και νομίζουν ότι είμασταν μαζί.Σιγά μη δε τους κουλαντρίσει η Κυρία.
μη σου πω πως επρεπε να παρει συνεντευξη στον καθενα ξεχωριστα.τυπε επρεπε να τους περασει face control o ampelales, λες να μας εκθεσουν?![]()
ρε μαλακες,τι ειναι το εροτικα?μην αρχισεται,το ξερω ειμαι ασχετος και βλαχος.αλλα ρωταω γιατι μεχρι τις εκλογες θα ειμαι τουρ στας αθηνας.για πετε μου εστω με π.μ.Κούκλα μου καλησπέρα.Θα είσαι και που στην Erotica όλες τις μέρες?![]()
![]()
ρε μαλακες,τι ειναι το εροτικα?μην αρχισεται,το ξερω ειμαι ασχετος και βλαχος.αλλα ρωταω γιατι μεχρι τις εκλογες θα ειμαι τουρ στας αθηνας.για πετε μου εστω με π.μ.
Ναι, θα ειμαι στο περιπτερο του *****.. . Οχι ολες τις ωρες αλλα, θα ειμαι.!!Κούκλα μου καλησπέρα.Θα είσαι και που στην Erotica όλες τις μέρες?![]()
![]()