Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τα εκανες 6 εννοεις?Πάντως ένα αστερακι πέρασε στο έτσι να ξέρετε....
ευχη προλαβες να κανεις?...Πάντως ένα αστερακι πέρασε στο έτσι να ξέρετε....

ο πιλο,ειναι πιτσαριας...και belly dancer....pilo θα σε προσλάβω για δάσκαλο των παιδιών μου εύγε !!!Άλλα τον guru δεν τον αμφισβητούμε ένας είναι ..

εμένα που μου είπε 150 minimum(!!!) τι έπρεπε να τις πω?της ειπα εαν κλαιν μαιν και οτι καταλαβε καταλαβε...
κομενος ειμαι. Μεχρι 30 θελειΙδού το αστερακι Έχω γράψει κριτική περί παλμαρέ όταν ήταν σε γραφείο.
Στα 100 που ζητάει αν της το κάνετε δίωρο ειναι vfm πείτε της οτι θα της φέρετε κ μια σαλατουλα για δέλεαρ. Τώρα μέσω μασσαζ που την εντόπισε ο χορχε-clonarius στα 60 ειναι κ αυτο vfm
Το καλωσόρισμα κι από μένα στο πολύ καλό μου φίλο. Η απουσία σου ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Ξαναγύρισες στό σωστό timing, γιατί όπως είδες το τελευταίο καιρό που ήσουνα απλός παρατηρητής, έχουν εισχωρήσει σ΄αυτό το νήμα(κι όχι μόνο) διάφοροι πανηγυρτζήδες, και κουφιοκεφαλάκηδες. Ολο μέλι μέλι, κι από τηγανίτα τίποτα.welcome home!!!!!!!!!.....![]()
thanksΤο καλωσόρισμα κι από μένα στο πολύ καλό μου φίλο. Η απουσία σου ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Ξαναγύρισες στό σωστό timing, γιατί όπως είδες το τελευταίο καιρό που ήσουνα απλός παρατηρητής, έχουν εισχωρήσει σ΄αυτό το νήμα(κι όχι μόνο) διάφοροι πανηγυρτζήδες, και κουφιοκεφαλάκηδες. Ολο μέλι μέλι, κι από τηγανίτα τίποτα.
Μόνο να γαμάνε εξ΄αποστάσεως ξέρουν.....Αυτό το κάνουν καλά πάντως..... ;)

Πιλο,μπραβο για τις πληροφοριες που δινεις..να σε ρωτησω κατι και εγω,που ειναι παρα πολυ σοβαρο και θα παρακαλεσω να απαντησεις...τι σαλατα να της παμε?....Ιδού το αστερακι Έχω γράψει κριτική περί παλμαρέ όταν ήταν σε γραφείο.
Στα 100 που ζητάει αν της το κάνετε δίωρο ειναι vfm πείτε της οτι θα της φέρετε κ μια σαλατουλα για δέλεαρ. Τώρα μέσω μασσαζ που την εντόπισε ο χορχε-clonarius στα 60 ειναι κ αυτο vfm

caesar ρε να εχει ποικιλιαΠιλο,μπραβο για τις πληροφοριες που δινεις..να σε ρωτησω κατι και εγω,που ειναι παρα πολυ σοβαρο και θα παρακαλεσω να απαντησεις...τι σαλατα να της παμε?....![]()
Υ.Γ.[move]νταλε νταλεεεεεε[/move]

σαλάτα με ριλες!Πιλο,μπραβο για τις πληροφοριες που δινεις..να σε ρωτησω κατι και εγω,που ειναι παρα πολυ σοβαρο και θα παρακαλεσω να απαντησεις...τι σαλατα να της παμε?....![]()
Υ.Γ.[move]νταλε νταλεεεεεε[/move]
μια χαρα...σευχαριστω παρα πολυ!!!..με εσωσες απο σιγουρη αποτυχια,στο ραντεβου... :Sσαλάτα με ριλες!

εχεις φάει κ ξέρεις;μια χαρα...σευχαριστω παρα πολυ!!!..με εσωσες απο σιγουρη αποτυχια,στο ραντεβου... :S![]()
δεν εχω φαει αλλα ξερω...εχεις φάει κ ξέρεις;
Καλησπέρα στην παρέα. Επειδή σήμερα έχω χρόνο να γράψω... όπως θέλω κ να προσπεράσω τις ειρωνίες κάποιων... ένα ευχαριστώ για όσους είχαν να πουν ένα καλό λόγο. Και θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερη για όσους έχουν παράπονα από μένα. Be more happy
. γιορτές έρχονται.. ας μπούμε στο κλίμα των Χριστουγέννων λοιπόν. Καλές γιορτές σε όλους.. λοιπόν.

καλές γιορτές κούκλαΚαλησπέρα στην παρέα. Επειδή σήμερα έχω χρόνο να γράψω... όπως θέλω κ να προσπεράσω τις ειρωνίες κάποιων... ένα ευχαριστώ για όσους είχαν να πουν ένα καλό λόγο. Και θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερη για όσους έχουν παράπονα από μένα. Be more happy
. γιορτές έρχονται.. ας μπούμε στο κλίμα των Χριστουγέννων λοιπόν. Καλές γιορτές σε όλους.. λοιπόν.