Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.803
Πόντοι
216
Χθες βραδακι κατα τις 8.30 επισκεφθηκα τη γαλλιδα Νικολ που εξελιχθηκε σε αλλο ενα στανταρακι μου αυτη την εποχη Ερημιτη 3Α χωρις τσατσα και χορτασα γυναικα και γαμησι για ακομη μια φορα στην πολη μας.
Ειλικρινά τώρα, δεν ξερνάς όταν την βλέπεις?

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.865
Πόντοι
6.265
αυτο το "γαλλιδα" αντε να το λεει εκεινη

αλλα να το λεμε και μεταξυ μας?

:2funny: :2funny: :2funny:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.803
Πόντοι
216
Ρε δε πανα είναι και από τον Γαλλικό ποταμο?
Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ βλέπεται . και -

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.774
Πόντοι
736
Ρε δε πανα είναι και από τον Γαλλικό ποταμο?
Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ βλέπεται . και -
Κι εγώ με αυτήν την Νικόλ , μια φορά είχα περάσει μόνο εποχές Βαρδάρη , ήταν στο Σαπφούς 7 αν θυμάμαι καλά , αλλά τότε βλεποταν , μπορεί να ήταν και μισή από ότι είναι τώρα αν και έχω να την δω περίπου 2 χρόνια , αλλά υποθέτω ότι δεν αδυνάτισε για να λέτε ότι δεν βλέπεται.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.274
Πόντοι
3.346

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.245
Πόντοι
5.646

Συνημμένα

• Screenshot_2019-03-16-05-11-38.png
    Screenshot_2019-03-16-05-11-38.png
    137,2 KB · Εμφανίσεις: 18

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.344
Πόντοι
7.095
Χθεσινοβραδυνή επίσκεψη στην περιβόητη πάολα και κριτική που ανέβασα.

Περιληπτικά και μόνο επειδή οι όποιες κριτικές έχω γράψει είναι για μαύρισμα, ώστε να γλυτώσουν άλλοι.

Πληρώνω 60...συμφωνώ για γυμνό και 69.

Το κοριτσάκι μπαίνει πρόσχαρο, κουκλίστικο κτλ.

Αρχίζω να τη γλύφω...γουστάρει, φτάνει και σε ένα τελείωμα (fake ή όχι δεν με νοιάζει να το ψάξω)
Λέει ουάου, πρώτη φορά. Έπαιζα να την έγλυφα ώρα...λέω τώρα θα μας γλύψει κι αυτή λίγο κι αμέσως θα χύσουμε. Κι εκεί, μπαίνει να ξεπλυθεί και μου λέει time.
Της λεω στα λίγα αγγλικά που ξέρει ότι λέει μαλακίες και δεν είναι εντάξει.

Βγαίνω, το λέω στην τσατσά, φωνάζει το αφεντικό, αυτός φιλικός μου λέει δε θέλω να σε χάσω από πελάτη, αλλά κι εσύ τόση ώρα. Του απαντάω, πως συμφωνήσαμε για κάτι, αν έβλεπε ότι περνάει ο χρόνος, θα έπρεπε να γυρίσει και να αρχίσει να γλύφει και σεξ.
Μου απαντά και πάλι δώσε ένα 40ρι και μπες, έστω ένα 30ρι.
Του λέω τι λες ρε φίλε, απλά θα με χάσεις σαν πελάτη και προφανώς αυτό θα το μάθουν και άλλοι.

Πως το λέει στο φόρουμ ο jimiadis....σας γαμάει η πάολα.

ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Χθεσινοβραδυνή επίσκεψη στην περιβόητη πάολα και κριτική που ανέβασα.

Περιληπτικά και μόνο επειδή οι όποιες κριτικές έχω γράψει είναι για μαύρισμα, ώστε να γλυτώσουν άλλοι.

Πληρώνω 60...συμφωνώ για γυμνό και 69.

Το κοριτσάκι μπαίνει πρόσχαρο, κουκλίστικο κτλ.

Αρχίζω να τη γλύφω...γουστάρει, φτάνει και σε ένα τελείωμα (fake ή όχι δεν με νοιάζει να το ψάξω)
Λέει ουάου, πρώτη φορά. Έπαιζα να την έγλυφα ώρα...λέω τώρα θα μας γλύψει κι αυτή λίγο κι αμέσως θα χύσουμε. Κι εκεί, μπαίνει να ξεπλυθεί και μου λέει time.
Της λεω στα λίγα αγγλικά που ξέρει ότι λέει μαλακίες και δεν είναι εντάξει.

Βγαίνω, το λέω στην τσατσά, φωνάζει το αφεντικό, αυτός φιλικός μου λέει δε θέλω να σε χάσω από πελάτη, αλλά κι εσύ τόση ώρα. Του απαντάω, πως συμφωνήσαμε για κάτι, αν έβλεπε ότι περνάει ο χρόνος, θα έπρεπε να γυρίσει και να αρχίσει να γλύφει και σεξ.
Μου απαντά και πάλι δώσε ένα 40ρι και μπες, έστω ένα 30ρι.
Του λέω τι λες ρε φίλε, απλά θα με χάσεις σαν πελάτη και προφανώς αυτό θα το μάθουν και άλλοι.

Πως το λέει στο φόρουμ ο jimiadis....σας γαμάει η πάολα.

ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
Γιαυτο φιλε μου προτιμω τις κοπελες που το πακετο των 60 της καθεμιας ντεμεκ ομορφης το δινουν με τα μισα.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
237
Πόντοι
86
Εχθες ουρά για την Σοφια, την ξανθια Ρουμανα

Δεν πηρα, αλλα ο νικ περιμενε να βγει απο το δωματιο για να γαμησει ενω αλλοι τρεις συναγωνιστες περιμεναν για μετα

Κατα τις μια το μεσημερι το σκηνικο

μου θυμησε παλιες εποχες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Κι εγώ με αυτήν την Νικόλ , μια φορά είχα περάσει μόνο εποχές Βαρδάρη , ήταν στο Σαπφούς 7 αν θυμάμαι καλά , αλλά τότε βλεποταν , μπορεί να ήταν και μισή από ότι είναι τώρα αν και έχω να την δω περίπου 2 χρόνια , αλλά υποθέτω ότι δεν αδυνάτισε για να λέτε ότι δεν βλέπεται.
Μα δεν είναι χοντρή η Νικόλ, ίσα ίσα για την ηλικία της καλά στέκεται

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Ρε σεις θα με τρελανετε...37 μπουρδελα λειτουργουν αυτή τη στιγμή και πάτε όλοι σ'αυτη την τρύπα που χωράει 3 άτομα όλο κι όλο στο σαλόνι και θέλουν και 40ε  :idiot:
Και τελικά σας γαμαει κι από πάνω η Πάολα
Αυτό που περιγράφει ο gagarin είναι ο ορισμός της κοροϊδίας από πλευράς και κοπέλας και επιχείρησης

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.426
Πόντοι
4.766
Ακόμη μια θετικη κριτική για την Αννούλα την Ουγγαρέζα, πείτε ένα ευχαριστω που πρώτος εγώ την ανέδειξα χαχαχα

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.756
Πόντοι
32.165
Ακόμη μια θετικη κριτική για την Αννούλα την Ουγγαρέζα, πείτε ένα ευχαριστω που πρώτος εγώ την ανέδειξα χαχαχα

Αυτη ειναι στο σπιτακι που ειναι μονο του οπως μπαινεις στα αριστερα?

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.865
Πόντοι
6.265
O Χαρτης στην λιστα με τα studio Καιρος ειναι να ανανεωθει
πολλα μαγαζια ειναι σε λαθος σημειο του χαρτη
και αλλα εχουνε μεχρι και λαθος  φωτογραφια οπως πχ στο στουντιο "Αφρος" δειχνει την εκκλησια
υλικο για να ανανεωθει ο χαρτης υπαρχει στο θεμα με τις φωτογραφιες οπου ολα σχεδον υπαρχουνε

ας το κοιταξει καποιος μοντ

BellAir

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
0
Ρε σεις θα με τρελανετε...37 μπουρδελα λειτουργουν αυτή τη στιγμή και πάτε όλοι σ'αυτη την τρύπα που χωράει 3 άτομα όλο κι όλο στο σαλόνι και θέλουν και 40ε  :idiot:
Και τελικά σας γαμαει κι από πάνω η Πάολα
Αυτό που περιγράφει ο gagarin είναι ο ορισμός της κοροϊδίας από πλευράς και κοπέλας και επιχείρησης

Καλησπέρα,
έτσι όπως τα εξιστορεί ο συναγωνιστής gagarin, το να το χαρακτηρίσεις  απλά μια κοροϊδία είναι πολύ light και ρηχό, το λες απάτη μέχρι εσχάτων!

Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι το γεγονός ότι οι κρητικές για την συγκεκριμένη είναι εκ διαμέτρου αντικρουόμενες.........

Η προσωπική μου κριτική συγκαταλέγεται στις θετικές, ναι ήταν η πρώτη φορά που πέρασα με την συγκεκριμένη κοπέλα και ναι δεν έχω λόγο να υπερβάλω οι υπηρεσίες της ήταν καλές έως πολύ καλές……..

Από την άλλη πάλη βλέπω τις αρνητικές κριτικές οι οποίες παρουσιάζουν μια κάκιστη εικόνα όσον αφορά την παροχή υπηρεσιών με αποκορύφωμα την περίπτωση του gagarin (θεωρώ δεδομένο ότι οι φίλοι του forum καταθέτουν αντικειμενικές απόψεις).....έχει πληρώσει το αντίτιμο για κάτι πολύ συγκεκριμένο και δεν στο παρέχει το μαγαζί-κοπέλα....και αντί να παρουσιασθεί και καλά ως misunderstanding.....του προτάθηκε να ξανά πληρώσει :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:  ώστε να πάρει πίσω αλήθεια τι ????? 

Όλη την υπηρεσία από την αρχή???? ή μόνο τα αυτονόητα που του χρωστούσαν????  :idiot: :idiot:

Δεν ξέρω τι παίζει....αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι  :think: :think: :think: ....για το τι έχουμε στην περίπτωση της paolas....κατά επιλογή πελατολόγιο???? ( σαν να λέμε face control....δεν μας κάνει ο πελάτης και τον μαδάμε για να μην ξανά πατήσει????)

Πετάμε καλές έως πολύ καλές υπηρεσίες για τον νέο πελάτι  ώστε να τον φάει τον παπά να τον καπαρώσουμε και μετά αρχίζουν οι εκπτώσεις???

Δεν ξέρω …… χαλάστηκα με την κατάσταση….. :S :S :S :S

Όχι για την paola και την κάθε πόρνη….αλλά για την κλασσική κατάσταση….πληρώνω για κάτι και τελικά δεν το έχω… ή καλύτερα… ψάχνω να βρω σωστές υπηρεσίες και μου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και κοιτάνε να με εξαπατήσουν….και δυστυχώς δεν ισχύει μόνο στα μπουρδελόσπιτα αυτό…ισχύει γενικευμένα στην χώρα μας σε όλους του τομείς….για αυτό και χαλάστηκα……

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Απλά να θυμάστε όπως έλεγε η Μαντόνα δεν υπάρχει αρνητική διαφήμιση... αλλά μόνο διαφήμιση

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.344
Πόντοι
7.095
Απλά να θυμάστε όπως έλεγε η Μαντόνα δεν υπάρχει αρνητική διαφήμιση... αλλά μόνο διαφήμιση
νομίζεις...είμαι ένα μέλος εδώ μέσα 12 χρόνια, δε συνηθίζω ναγράφω, δεν είμαι ούτε αγαπούλης, ούτε προμότορας. Σέβομαι τα λεφτά που δίνουμε όλοι, ανεξάρτητα το πόσα έχει ο καθένας μας. Επειδή λοιπόν τόσα χρόνια έχουμε δει και πιο μουνάρες και πιο καλές μέσα, το να γίνεται ντόρος γι αυτό το κοριτσάκι και μάλιστα για την απατεωνιά τους είναι πρωτάκουστο. Κι επειδή κάπου πιο πάνω ένας συναγωνιστής είπε για επιλογή πελατών κτλ, πίστεψε με, ακόμα κρατιέμαι μια χαρά και με το παραπάνω. Άρα, ούτε καν αυτό δεν ήταν. ΜΑΥΡΟ ΞΑΝΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom