vendeta7
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2015
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
χαχαχαχαχ καταλαβα τι λες απλα θελω να δω τι σοι γκομενα ειναι αυτη η εβελινα. καθαρη περιεργεια και μονο.Η περιέργεια έκανε την γυναίκα του Λωτ ,αλάτι τυπε.![]()
χαχαχαχαχ καταλαβα τι λες απλα θελω να δω τι σοι γκομενα ειναι αυτη η εβελινα. καθαρη περιεργεια και μονο.Η περιέργεια έκανε την γυναίκα του Λωτ ,αλάτι τυπε.![]()
Επειδή ο καθένας έχει τα γούστα του μπορεί για το φίλο Formet να είναι ότι καλύτερο και για εμάς ότι χειρότερο.Περι ορεξεως κολοκυθόπιτα ,.!χαχαχαχαχ καταλαβα τι λες απλα θελω να δω τι σοι γκομενα ειναι αυτη η εβελινα. καθαρη περιεργεια και μονο.
οπως ειναι καθαρη και η ελενιτσα ε;;; οσοι εχουν περασει με αλιονα λενε τ καλυτερα και δεν εχει αφησει κανεις ουτε καν να περασει σαν υπονοουμενο οτι πεχτηκε ρομαντισμος. τωρα αμα αλλα κανουν μεσα κ αλλα γραφουν τ να πει κανεις....δεν προκειται να κρινω κανεναν γιατι δεν ειμαι αρμοδιος. ο καθενας κρινεται απο τισ πραξεις του. καλα να περναμε με υγεια ευχομαιΔυδυμου 27 σήμερα δούλευες απόγευμα αλιονα και Ελένη από αλκιβιαδου....και η αλιονα είμαι Βεβαιοσ πως είναι καθαρή
Ακάποτο με την Εβελινα δεν έχεις κάνει ποτέ. Απλά δεν κάνει ποτέ και έχει εξετάσεις γιατρού. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει να δει. Μήπως με άλλη κοπέλα την μπερδεύεις;Επισης θέλω να πω και αυτό που με τρώει πραγματικά τύποι μου και οποίος ξέρει ας μου πει .. έχω κάνει πολλές φορές ακαποτα με την Εβελίνα αχαρνων 85 .. μειλαμε είχε αρκετές φορές βγει λίγο αίμα από την πολύ συχνή επαφή ... λοιπόν με έχει στρεσάρει ότι έχει εξαφανίστηκε και κάπου άκουσα ότι κάτι αρρώστησε η κάτι τέτοιο!!! Αυτό με βασάνιζε και όχι το ένα στα γρήγορα κάρφωμα που έκανα στην Ελένη αλκιβιαδου !! Οποίος ξέρει ας πει τύποι μου!!
η τσατσα της είναι τύπε μου..,Σκασανε μυτη και οι κλωνοι. Πρωτη μερα πρωτο post συνηγορος για εβελινα.
πες τα χρυσό στόμε !!Η προπαγανδομπουρδελοκατασταση στο φουλ.ΕΛΕΟΣ.
Τρομοκρατειτε τον κοσμο.Καποιος πρεπει να παρει θεσει αλλιως θα ειναι ενα ερμεο κοτετσι
Δεν ισχυουν αυτα. Εχει δοκιμαστει και στα δυο φυλλα σε ολες τις ηλικιες. Εσυ καλο ειναι να πας σε αφροδισιολογο πρωτα για θεραπειες. Βεβαια θα μου πεις ενα σωρο κοσμος δεν εχει κολλωδες δυσοσμο υγρο στον πουτσο που παει και το τριβει στα βυζια και το στομα πουτανων στη Φυλης; Οι περισσοτεροι μην σου πω.εγώ είχα βγάλει τα χείλη μου στο στόμα κάτι σαν μυτερά άσπρα σπυριά!!! Τα έκοψα με το νύχι !! Έγινε καπάλο ξεφλουδίσε και τώρα δεν έχω κάτι , μπορεί να ήταν και έρπεις !! Για τον άνδρα ενοεις εμβόλιο; Όσο αναφορά την γυναίκα πρέπει λένε να είναι παρθένα για να κάνει το εμβόλιο αλλιώς το εμβόλιο σε μια που είδη έχει Hpv δεν την προστατεύει
οντως πολλές ειναι που το παίζουν Παναγίες παρθένες κ γαμιουνται κρυφά,Πες τα παικταρά μου!!!![]()
![]()
Το βρήκαν όλοι εύκολο να στοχοποιούν τα κορίτσια των σπιτιών, τη στιγμή που η κάθε "οσία παρθένα" ελλ(ε)ηνίδα πηδιέται στις τουαλέτες των club με τον κάθε τυχάρπαστο, κολάει τις μύριες όσες ασθένειες εν αγνοία της και αρνείται να κάνει οιαδήποτε σχετική εξέταση. Και σα να μη φτάνει αυτό, το παίζει και "υπεράνω πάσης υποψίας" στον περίγυρο... Κατά τα άλλα, αυτές δεν είναι επικίνδυνες...
Ακάποτο με την Εβελινα δεν έχεις κάνει ποτέ. Απλά δεν κάνει ποτέ και έχει εξετάσεις γιατρού. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει να δει. Μήπως με άλλη κοπέλα την μπερδεύεις;
Να μην πιστεύεις ότι ακούς αλλά αφού επιλέγεις μόνο σου να κάνεις κααποτα είναι δικιά σου ευθύνη και εσύ φταις ειδικά με άλλες που πας όπως λες.
Αφού την αγαπάς,να την παντρευτείς!Είπα πεντακάθαρος διότι παρόλα αυτά !!! Εδώ και 7 χρόνια όλες οι εξετάσεις μου δείχνουν καθαρές!!! Η χοντρη λεσβία που λες ,για μένα είναι ένας Άγγελος στον παράδεισο μέσα στην κόλαση που ζω...Την Εβελίνα την εμπιστεύομαι όσο δεν φαντάζεσαι !! Έχω τύψεις που πήγα με άλλη !!! Και για να ενημερώσω κιόλας διότι εδώ γιαυτο είμαστε η Εβελίνα αρχές Φλεβάρη έρχεται είναι υγιείς απλά έπαθε μια βαριά γρίπη !!! Κάθε φορά που με γλύφει αυτή η γυναίκα και γλωσοφιλιομαστε η άμυνα του οργανισμού μου βαράει κοφτές !!! Όταν αγαπάς ..... αφιερωμένο στην Εβελίνα αν παρακολουθή!!! ΣΑΓΑΠΩ!!!
Είδαμε και τις δικές σουΠεριμενοντας τον Quaresma να κανει ενημερωση απο Μεταξι :S :S :S
παιδιά σας παρακαλώ να σταματήσουμε εδώ το θέμα γιατί πριν λίγο μειλισα μαζί της και έκλαιγε !!! Διότι διαβαζη μέσα εδώ !!! Εκτός αυτό με σκυλοβρίσε που πήγα με την Ελένη!!! Ας το σταματήσουμε μην έχω μπλεξίματα με εκτίμηση συναγωνιστές μου !!!Αφού την αγαπάς,να την παντρευτείς!![]()
τετοιο νιμου εισαιΕίδαμε και τις δικές σου
ΑΓΑΠΟΥΛΗ
Σκέφτομαι να πάρω την δικιά σου![]()
:jelous: :S :S :S