Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (6 μέλη και 52 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.312
Πόντοι
3.346
Καλησπερα συναδελφοι! Περασα νωρις το μεσημερι απο φριξου 12β να δω την μελινα! δεν ενθουσιαστηκα τοσο ωστε να περασω μαζι της.Ειναι αδυνατη αλλα στο οριο, εχει σχετικα ομορφη φατσουλα.Τωρα το ιδιο μαγαζι γιατι ξεκιναει την μελινα με 30 και την παολα με 40 ειναι ενα θεματακι,αν δεν κανω λαθος μονο αυτοι πρεπει να το εχουν ετσι,τεσπα.Εφυγα απο εκει πηγα λαρα και ενω δεν ειχε ψυχη μεσα,πρωτη φορα που το πετυχα στην μικρη αυτο,δεν περασα γιατι ξενερωσα ετσι χωρις λογο. :grin: συμβαινουν κι αυτα.  

μοντελισια η Μελινα οπως την περιγραφεις συναδελφε αν προλαβω την πρωινη βαρδια πριν τις 8.00 το απογευμα θα παω να την δοκιμασω. συνηθως δεν προλαβαινω την πρωινη βαρδια γιατι αργω να ξυπνησω.  :S

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
μοντελισια η Μελινα οπως την περιγραφεις συναδελφε αν προλαβω την πρωινη βαρδια πριν τις 8.00 το απογευμα θα παω να την δοκιμασω. συνηθως δεν προλαβαινω την πρωινη βαρδια γιατι αργω να ξυπνησω.  :S
σύντροφε Παναγιότατε, πέρασα απλά την είδα, κοντούλα αδύνατη αλλά δεν μου πολυάρεσε...ξέρω εγώ...άσε που αν είναι όλο μη πονάω, όπως λέει ο Gallas...

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Απογευματινό πέρασμα μετά από καιρό από τη γνωστή περιοχή, με την γνωστή μετριότητα να επικρατεί στα μαγαζιά. Αξιοσημείωτες παρουσίες -εμφανησιακά τουλάχιστον- ήταν:
Μινωταύρου 16Α: Η Άννα που ανέβασε πρόσφατα κριτική συναγωνιστής. Το κορίτσι παίζει να είναι και το πιο όμορφο της περιοχής... Ξανθό με γαλάζια μάτια, μετρίου αναστήματος και ωραίο σώμα. Ούτε skinny αλλά ούτε τσουβάλα. Ωστόσο στο σαλονάρισμα μου φάνηκε πολύ ψυχρή.

Φρίξου 15Α: Η Έλλη. Μελαμψή Βουλγάρα με μαύρα μαλλιά και διάσπαρτα tattoo στο σώμα. Ωραίο σώμα, αλλά με στήθος πεσμένο σαν τα μαστάρια αγελάδας, που ξέρει καλά να τα κρύβει πίσω από το σουτιέν. Όμορφη παρουσία γενικά και εντυπωσιακή στο σαλόνι. Λεπτομέρειες και για το πως είναι στο δωμάτιο, θα παραθέσω σύντομα σε κριτική μου. Με 4 λόγια... Δεν αξίζει ούτε €.

Καλή εντύπωση μου άφησε και η Κατερίνα από Φρίξου (Κακά κορίτσια), η οποία ήταν αρκετά θερμή στην υποδοχή. Εμφανισιακά καμιά σχέση με τις φώτο του site... Καστανό μαλλί, καλό σώμα, γύρω στα 22, όμορφο πρόσωπο. Συνηθισμένη εμφάνιση σαν την κόρη της διαχειρίστριας που θέλεις να την ξεμουνιάσεις και να της δώσεις τη μήτρα στα χέρια!

Νέες παρουσίες:
Νικ. Ουρανου 8 (Golden lips): Η Αντωνία η αδιάφορη. Καστανή μετρίου αναστήματος και εμφανώς αγχωμένη στο σαλόνι. Κατ' εμέ δεν αξίζει ούτε για 30... όχι 40 που ζητάει για απλό.

