Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ήταν που το πήγε 150 ελέω της καλύτερης εξυπηρέτησηςΑπέτυχε η προσπάθεια. Βιομηχανική παραγωγή και συμπεριφορά αντιεπαγγελματική, τουλάχιστον ως προς εμένα!
❤❤❤ Καλησπέρα μωρό μουΆννα είσαι από τις πιο vfm καβλιαρες κ σέξυ του bou.
❤❤❤❤❤❤ Καλησπέρα Γιάννη μου τι μου κάνεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ειναι στα καλυτερα της μακραν!!!!!
Να διευκρινήσω ότι αναφέρομαι στην προσπάθειά μου για συνάντηση. Δεν έρχομαι στο τάδε ξενοδοχείο γιατί χάλασε το αυτοκινητό μου, κατόπιν εντάξει έρχομαι με ταξί κτλ. Τέλος πάντων, πολύ ντεκαυλέ κατάσταση πριν το ραντεβού. Πιθανόν ήθελε να με ξεφορτωθεί και δεν μπορούσε να μου το πει, γιατί η αλήθεια είναι ότι είναι ευγενικό κοριτσάκι.Ήταν που το πήγε 150 ελέω της καλύτερης εξυπηρέτησης![]()
Παιχτη απο οσο καταλαβα, δεν την ειδες απο κοντα,αλλα περιγραφεις το τι εγινε πριν το ραντεβου.σωστα?....Να διευκρινήσω ότι αναφέρομαι στην προσπάθειά μου για συνάντηση. