Καλησπέρα. Το Σάββατο το πρωί βγήκα για μια βόλτα. Είδα αρκετές αδιάφορες και λίγες καλές περιπτώσεις. Δεν έκανα τίποτα και δεν είναι αυτός ο λόγος που γράφω. Θέλω να επισημάνω την απαράδεκτη συμπεριφορά της τσατσάς στο Φρίξου 15. Μπήκα στο χώρο, ήμουν συνδεδεμένος στο ίντερνετ με το κινητό μου και κάθισα στον καναπέ, περιμένοντας να βγει η κοπέλα.Και ξαφνικά αρχίζει να ειρωνεύεται ότι μπήκα και δεν ενδιαφέρομαι και ασχολούμαι με το κινητό μου, ενώ ακόμα δεν είχε βγει η κοπέλα,σαν να έπρεπε να πιάσω κουβέντα μαζί της και να ρωτάω πληροφορίες για την κοπέλα. Βγαίνει η κοπέλα, παντελώς αδιάφορη, και λέω το τυπικό ''θα κάνω μια βόλτα και μπορεί να ξαναπεράσω''. Και μετά αρχίζει η επίθεση και λέει ''να μην ξανάρθεις, δεν ήρθες εδώ για να γαμήσεις'' και ένα σωρό λοιπές μαλακίες λες και είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε 40ευρα σε κάθε κοπέλα που βλέπουμε. Και κανά-δυο ακόμα σπίτια εκεί στην Φρίξου έχουν τραγικές, αγενέστατες τσατσάδες που πραγματικά είναι σε θέση να σε εκνευρίσουν. Το συγκεκριμένο ξεπέρασε τα όρια. Αυτά τα λέω ενημερωτικά για να μην εκπλαγείτε αν πέσετε θύμα παρόμοιας επίθεσης.