Νέα

Ολγα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα vizomanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 663K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Μηνύματα
1.726
Κριτικές
56
Like
6.091
Πόντοι
11.836
Και μόνο που μια "πουτάνα" αποφασίζει να σταματήσει και προκαλεί ένα σωρό αντιδράσεις, σημαίνει ότι δεν είναι μια απλή "πουτάνα", αλλά μια Γυναικάρα...
Ειχε χαραξει πορεια στο χωρο.Μπραβο της!
 

s_d_

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2019
Μηνύματα
15
Like
4
Πόντοι
0
Βλέπω μερικούς εδώ που  τρελαίνονται με στην κακια και το δηλητήριο.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ISINAS

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
44.649
Κριτικές
61
Like
39.937
Πόντοι
22.785
........

.......
Βλέπω μερικούς εδώ που  τρελαίνονται με στην κακια και το δηλητήριο.
...... Σέ πήρε χαμπάρι ό μπόγιας & σέ μάζεψε  :think:

.... βρέ χαζούλη παίξτο άδιάφορος..... :rose:
 

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Μηνύματα
4.415
Like
467
Πόντοι
36
..... .....  :think: :think:

.... Με συγχωρείτε, νέε μου...
Κάμετε χρήση παρανόμων η συνταγογραφούμενων ουσιών ??
γηραιοτερος σας κυριε κ πανω-κατω παλαιος οσο κ εσεις..
Δεν μολογαω ουτε με σφαιρες..
Επομενη ερωτηση πλιζ..
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
44.649
Κριτικές
61
Like
39.937
Πόντοι
22.785
γηραιοτερος σας κυριε κ πανω-κατω παλαιος οσο κ εσεις..
Δεν μολογαω ουτε με σφαιρες..
Επομενη ερωτηση πλιζ..
.... no no no είσθαι υπεράνω απλών Φιλοσοφικών σχολών & έρωτήσεων !!
 

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Μηνύματα
4.415
Like
467
Πόντοι
36
.... no no no είσθαι υπεράνω απλών Φιλοσοφικών σχολών & έρωτήσεων !!
ειμεθα..
Υγ το απωλεσθεν ιερο μπαρ-κλαμπ-γαμιστρωνας στην γνωστη πλατεια θα επαναλητουργησει πριν ψοφησουμε ή θα μοιρολογαμε γι αυτο στο διηνεκες?
 

Rotem

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Μηνύματα
147
Like
70
Πόντοι
1
θέλω να κάνω ένα δώρο γάμου στην όλγα.Θα την βρει κανείς.Εχετε κι άλλη τέτοια πρόθεση.Όσο για το νήμα εγώ το άνοιξα..

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά αν δεν κατοχύρωσες πνευματικά δικαιώματα για το νήμα,υπάρχει θέμα...
 

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Μηνύματα
1.208
Κριτικές
12
Like
2.540
Πόντοι
746
στα του αγωνα τωρα τυποι. η ολγα καλως  κανει και σταματα το αθλημα..εμεις πλεον τι κανουμε εχουμε κανα φαρδοκωλικο τουμπανο σα την Ολγα που να κανει ραντεβου αυτη την περιοδο?
θα μας λειψει και η μερεντα που μας κερνουσε ενιοτε με σως σοκολατας…..
 

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Μηνύματα
328
Κριτικές
14
Like
1.663
Πόντοι
491
θα μας λειψει και η μερεντα που μας κερνουσε ενιοτε με σως σοκολατας…..
Ρε φίλε, είσαι απίστευτος!!! Μέχρι πρόσφατα μας έλεγες πόσο καλά περνούσες με την Όλγα!! Τώρα "θυμήθηκες" τη "σως";;;;
Δεν υπάρχετε μερικοί... Μνημόνια μέχρι τον άλλο κόσμο χρειάζεστε!!! Απλά ντροπή, βάλτε κάνα παντελόνι και μετά σχολιάστε... Ντρέπομαι για την "αρρενωπότητα" σας!!!
 

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Μηνύματα
4.415
Like
467
Πόντοι
36
Ρε φίλε, είσαι απίστευτος!!! Μέχρι πρόσφατα μας έλεγες πόσο καλά περνούσες με την Όλγα!! Τώρα "θυμήθηκες" τη "σως";;;;
γιατι την ειχε ποτε ξεχασμενη,μη εκθειασμενη,μη αναζητουμενη,μη προσφερομενη ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ???
κατα τ αλλα,η μονιμη εκθειαση των "ειδικων" παροχων που προσφερει η καθε εργαζομενη απο τους εκαστοτε διαφημιστες-αβανταδορους-φτωχομπινεδιαρηδες σκατοπουσταραδες ψευτονταβατζακους(της φαπας-ξαπλας)που τις προωθουν παντα αντι ανταλλαγματων{{{νταβατζοκαπελα διαφορων μεγεθων=παραλογα ανατιμημενο δωρακι}}}που σαν ζωα οι λοβοτομημενοι πελατες-θυματα πληρωνουν αδιαμαρτυρητα,ενω πριν οποιος τις ηξερε σαν ασημες-κρυφες,αρχικα πληρωνε αισθητοτατα φθηνοτερο δωρακι για τον ιδιο χρονο κ τις ιδιες υπηρεσιες με τις σημερινες τιμολογησεις τους,αλλα στις περισσοτερες των περιπτωσεων στην 2η-3η συναντηση πληρωνε ελαχιστα(αστεια ποσα)για να αγορασει πολυ παραπανω χρονο κ πραγματικα φουλ υπηρεσιες..η ενορχηστρωμενη προωθηση-εκθειαση-λανσαριμα(εξωφθαλμη-αυταποδεικτη) απο τις ομαδες που οι ψευτονταβατζακοι δημιουργουν με την βοηθεια των ευνοημενων φρηφακοπελατακων των τεμαχιων που το καθε "μαγαζακι" σμπρωχνει,μεχρι να μετατρεψει σε σελεμπριτοπουταναρα(κ αρα πλεονπαραλογως υψηλα αμοιβομενη),στην πλειονοτητα των στερημενων αμοιβαδων-χαζοπελατακων του εδω μαγαζιου,οντως αξιζουν μονο την χλευη,τον αποτροπιασμο,την καταδικη,την διαπομπευση τους,την εξωστρακιση τους απο εδω(& οχι μονο)καθως κ τις ακαταπαυστες cyberροχαλες(μαζικο πεσιμο)ολων των συναγωνιστων..

για επιμονη επισης τραμπουκα κ δημοσιο λιθοβολισμο,ειναι βεβαια κ οι εμετικα σαλιαρηδες μονιμοι κλαρινογαμπροι(καραμαδημενοι χαζοπελατες)της καθε μιας πορνης γιατι λογω της λανθανουσας συμπεριφορα τους συμβαλουν σε παραλογα υψηλες αυξησεις του κοστους συνευρεσης με παραλληλη υποβαθμιση των παρεχομενων υπηρεσιων..

στα κοριτσα τι να πεις???
Μονο ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ-ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ μπορεις να ευχεσαι σε οσες το αξιζουν πραγματικα..

ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ..
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ-ΟΣΕΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ Κ ΕΤΣΙ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΜΟΝΕΣ-ΠΑΜΦΤΩΧΕΣ Κ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΛΗΘΟΥΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΛΟΓΩ ΙΔΡΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ(ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ)..


Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ εκτος του οτι εχει αυτοδιασυρθει στον μεγιστο βαθμο,για τεραστιο χρονικο διαστημα,με καθε πιθανο κ απιθανο τροπο,χωρις καποιο ουσιαστικα ανατρεπτικο για την ζωη της οφελος,ΠΑΝΤΑ ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ(ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ),ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΥΡΕΙ(ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ-ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ-ΣΚΑΤΟΨΥΧΑ)ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ Κ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ Κ ΑΡΑ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ..
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΣΧΗΜΟΝΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ-ΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΡΙΚΗ..  
ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ(ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ)..
ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ-ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ(ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΤΙΚΑ)
ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ(ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ-ΕΞΟΧΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ)..
ΣΟΓΙΑ-ΦΙΛΟΥΣ-ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΣΥΝΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ(ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ)..

ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΡΑΓΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΗΣ (εισαγωγες-εξιτηρια σε ολα τα γνωστα κεντρα ψυχικων παθησεων,χουφτες τα κοκτειλ χαπιων)ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ & ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..
2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΟΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 20-24 ΧΡΟΝΩΝ & ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΟΡΗ ΠΡΟΕΦΗΒΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 10-12 ΧΡΟΝΩΝ..

ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ,ΟΥΤΕ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝ..

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΗΦΗΝΑΣ ΣΚΑΤΟΚΑΡΙΟΛΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ/ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ,ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΝΑ(ΑΘΗΝΑ),ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ(ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ)ΜΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΕΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ(ΕΜΜΕΣΩΣ)ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ..

ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΗΣ ΕΡΩΤΑ-ΣΥΝΤΡΟΦΟ-ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΠ-ΚΛΠ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΛΕΚΙΝ..

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΔΩ(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ,ΑΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ)..

ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΣΩΝ ΕΙΧΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ,ΤΟ ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ ΤΕΛΙΚΑ,ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΛΠ-ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΤΥΧΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ Η "ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ" ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ,ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΑΜΑ ΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ..

ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ Κ ΣΧΕΔΟΝ(ΜΠΟΡΕΙ Κ ΟΛΕΣ)ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΕΣ/ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΖΙ ΠΟΛΛΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ Κ ΣΤΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΑΥΤΕΣ ΟΧΙ ΑΠΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΗΞΕΡΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ(ΛΟΓΙΚΗ ΚΟΡΑΚΟΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ)..

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ???
ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΜΗΠΩΣ???
ΜΠΑ..
ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ..
Η ΑΝΑΤΡΟΦΗ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΟΥ,ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΩ,ΚΛΠ ΚΛΠ ΣΧΕΤΙΚΟ,ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Η ΕΜΦΥΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΘΕΤΩ ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΜΠΩ ΠΟΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ..

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΣΤΩ Κ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΝ ΑΥΤΗ ΞΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ,ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ Ή ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΜΟΥ??.

ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ??

ΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..

ΔΙΠΛΟ(ΜΠΟΡΕΙ ΤΡΙΠΛΟ ΣΗΜΕΡΑ) mute & ΓΩΜΟΛΑΣΤΙΧΑ καργα λεμε..

mute ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΕ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΤΕΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΟΛΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..

ΚΑΠΑΚΙ mute ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟ(ΜΟΝΤ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ Κ ΟΜΟΕΙΔΗ ΑΙΤΙΑ.

ΠΑΤ ΚΙΟΥΤ ΓΩΜΟΛΑΣΤΙΧΑ ΜΕ ΑΜΟΝΙΑΖΟΛ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΧΑ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΟΝΤΡΙΚΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΑ..

ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ..
ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΝΩ..
ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ,ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ/ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΚΩΝ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ..

ΤΟ ΤΙ ΛΑΣΠΗ ΕΧΩ ΛΟΥΣΤΕΙ ΕΔΩ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΓΕΛΕΙΩΔΩΣ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΕΩΛΗ Η ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ Κ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣΑΝ..

ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΠΟΙΟΣ/ΟΠΟΙΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ,ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΣΚΑΣΑΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΦΩΡ ΠΙΣΩ ΟΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕ,ΑΛΛΑ ΛΟΥΣΤΗΚΕ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΑΤΕΝΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ..

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΓΙΝΕΙ,ΟΠΟΙΟΣ Κ ΑΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ..

ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ "ΧΑΘΗΚΕ" ΑΠΟ ΤΗΝ "ΖΩΗ" ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ..

ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ,ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΜΗΠΩΣ Κ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ-ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ Κ ΚΟΨΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ..

ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ-ΕΝΟΧΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΛΟΥΖΟΜΑΙ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΜΑΣΤΙΓΩΣΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΨΥΧΟΦΘΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΥ,ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΑ,ΚΛΠ-ΚΛΠ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΒΔΕΛΓΥΜΑΤΟΣ(ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ???) Κ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ,ΕΞΙΣΟΡΟΠΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..
ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ..
 

αρχηγος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2018
Μηνύματα
216
Κριτικές
10
Like
591
Πόντοι
311
Η ολγα εχει να πει τιποτα για αυτα? Ειναι αληθεια?
 

Rotem

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Μηνύματα
147
Like
70
Πόντοι
1
γιατι την ειχε ποτε ξεχασμενη,μη εκθειασμενη,μη αναζητουμενη,μη προσφερομενη ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ???
κατα τ αλλα,η μονιμη εκθειαση των "ειδικων" παροχων που προσφερει η καθε εργαζομενη απο τους εκαστοτε διαφημιστες-αβανταδορους-φτωχομπινεδιαρηδες σκατοπουσταραδες ψευτονταβατζακους(της φαπας-ξαπλας)που τις προωθουν παντα αντι ανταλλαγματων{{{νταβατζοκαπελα διαφορων μεγεθων=παραλογα ανατιμημενο δωρακι}}}που σαν ζωα οι λοβοτομημενοι πελατες-θυματα πληρωνουν αδιαμαρτυρητα,ενω πριν οποιος τις ηξερε σαν ασημες-κρυφες,αρχικα πληρωνε αισθητοτατα φθηνοτερο δωρακι για τον ιδιο χρονο κ τις ιδιες υπηρεσιες με τις σημερινες τιμολογησεις τους,αλλα στις περισσοτερες των περιπτωσεων στην 2η-3η συναντηση πληρωνε ελαχιστα(αστεια ποσα)για να αγορασει πολυ παραπανω χρονο κ πραγματικα φουλ υπηρεσιες..η ενορχηστρωμενη προωθηση-εκθειαση-λανσαριμα(εξωφθαλμη-αυταποδεικτη) απο τις ομαδες που οι ψευτονταβατζακοι δημιουργουν με την βοηθεια των ευνοημενων φρηφακοπελατακων των τεμαχιων που το καθε "μαγαζακι" σμπρωχνει,μεχρι να μετατρεψει σε σελεμπριτοπουταναρα(κ αρα πλεονπαραλογως υψηλα αμοιβομενη),στην πλειονοτητα των στερημενων αμοιβαδων-χαζοπελατακων του εδω μαγαζιου,οντως αξιζουν μονο την χλευη,τον αποτροπιασμο,την καταδικη,την διαπομπευση τους,την εξωστρακιση τους απο εδω(& οχι μονο)καθως κ τις ακαταπαυστες cyberροχαλες(μαζικο πεσιμο)ολων των συναγωνιστων..

για επιμονη επισης τραμπουκα κ δημοσιο λιθοβολισμο,ειναι βεβαια κ οι εμετικα σαλιαρηδες μονιμοι κλαρινογαμπροι(καραμαδημενοι χαζοπελατες)της καθε μιας πορνης γιατι λογω της λανθανουσας συμπεριφορα τους συμβαλουν σε παραλογα υψηλες αυξησεις του κοστους συνευρεσης με παραλληλη υποβαθμιση των παρεχομενων υπηρεσιων..

στα κοριτσα τι να πεις???
Μονο ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ-ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ μπορεις να ευχεσαι σε οσες το αξιζουν πραγματικα..

ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ..
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ-ΟΣΕΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ Κ ΕΤΣΙ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΜΟΝΕΣ-ΠΑΜΦΤΩΧΕΣ Κ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΛΗΘΟΥΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΛΟΓΩ ΙΔΡΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ(ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ)..


Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ εκτος του οτι εχει αυτοδιασυρθει στον μεγιστο βαθμο,για τεραστιο χρονικο διαστημα,με καθε πιθανο κ απιθανο τροπο,χωρις καποιο ουσιαστικα ανατρεπτικο για την ζωη της οφελος,ΠΑΝΤΑ ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ(ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ),ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΥΡΕΙ(ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ-ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ-ΣΚΑΤΟΨΥΧΑ)ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ Κ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ Κ ΑΡΑ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ..
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΣΧΗΜΟΝΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ-ΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΡΙΚΗ..  
ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ(ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ)..
ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ-ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ(ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΤΙΚΑ)
ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ(ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ-ΕΞΟΧΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ)..
ΣΟΓΙΑ-ΦΙΛΟΥΣ-ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΣΥΝΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ(ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ)..

ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΡΑΓΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΗΣ (εισαγωγες-εξιτηρια σε ολα τα γνωστα κεντρα ψυχικων παθησεων,χουφτες τα κοκτειλ χαπιων)ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ & ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..
2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΟΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 20-24 ΧΡΟΝΩΝ & ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΟΡΗ ΠΡΟΕΦΗΒΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 10-12 ΧΡΟΝΩΝ..

ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ,ΟΥΤΕ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝ..

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΗΦΗΝΑΣ ΣΚΑΤΟΚΑΡΙΟΛΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ/ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ,ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΝΑ(ΑΘΗΝΑ),ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ(ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ)ΜΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΕΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ(ΕΜΜΕΣΩΣ)ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ..

ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΗΣ ΕΡΩΤΑ-ΣΥΝΤΡΟΦΟ-ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΠ-ΚΛΠ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΛΕΚΙΝ..

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΔΩ(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ,ΑΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ)..

ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΣΩΝ ΕΙΧΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ,ΤΟ ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ ΤΕΛΙΚΑ,ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΛΠ-ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΤΥΧΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ Η "ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ" ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ,ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΑΜΑ ΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ..

ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ Κ ΣΧΕΔΟΝ(ΜΠΟΡΕΙ Κ ΟΛΕΣ)ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΕΣ/ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΖΙ ΠΟΛΛΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ Κ ΣΤΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΑΥΤΕΣ ΟΧΙ ΑΠΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΗΞΕΡΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ(ΛΟΓΙΚΗ ΚΟΡΑΚΟΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ)..

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ???
ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΜΗΠΩΣ???
ΜΠΑ..
ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ..
Η ΑΝΑΤΡΟΦΗ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΟΥ,ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΩ,ΚΛΠ ΚΛΠ ΣΧΕΤΙΚΟ,ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Η ΕΜΦΥΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΘΕΤΩ ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΜΠΩ ΠΟΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ..

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΣΤΩ Κ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΝ ΑΥΤΗ ΞΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ,ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ Ή ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΜΟΥ??.

ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ??

ΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..

ΔΙΠΛΟ(ΜΠΟΡΕΙ ΤΡΙΠΛΟ ΣΗΜΕΡΑ) mute & ΓΩΜΟΛΑΣΤΙΧΑ καργα λεμε..

mute ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΕ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΤΕΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΟΛΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..

ΚΑΠΑΚΙ mute ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟ(ΜΟΝΤ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ Κ ΟΜΟΕΙΔΗ ΑΙΤΙΑ.

ΠΑΤ ΚΙΟΥΤ ΓΩΜΟΛΑΣΤΙΧΑ ΜΕ ΑΜΟΝΙΑΖΟΛ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΧΑ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΟΝΤΡΙΚΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΑ..

ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ..
ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΝΩ..
ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ,ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ/ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΚΩΝ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ..

ΤΟ ΤΙ ΛΑΣΠΗ ΕΧΩ ΛΟΥΣΤΕΙ ΕΔΩ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΓΕΛΕΙΩΔΩΣ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΕΩΛΗ Η ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ Κ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣΑΝ..

ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΠΟΙΟΣ/ΟΠΟΙΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ,ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΣΚΑΣΑΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΦΩΡ ΠΙΣΩ ΟΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕ,ΑΛΛΑ ΛΟΥΣΤΗΚΕ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΑΤΕΝΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ..

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΓΙΝΕΙ,ΟΠΟΙΟΣ Κ ΑΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ..

ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ "ΧΑΘΗΚΕ" ΑΠΟ ΤΗΝ "ΖΩΗ" ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ..

ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ,ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΜΗΠΩΣ Κ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ-ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ Κ ΚΟΨΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ..

ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ-ΕΝΟΧΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΛΟΥΖΟΜΑΙ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΜΑΣΤΙΓΩΣΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΨΥΧΟΦΘΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΥ,ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΑ,ΚΛΠ-ΚΛΠ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΒΔΕΛΓΥΜΑΤΟΣ(ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ???) Κ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ,ΕΞΙΣΟΡΟΠΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..
ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ..
Έπος  :rockon:
Να καρφιτσωθει ξεχωριστά πάνω από τις ανεξάρτητες  :orchestra:
 
OP
OP
V

vizomanis

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Μηνύματα
141
Κριτικές
1
Like
97
Πόντοι
1
Η ευγενεια αποτινεται στον ευγενη. Μην περιμένεις ευγενεια οταν ευθεως προσβαλλεις καποια. Και απ οσο θυμάμαι αντεδρασα ψυχραιμα και πολιτισμενα. Δοκιμασε να το πεις σε καποια αλλη.
Οπως γνωριζεις εισαι εντελως ψεματα.οι συμπεριφορές επιστρεφονται.Το καλσον να προσεχεις
 

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Μηνύματα
4.415
Like
467
Πόντοι
36
Η ολγα εχει να πει τιποτα για αυτα? Ειναι αληθεια?
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΡΕ ΤΥΠΕ???
ΟΤΙ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΛΕΣ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ??
Κ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΦΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ,ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΓΑ???
ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΜΠΛΕ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΣΥ???
ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ,ΑΝ ΓΡΑΦΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ & ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΟΠΟΥ(ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ)ΜΠΟΡEΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ???
Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ..
ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΑΣ..(ΤΟΝ ΠΟΙΟΝ???)..
ΗΜΑΡΤΟΝ & ΕΛΕΟΣ ΜΑΖΙ..
 

sise

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Μηνύματα
142
Κριτικές
10
Like
310
Πόντοι
291
Τελικά φίλοι συναγωνιστές έχει κανεις να προτείνει κάποια αξία αντικαταστάτρια με το στυλ της ΟΛΓΑΣ ; Γιατί βλέπω πως με το προγραμμα της (εννοώ ως υποτακτική) δεν υπάρχει καμμία πρόταση στην αγορά , όποτε αν κάποιος έχει κάτι υπόψιν του ας το τα θέσει στο νήμα.
Thanks
 
  • Like
Αντιδράσεις: arkad

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom