Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (6 μέλη και 54 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
Φυλης 84Α η Μαρία η μολδαβη με 20€ γυμνό στοματικό,σεξ σε όλες τις στάσεις και cob,κάτσε μαλακα εκ Θεσσαλονίκης και πλήρωνε τα διπλάσια για τις ιδιες υπηρεσίες!!!

Να πέσουν οι τιμές εχθές!!!

the_league

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα! Το τηλέφωνο από το freehouse άλλαξε? Γιατί έχει φραγή εισερχομένων κλήσεων...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.884
Πόντοι
37.562
Φυλης 84Α η Μαρία η μολδαβη με 20€ γυμνό στοματικό,σεξ σε όλες τις στάσεις και cob,κάτσε μαλακα εκ Θεσσαλονίκης και πλήρωνε τα διπλάσια για τις ιδιες υπηρεσίες!!!

Χεσε  μας με τις μαλακιες σου παλι..

Ξαναανακαλυψες την Αμερικη...

ΕΥΓΕ!!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

τα παμε ρε φιλε, και στην αθηνα πληρωνουν διπλασια τα πιτογυρα και τις πιτσες απο οτι στην ροτοντα, η θεσσαλονικη ειναι για να τρως και η αθηνα για να γαμας,

για καμακι στις τουριστριες ειναι η ροδος, τι να κανουμε να διαμαρτυρομαστε που η χαλκιδικη ειναι γεματη ψιλομυτες ελληνιδες?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
Χεσε  μας με τις μαλακιες σου παλι..

Ξαναανακαλυψες την Αμερικη...

ΕΥΓΕ!!!!

Από σ'ένα τον άμυαλο μπούφος δεν περίμενα να γράψεις τίποτα διαφορετικό,εξάλλου εσύ δεν ξέρεις και που πέφτει η Αθήνα...
Ο άλλος πάλι που γράφει για πίτσες,μπύρες και πιτογυρα κάνει σοβαρή και εμπεριστατωμένη σύγκριση αλλά σε άσχετα πράγματα και σε λάθος θρεντ.

Οπότε γενικό συμπέρασμα,καλά σας κάνουν και σας τα τρώνε,σας ανοίγουμε τα μάτια και μας τη λέτε κιόλας...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.884
Πόντοι
37.562
Από σ'ένα τον άμυαλο μπούφος δεν περίμενα να γράψεις τίποτα διαφορετικό,εξάλλου εσύ δεν ξέρεις και που πέφτει η Αθήνα...
Ο άλλος πάλι που γράφει για πίτσες,μπύρες και πιτογυρα κάνει σοβαρή και εμπεριστατωμένη σύγκριση αλλά σε άσχετα πράγματα και σε λάθος θρεντ.

Οπότε γενικό συμπέρασμα,καλά σας κάνουν και σας τα τρώνε,σας ανοίγουμε τα μάτια και μας τη λέτε κιόλας...
Γιατι εσενα δεν σου τα τρωνε εδω?
Τιμες Αθηνας πληρωνεις στη πολη μας?

Αυτα τα ξερουμε ρε σαχλαμαρα,,,ποια ματια μας ανοιξες??

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
Γιατι εσενα δεν σου τα τρωνε εδω?
Τιμες Αθηνας πληρωνεις στη πολη μας?

Αυτα τα ξερουμε ρε σαχλαμαρα,,,ποια ματια μας ανοιξες??

Διάβασε την τελευταία μου κριτική για Λαρα και θα δεις άμα μου τα τρώνε...
Επίσης τα δικά σου τα μάτια δεν ανοίγουν με τίποτα,η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.884
Πόντοι
37.562
Διάβασε την τελευταία μου κριτική για Λαρα και θα δεις άμα μου τα τρώνε...
Επίσης τα δικά σου τα μάτια δεν ανοίγουν με τίποτα,η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!
Αφου δεν σου τα τρωνε,τοτε γιατι πηγες Αθηνα?
Να δεις την ΑΚΡΟΠΟΛΗ??

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
Αφου δεν σου τα τρωνε,τοτε γιατι πηγες Αθηνα?
Να δεις την ΑΚΡΟΠΟΛΗ??

Για να την γράψω στο κτηματολόγιο μου,γιατί το ξέχασε το υπουργείο,ίσως έχω τεράστια οφέλη από τα εισιτήρια σε λίγο καιρό  :birdman:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.794
Πόντοι
32.165
Μου εσπασε τα νευρα η Τσατσα που δουλευει εκει που ειναι η Λαρα. Εσκασα μυτη στις 7:15 και μου λεει η Λαρα αλλαζει βαρδια και με εδιωξε. Της λεω ειμαι πελατης ας κανει μια εξαιρεση. Ειμαι σιγουρος αμα με εβλεπε σαλονι η Λαρα θα με αφηνε αλλα τεσπα. Δεν πειραζει. Φατε τωρα ενα μαυρο για 2 μηνες και τα λεμε. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ.

