Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αυτη ειναι νεα μεθοδος ;) μαλακια πλαγίως...
... Εχει και άλλες κριτικές Ντουσκοσοχο.. Το μωρό.. Αδιάβαστο σε πιάνω.
αμετανόητος άρχοντα

Είχα καιρό να βάλω νέες φωτογραφίες. Ξεκίνημα λοιπόν με την περίφημη φουστίτσα ;)Την εχει αυτην την φουστιτσα ή παρόμοια;
Είπες νέες φωτογραφίες, όχι μίαΕίχα καιρό να βάλω νέες φωτογραφίες. Ξεκίνημα λοιπόν με την περίφημη φουστίτσα ;)
![]()

Μια χαρά φιλάει το κορίτσι φίλε και η πλειοψηφία των κριτικών συμφωνεί σε αυτόαν φιλουσε κιολας ! θα ηταν απο τα κορυφαια vfm !

Υπομονή φίλε, θα έχει και συνέχεια ;)Είπες νέες φωτογραφίες, όχι μία
περιμένουμε![]()
Μια χαρά φιλάει το κορίτσι φίλε και η πλειοψηφία των κριτικών συμφωνεί σε αυτό![]()
Κι εγώ πάλι από προσωπική εμπειρία μπορώ να σε διαβεβαιώσω για το αντίθετο αλλά δεν θα τα χαλάσουμε τώρα. Και είναι και ώρα φαγητού, ξέρεις εσύαπο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι κανει κατι σαν φιλι αλλα δεν φιλαει κανονικα ! ενα παραξενο παιξιμο με την γλωσσα κανει!

Τυπε εσυ εισαι ο μανατζερ της ας πουμε? Διοτι προσεξα πως εκτος του οτι της εχεις ανοιξει το θρεντ εχεις αναλαβει και γενικοτερα το P.R. τηςαπο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι κανει κατι σαν φιλι αλλα δεν φιλαει κανονικα ! ενα παραξενο παιξιμο με την γλωσσα κανει!
Τυπε εσυ εισαι ο μανατζερ της ας πουμε? Διοτι προσεξα πως εκτος του οτι της εχεις ανοιξει το θρεντ εχεις αναλαβει και γενικοτερα το P.R. της![]()
![]()
Έχει γραφτεί στο παρελθόν, ότι η Μαρία δεν τα πάει καλά με τα κομπιούτερ,Τυπε εσυ εισαι ο μανατζερ της ας πουμε? Διοτι προσεξα πως εκτος του οτι της εχεις ανοιξει το θρεντ εχεις αναλαβει και γενικοτερα το P.R. της![]()
![]()
Τυπε απο πολλα το εχω προσεξει απλα δεν τα παραθεσα όλα, ειναι εκατονταδες!ολα αυτα τα προσεξες απο ενα ποσταρισμα μου! μπραβο ρε τυπε !
Και πως ετυχε και το ζητησε απο αυτον κι οχι απο εμενα η απο εσενα?Έχει γραφτεί στο παρελθόν, ότι η Μαρία δεν τα πάει καλά με τα κομπιούτερ,
εντάξει ο άνθρωπος ενημέρωση κάνει, δεν υπάρχει κάτι μεμπτό![]()
Τυπε απο πολλα το εχω προσεξει απλα δεν τα παραθεσα όλα, ειναι εκατονταδες!
Τύπε πρώτον τόση ώρα κάνεις παράθεση λάθος άνθρωπο και δεύτερον η Μαρία δεν έχει λογαριασμό και της έχω ανοίξει σελίδα εδώ και 2 χρόνια επειδή ούτε έχει λογαριασμό ούτε ασχολείται. Σε πειράζει; Είμαι ο μόνος που το έχει κάνει για κάποια κοπέλα του χώρου; Δεν καταλαβαίνω τι σε ενοχλεί, ειλικρινά.Και πως ετυχε και το ζητησε απο αυτον κι οχι απο εμενα η απο εσενα?
Και πως ετυχε και το ζητησε απο αυτον κι οχι απο εμενα η απο εσενα?
Έτσι του ήρθε, δηλαδή που είναι το πρόβλημα?Και πως ετυχε και το ζητησε απο αυτον κι οχι απο εμενα η απο εσενα?