Νικ. Ουρανού & Αχελώου (Godiva): Δεν συγκράτησα όνομα. 2η μέρα στο μαγαζί μου είπε η ίδια. Ορμώμενη εκ Τσεχίας, ξανθιά, ψηλή και άτσαλη στο σώμα. Ένιωσα ότι έχασα το χρόνο μου και μόνο που την είδα.

Αυτά για την ώρα από εμένα!  :hi:
ρε φίλος ποια είναι αυτή η Άννα;; Ποια κριτική ;; που;;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.312
Πόντοι
3.346

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.312
Πόντοι
3.346
γιατι φιλε?δεν εχεις κυκλους οπως λεει ο σαντ μαν?
α και γενικα εσυ παντα Ελλαδα μενεις η δουλευεις=δουλευες εξωτερικο για θυμησε μου

κωτσο εδω ελλαδα ειμαι, ασε τους αλλους να φευγουν στο εξωτερικο

ποιος τον.... τον σαντ μαν. του ειπα να τον παρω βολτα στα μπουρδελα αλλά δεν θελει φοβαται  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390
κωτσο εδω ελλαδα ειμαι, ασε τους αλλους να φευγουν στο εξωτερικο

ποιος τον.... τον σαντ μαν. του ειπα να τον παρω βολτα στα μπουρδελα αλλά δεν θελει φοβαται  :grin:

σε ποιο θρεντ να μπουμε λες να γραψουμε?σε αυτο για τις ελληνιδες?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
ρε φίλος ποια είναι αυτή η Άννα;; Ποια κριτική ;; που;;
Πριν λίγο πέρασα με την Άννα της κριτικής που λέει ο professoras αλλά μάλλον έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα γιατί η κριτική είναι για την αδύνατη Άννα του Λας Βέγκας , ήταν στο τελευταίο δεξιά ενώ αυτός λέει για κάποια Άννα από Μινώταυρου 16 που είναι απέναντι.
Και επειδή δεν συνηθίζω να γράφω κριτικές θα γράψω εδώ , πολύ αδύνατο κορίτσι όπως λέει και στην κριτική ο συνάδερφος , πήρα πρόγραμμα με γλυφομούνι αλλά δεν με άφησε να την γλύψω πολύ ώρα .. γύρω στο ένα ή ενάμιση λεπτό το πολύ ... ίσως δεν ήθελε να τελειώσει ποιος ξέρει ... Είχαμε και μια δυσκολία στην επικοινωνία , στο τέλος την ρώτησα πόσα κιλά είναι αλλά δεν καταλάβαινε στα αγγλικά που ρωτούσα , οπότε την σήκωσα για να καταλάβει τι ρωτούσα , και μου είπε 45 στα αγγλικά. Εμένα πάντως μου άρεσε το σώμα της , πολύ αδύνατη με μικρό βυζί αλλά πάλι καλά στα κιλά της θα μπορούσε να είναι και πλάκα που λένε. Σε άλλους δεν αρέσουν οι τόσο αδύνατες , γούστα είναι αυτά.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
μοντελισια η Μελινα οπως την περιγραφεις συναδελφε αν προλαβω την πρωινη βαρδια πριν τις 8.00 το απογευμα θα παω να την δοκιμασω. συνηθως δεν προλαβαινω την πρωινη βαρδια γιατι αργω να ξυπνησω.  :S
Οχι μονδελο δεν την λες,απλα καλη παρουσιαστηκα..μεσα ομως δεν ξερω τι πουλια πιανει.Εγω θελω νατασα να δοκιμασω οποτε βρω ευκαιρια και καποια στιγμη μελοντικα ισως περασω με ηρα.Αυτους τους στοχους εχω βαλει,τωρα αν προκυψει κατι αλλο ενδιαφερον δεν θα πω οχι.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
το θεμα ειναι να μην πεταξεις τα λεφτα σου με οποια περασεις μεσα στο δωματιο,μπορει να ειναι ζεστη στο σαλονι και μολις μπεις μεσα να αποδειχτει κομοδινο,μπορει να ειναι ψυχρη στο σαλονι αλλα μεσα στο δωματιο δυναμιτης,πολλα παιζονται..

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.484
Πόντοι
4.766
Μάγκες όταν γυρίσει η Χριστίνα η Ρουμάνα η βυζαρού ας ενημερώσει κάποιος ..και μαγαζί φυσικά σε ποιο  :happy:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.680
Πόντοι
7.195
Σημερινή βραδινή τσάρκα,πήγα για Μπεατρίς η Τζέσυ και σκεφτόμουν και την Πάολα για την οποία διάβασα τόσα πολλά....

Μπήκα στο venus Μινωταύρου 16 και συνάντησα μια Άννα μελαχρινή ελληνίδα,σχετικά καθημερινό κορίτσι γυρω στα 27-28 την έκοψα και ευδιάθετη,άλλα δεν την προτίμησα....
Πήγα απο Φρίξου 12 και είδα μια Μελίνα ,αν θυμάμαι καλά ρωσσίδα,ξανθιά μικροκαμωμένη και σχετικά όχι ιδιαίτερα όμορφη ,αλλά υποσχόμενη ...
Φρίξου δίπλα,είδα την Πάολα, ωραίο κορίτσι, ωραίο κορμί, πραγματικά το κορίτσάκι φαίνεται να έχει όρεξη,αλλά η τσατσά μου την έσπασε...και εκτός αυτού η μας περνάνε για πολύ  λιγούρια η για πολύ μα@@κες,40 σεξ χωρίς πίπα,50 σεξ με πίπα χωρίς προφυλακτικό,60 γλείψιμο και σεξ χωρίς πίπα και 70 το πρόγραμμα κομπλέ.......μου την έσπασε ,ενω ημουν ετοιμος να περάσω την έκανα.... :booty:
Φρίξου στο 14 α ηταν μια Έλενα,χοντρούλα που αδυνάτισε,αν αδυνατίσει λιγο ακόμα θα είναι αξιοπρόσεκτη,τώρα δεν.....
Φριξου 14 β μια ακόμη Άννα ρωσσίδα,ξανθιά επίσης πολλά υποσχόμενη :erection:
Φριξου 12 στο casa victoria ,η desy είχε ρεπό και στη θέση της η Έλλη,για όσους θυμούνται,πρόκειται για την Αλεξ απο το Λαφαμ μια μικρούλα πρίν 7-8 χρόνια που δούλεψε στο Λαφάμ,σήμα κατατεθεν της οι βυζάρες της που πλέον απλώσανε λιγο ,αλλά παραμένουν βυζάρες και τα πολλά τατουάζ :boobies:...Καλούτσικη περίπτωση και θα ακολουθήσει κριτική.......είδα οτι έχει και φωτο στο άλλο σαιτ....

πιο πάνω δεξια της φρίξου στο Poison ήταν μια συμπαθητική κοπελίτσα, Σάρα τσέχα ,με κοντό μαλλί και γλυκό προσωπάκι,σχετικά αδύνατη...και αυτη μου φανηκε καλούτσικη περίπτωση...

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.305
Πόντοι
5.646
"Φρίξου δίπλα,είδα την Πάολα, ωραίο κορίτσι, ωραίο κορμί, πραγματικά το κορίτσάκι φαίνεται να έχει όρεξη,αλλά η τσατσά μου την έσπασε...και εκτός αυτού η μας περνάνε για πολύ  λιγούρια η για πολύ μα@@κες,40 σεξ χωρίς πίπα,50 σεξ με πίπα χωρίς προφυλακτικό,60 γλείψιμο και σεξ χωρίς πίπα και 70 το πρόγραμμα κομπλέ." :2funny:Γελάνε και οι πέτρες!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Πηγα στην Παολα χτες βραδυ, το κοριτσακι εκ πρωτης ωψεως στο σαλονακι θα φενοταν καλη περιπτωση αν η τιμη ξεκινουσε απο 30. Προσωπο μου θυμιζει μια ξενη ηθοποιο την οποια θα θυμηθω. Μπηκα μεσα με 50αρι ακαποτο. Το κοριτσι εχει ορεξη για παιχνιδι, απο κορμι ειναι αψεγαδιαστο πιπινακι γαλακτος.!! Κωλαρακι κολαση.!! Δεν εβγαλε τις τακουναρες της στο γαμισι. Βυζακι μικρο στα ορια της πλακας, αν ειχε και βυζι θα ηταν τρελα.!! Η πιπα της μετρια, χερια στο μουνι δεν αφησε, μουνι παχυ με μεγαλα σχεδον μουνοχειλα, φουλ στο γρασσο. Γαμηθηκε καλα, της εριξα και κατι γαμωσταυριδια μιας και δεν γνωριζει ''γρι'' ελληνικα και καυλωσα.!! ελαχιστα αγγλικα, πεσανε και γλωσσοφιλα, με δαγκωματα στα χειλη. 21 χρωνων λεει, και δηλωνει Ρωσιδα, το μουνι της ομως δεν μου φανηκε για ρωσικο και δεν τσιμπισε οταν της πεταξα κανα 2 ρωσικες ατακες.!! Επλυνε το μουνι της στο νυπτηρα ανεβαζοντας το ενα ποδι πανω του, εικονα μαγικη, της τον ξαναεχωνα επι το που.!!! Θα ξαναπαω...

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.794
Πόντοι
32.165
Πηγα στην Παολα χτες βραδυ, το κοριτσακι εκ πρωτης ωψεως στο σαλονακι θα φενοταν καλη περιπτωση αν η τιμη ξεκινουσε απο 30. Προσωπο μου θυμιζει μια ξενη ηθοποιο την οποια θα θυμηθω. Μπηκα μεσα με 50αρι ακαποτο. Το κοριτσι εχει ορεξη για παιχνιδι, απο κορμι ειναι αψεγαδιαστο πιπινακι γαλακτος.!! Κωλαρακι κολαση.!! Δεν εβγαλε τις τακουναρες της στο γαμισι. Βυζακι μικρο στα ορια της πλακας, αν ειχε και βυζι θα ηταν τρελα.!! Η πιπα της μετρια, χερια στο μουνι δεν αφησε, μουνι παχυ με μεγαλα σχεδον μουνοχειλα, φουλ στο γρασσο. Γαμηθηκε καλα, της εριξα και κατι γαμωσταυριδια μιας και δεν γνωριζει ''γρι'' ελληνικα και καυλωσα.!! ελαχιστα αγγλικα, πεσανε και γλωσσοφιλα, με δαγκωματα στα χειλη. 21 χρωνων λεει, και δηλωνει Ρωσιδα, το μουνι της ομως δεν μου φανηκε για ρωσικο και δεν τσιμπισε οταν της πεταξα κανα 2 ρωσικες ατακες.!! Επλυνε το μουνι της στο νυπτηρα ανεβαζοντας το ενα ποδι πανω του, εικονα μαγικη, της τον ξαναεχωνα επι το που.!!! Θα ξαναπαω...

Εγω για Βουλγαρα την εκοψα. οι Βουλγαρες δεν λενε και ciao? Γιατι μου το πεταξε στο τελος ενα τετοιο.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.680
Πόντοι
7.195
"Φρίξου δίπλα,είδα την Πάολα, ωραίο κορίτσι, ωραίο κορμί, πραγματικά το κορίτσάκι φαίνεται να έχει όρεξη,αλλά η τσατσά μου την έσπασε...και εκτός αυτού η μας περνάνε για πολύ  λιγούρια η για πολύ μα@@κες,40 σεξ χωρίς πίπα,50 σεξ με πίπα χωρίς προφυλακτικό,60 γλείψιμο και σεξ χωρίς πίπα και 70 το πρόγραμμα κομπλέ." :2funny:Γελάνε και οι πέτρες!

εκτός και αν είναι θέμα μάρκετιγκ και θέλουν να μας πουλήσουν σεξ με τσιμπουκάκι ανευ για 50 ευρώ.... :jerking: :jerking:...δεν ξέρω  :think:.Η Πάολα πάντως είναι σίγουρα καλή περίπτωση..... :heavymetalbig:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
εκτός και αν είναι θέμα μάρκετιγκ και θέλουν να μας πουλήσουν σεξ με τσιμπουκάκι ανευ για 50 ευρώ.... :jerking: :jerking:...δεν ξέρω  :think:.Η Πάολα πάντως είναι σίγουρα καλή περίπτωση..... :heavymetalbig:
πάντως για 69 σίγουρα δεν θα την έπαιρνα , δεν έχει όμορφο μουνί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom