Καλησπέρα νυχτερινή , ξεκίνησα για Ανια, το Free House κλειστό, βγήκα στην βόλτα , πήγα απο Bad και είδα την Αλίνα , δε μου έκανε κλικ και δεν πέρασα , στην συνέχεια απο Τζέσι , γλυκιά κοπέλα αλλα δε πέρασα ( δε ξέρω γιατί ) στη συνέχεια μπήκα στο " προσοχη στο σκαλοπάτι " η κοπελίτσα μέσα ήταν η Μελίνα το δωμάτιο όμως δεν είχε ντουζ και την έκανα μ ελαφρά και η τύχη με οδήγησε ν ανέβω τα σκαλιά του διπλανού όπου μου άνοιξε η Πάολα .Με την υπηρεσία βρεθήκαμε στο προηγούμενο κατάστημα και την περίμενα για να μου πει τα προγράμματα , Ότι και αν μου έλεγε θα περνούσα καθως η κοπελίτσα είναι χάρμα ιδέσθαι , μέσα είναι η χαρά της ζωής ,συστήνεται ανεπιφύλακτα απο εμένα καθώς είναι η πιο γλυκιά κοπέλα που έχω συναντήσει. Ηταν η πρώτη μας φορά και μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις , τα όποια αρνητικά δεν θα τα αναφέρω καθώς το τελικό συμπέρασμα είναι πως παω άνετα ξανά και ξανά .... η Ανια θα κάνει να με δει κανένα μήνα και σίγουρα δεν φταίει αυτη . Συστηθήκαμε και με την Κυρία της υποδοχής καθώς τα είπαμε για κανένα δεκάλεπτο μετά . Ελπίζω και την επόμενη φορά να είναι τόσο οικείο το περιβάλλον .