Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σε βρισκω σε εξαιρετικη διαθεση τρουμπακο μου

κανω χαρουλες μαζι με ολους μας...Σε βρισκω σε εξαιρετικη διαθεση τρουμπακο μου![]()
Καλημερουδια :-* :-* :-* :-*
Χαιρεσαι για το φιλαρακι σου ?κανω χαρουλες μαζι με ολους μας...
καήμερα Κα Ελενα
Με μερικους αστερισκους ομως . Καλημερα :-* :-*χαιρομαι που εσυ το αναγνωριζεις τουλαχιστον. Φιλακια, καλο βραδυ να εχεις
:-* :-* :-* ΚαλημεραΠαντως εγω που τη συναντω καθε φορα που ανεβαινει στη Θασσαλονικη, οταν μου το λεει, Βλεπω οτι εχει βαλει στο ρολοι οπισθεν. Ξανανιωνει. Για παραδειγμα τα βυζια Χατζη θα τα ζηλευαν και 20αρες!

βεβαιως....χαιρομαι και εσενα....και ολαΧαιρεσαι για το φιλαρακι σου ?![]()
![]()

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ητουνα καλη Τουλαιστον![]()
![]()
![]()

Ετσι !! Χαιρομαι που βασιζεσαι σε σταθερες αξιες ... Γλυτωνεις απο δυσαρεστες αναμνησειςΉτουνε η άτιμη, σταθερή αξία, δύναμις.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παιχτη δεν βλεπεις οτι συμμετέχει η ιδιαΑν μπορεί κάποιος το τηλέφωνο της Έλενας, ευχαριστώ πολύ

Άσε τον άνθρωπο να γράψει μηνυματάκια για να βάλει με άνεση μετά την ψεύτικη κριτική τουπαιχτη δεν βλεπεις οτι συμμετέχει η ιδια10 μυνηματα την ιδια ερωτηση
τουλαχιστον διαβασε λιγο
![]()
![]()

[move][size=40pt]ΘΕΟΥΛΗΣ!![/size][/move]Αν μπορεί κάποιος το τηλέφωνο της Έλενας, ευχαριστώ πολύ
Kανενα προβλημα και καλησπερα :-*Άσε τον άνθρωπο να γράψει μηνυματάκια για να βάλει με άνεση μετά την ψεύτικη κριτική του
Sorry Έλενα για την κατάχρηση του χώρου![]()
.. Θα δειξει αλλωστε Καλησπερα Speedo :-*Ελενα καλησπερα :-*
[move][size=40pt]ΘΕΟΥΛΗΣ!![/size][/move]
Προφανως ειδες πμ..Αν μπορεί κάποιος το τηλέφωνο της Έλενας, ευχαριστώ πολύ