πρωτη φορα κατεβαινω και δεν γαμαω. ελεος.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.884
Πόντοι
37.562
Μου εσπασε τα νευρα η Τσατσα που δουλευει εκει που ειναι η Λαρα. Εσκασα μυτη στις 7:15 και μου λεει η Λαρα αλλαζει βαρδια και με εδιωξε. Της λεω ειμαι πελατης ας κανει μια εξαιρεση. Ειμαι σιγουρος αμα με εβλεπε σαλονι η Λαρα θα με αφηνε αλλα τεσπα. Δεν πειραζει. Φατε τωρα ενα μαυρο για 2 μηνες και τα λεμε. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ.

Στη ΛΑΡΑ αν ξαναπας ρωτα τον ΑΖΑ..

Γαμαει τζαμπα εκει..τους πιανει κοροιδα,λεει...

:grin: :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
Στη ΛΑΡΑ αν ξαναπας ρωτα τον ΑΖΑ..

Γαμαει τζαμπα εκει..τους πιανει κοροιδα,λεει...

:grin: :grin:

Εσύ Αφού δεν γαμας στα μπουρδελα,γιατί μας ζαλίζεις τα παπαρια με τις μαλακιες σου όλη την ώρα?
Τράβα γράψε στα σιτιτουρια και τα μεταλλαγμένα που έχεις και πείρα  :birdman:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.305
Πόντοι
5.646
Εσύ Αφού δεν γαμας στα μπουρδελα,γιατί μας ζαλίζεις τα παπαρια με τις μαλακιες σου όλη την ώρα?
Τράβα γράψε στα σιτιτουρια και τα μεταλλαγμένα που έχεις και πείρα  :birdman:
:2funny:

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21

θα πηγαινες σε καποια αλλη που εχει συνεχες ωραριο μεχρι το βραδυ,η λαρα παντα 10:00-20:00 ειναι..και να μπαινες μεσα μπορει να σε ξεπεταγε για να σηκωθει να φυγει,συνηθως πιο νωρις σταματανε και αναλαμβανει η επομενη κοπελα..

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.794
Πόντοι
32.165
θα πηγαινες σε καποια αλλη που εχει συνεχες ωραριο μεχρι το βραδυ,η λαρα παντα 10:00-20:00 ειναι..και να μπαινες μεσα μπορει να σε ξεπεταγε για να σηκωθει να φυγει,συνηθως πιο νωρις σταματανε και αναλαμβανει η επομενη κοπελα..

Φιλε μου ας μας λενε οτι δουλευει 10:00 με 19:00. και οχι να κανω 30 χιλιομετρα να παω και να με πιστολιαζει η μαλακισμενη η τσατσα. οταν γραφουνε 10:00 με 20:00 υποτιθεται οτι δουλευει αυτες τις ωρες αντε να καταλαβω στις 19:45 να θελει να φυγει η να αλλαζει την βαρδια εκεινη την ωρα αλλα αυτο το πραμα που η καθε τσατσα διαλεγει τι θα γινει με βγαζει απο τα ρουχα μου. Τεσπα δεν πειραζει, ειπα μαυρο απο εμενα για κανα 2μηνο στο συγκεκριμενο μαγαζι. και ελπιζω να τα διαβαζει αυτα το αφεντικο να ξερει γιατι θα του πεσει ο τζιρος. και βασικα να σου πω και το αλλο. με πειραξε ο τροπος που μου μιλησε η αλλη λες και με εβλεπε πρωτη φορα και που και πρωτη φορα να με εβλεπε ενας πιο ομορφος τροπος θα ηταν πιο καλο. ΤΕΣΠΑ εχω νευρα πολλα τωρα. μου ηρθε να αρχισω να φωναζο εκει μεσα αλλα κρατηθηκα.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936

Τυχερος εισαι μη μιλας καθολου

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
Φιλε μου ας μας λενε οτι δουλευει 10:00 με 19:00. και οχι να κανω 30 χιλιομετρα να παω και να με πιστολιαζει η μαλακισμενη η τσατσα. οταν γραφουνε 10:00 με 20:00 υποτιθεται οτι δουλευει αυτες τις ωρες αντε να καταλαβω στις 19:45 να θελει να φυγει η να αλλαζει την βαρδια εκεινη την ωρα αλλα αυτο το πραμα που η καθε τσατσα διαλεγει τι θα γινει με βγαζει απο τα ρουχα μου. Τεσπα δεν πειραζει, ειπα μαυρο απο εμενα για κανα 2μηνο στο συγκεκριμενο μαγαζι. και ελπιζω να τα διαβαζει αυτα το αφεντικο να ξερει γιατι θα του πεσει ο τζιρος. και βασικα να σου πω και το αλλο. με πειραξε ο τροπος που μου μιλησε η αλλη λες και με εβλεπε πρωτη φορα και που και πρωτη φορα να με εβλεπε ενας πιο ομορφος τροπος θα ηταν πιο καλο. ΤΕΣΠΑ εχω νευρα πολλα τωρα. μου ηρθε να αρχισω να φωναζο εκει μεσα αλλα κρατηθηκα.

και καλα εκανες που κρατηθηκες,πρωτον απεναντι εχει φυλακα δευτερον την επομενη φορα που θα πηγαινες θα τρωγες "πορτα" και τριτον σιγα την γκομενα που δε γαμησες,χαλαρωσε...εχει αλλες 150 ο μυλος,θα πηγαινες καπου αλλου κι εγω απο επαρχια ειμαι και οταν κατεβαινω βλεπω στα γνωστα μαγαζια τι παιζει για να εχω εναλλακτικες λυσεις σε τετοιες περιπτωσεις...

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Καλησπερα συναδελφοι! Περασα νωρις το μεσημερι απο φριξου 12β να δω την μελινα! δεν ενθουσιαστηκα τοσο ωστε να περασω μαζι της.Ειναι αδυνατη αλλα στο οριο, εχει σχετικα ομορφη φατσουλα.Τωρα το ιδιο μαγαζι γιατι ξεκιναει την μελινα με 30 και την παολα με 40 ειναι ενα θεματακι,αν δεν κανω λαθος μονο αυτοι πρεπει να το εχουν ετσι,τεσπα.Εφυγα απο εκει πηγα λαρα και ενω δεν ειχε ψυχη μεσα,πρωτη φορα που το πετυχα στην μικρη αυτο,δεν περασα γιατι ξενερωσα ετσι χωρις λογο. :grin: συμβαινουν κι αυτα.  

Professoras

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Κριτικές
11
Like
1.034
Πόντοι
1.011
Απογευματινό πέρασμα μετά από καιρό από τη γνωστή περιοχή, με την γνωστή μετριότητα να επικρατεί στα μαγαζιά. Αξιοσημείωτες παρουσίες -εμφανησιακά τουλάχιστον- ήταν:
Μινωταύρου 16Α: Η Άννα που ανέβασε πρόσφατα κριτική συναγωνιστής. Το κορίτσι παίζει να είναι και το πιο όμορφο της περιοχής... Ξανθό με γαλάζια μάτια, μετρίου αναστήματος και ωραίο σώμα. Ούτε skinny αλλά ούτε τσουβάλα. Ωστόσο στο σαλονάρισμα μου φάνηκε πολύ ψυχρή.

Φρίξου 15Α: Η Έλλη. Μελαμψή Βουλγάρα με μαύρα μαλλιά και διάσπαρτα tattoo στο σώμα. Ωραίο σώμα, αλλά με στήθος πεσμένο σαν τα μαστάρια αγελάδας, που ξέρει καλά να τα κρύβει πίσω από το σουτιέν. Όμορφη παρουσία γενικά και εντυπωσιακή στο σαλόνι. Λεπτομέρειες και για το πως είναι στο δωμάτιο, θα παραθέσω σύντομα σε κριτική μου. Με 4 λόγια... Δεν αξίζει ούτε €.

Καλή εντύπωση μου άφησε και η Κατερίνα από Φρίξου (Κακά κορίτσια), η οποία ήταν αρκετά θερμή στην υποδοχή. Εμφανισιακά καμιά σχέση με τις φώτο του site... Καστανό μαλλί, καλό σώμα, γύρω στα 22, όμορφο πρόσωπο. Συνηθισμένη εμφάνιση σαν την κόρη της διαχειρίστριας που θέλεις να την ξεμουνιάσεις και να της δώσεις τη μήτρα στα χέρια!

Νέες παρουσίες:
Νικ. Ουρανου 8 (Golden lips): Η Αντωνία η αδιάφορη. Καστανή μετρίου αναστήματος και εμφανώς αγχωμένη στο σαλόνι. Κατ' εμέ δεν αξίζει ούτε για 30... όχι 40 που ζητάει για απλό.

Νικ. Ουρανού & Αχελώου (Godiva): Δεν συγκράτησα όνομα. 2η μέρα στο μαγαζί μου είπε η ίδια. Ορμώμενη εκ Τσεχίας, ξανθιά, ψηλή και άτσαλη στο σώμα. Ένιωσα ότι έχασα το χρόνο μου και μόνο που την είδα.

Αυτά για την ώρα από εμένα!  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom