koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.169
- Πόντοι
- 2.846
красивая женщина. Θα τα φτιαξουμε τα κεφια της. Νομιζω οτι περασαμε καλα...Αν την ψησω ;) γιατι κι αυτη αναλογως τα κεφια της![]()
красивая женщина. Θα τα φτιαξουμε τα κεφια της. Νομιζω οτι περασαμε καλα...Αν την ψησω ;) γιατι κι αυτη αναλογως τα κεφια της![]()
Αμαν καλέ κυρία, γέμισε επισκέπτες το νήμα, δε χωράμε πια,δε βρίσκω θέση στον καναπέ να κάτσω, τέλειωσαν και τα φοντάν. >Καλησπέρα Μιχαλη :-*
точно....красивая женщина
Θα φυγω εγω τωραΑμαν καλέ κυρία, γέμισε επισκέπτες το νήμα, δε χωράμε πια,δε βρίσκω θέση στον καναπέ να κάτσω, τέλειωσαν και τα φοντάν. >![]()
παρε την δικια μου . Αυτη με τα κοκκινα πουα 
κουμπαρε εν μου τα λες καλα ;) αφησες τα κυπρεικα ;) και επιασες εν λοου σου την μεγαλη αρκουδαкрасивая женщина

Εν εφταιω εγω κουμπαρε η Χαντζη με τη φιλεναδαν της.κουμπαρα εν μου τα λες καλα ;) αφησες τα κυπρεικα ;) και επιασες εν λοου σου την μεγαλη αρκουδα![]()
![]()
εχουν μεγαλες πατουσες!Πες καμμια ... Θελωωω![]()
![]()
Σαν πολυεθνικη δυναμη ενα πραγμα..Εν εφταιω εγω κουμπαρε η Χαντζη με τη φιλεναδαν της.
λαλοσου αστην αυτη ;) πελλη ειναιΕν εφταιω εγω κουμπαρε η Χαντζη με τη φιλεναδαν της.

λαλοσου αστην αυτη ;) πελλη ειναιπελλαρες καμνει
![]()
![]()
![]()
![]()

Μην τη λεεις Πελλη! Εναι καλον κορριτσι.λαλοσου αστην αυτη ;) πελλη ειναιπελλαρες καμνει
![]()
![]()
![]()
![]()
ε οχι και κόρηΜην τη λεεις Πελλη! Εναι καλον κορριτσι.
παει σιγα σιγα ;) σε κανα δυο μηνες στα 40

Ισως δυο τα τερμινα αλλα οχι μηνες!ε οχι και κόρηπαει σιγα σιγα ;) σε κανα δυο μηνες στα 40
![]()
![]()
Παντως εγω που τη συναντω καθε φορα που ανεβαινει στη Θασσαλονικη, οταν μου το λεει, Βλεπω οτι εχει βαλει στο ρολοι οπισθεν. Ξανανιωνει. Για παραδειγμα τα βυζια Χατζη θα τα ζηλευαν και 20αρες!ε οχι και κόρηπαει σιγα σιγα ;) σε κανα δυο μηνες στα 40
![]()
![]()
αυτο σε αλλον να το πεις ;)Παντως εγω που τη συναντω καθε φορα που ανεβαινει στη Θασσαλονικη, οταν μου το λεει, Βλεπω οτι εχει βαλει στο ρολοι οπισθεν. Ξανανιωνει. Για παραδειγμα τα βυζια Χατζη θα τα ζηλευαν και 20αρες!

Αααα εσυ εισαι φαν του αλλου πιο διασημου μελους Χατζη!αυτο σε αλλον να το πεις ;)![]()
![]()
εγω δεν ειμαι ιδιαιτερα λατρης
![]()
![]()
χαιρομαι που εσυ το αναγνωριζεις τουλαχιστον. Φιλακια, καλο βραδυ να εχειςΔεν θα σχολιασω για ευνοητους λογους ;)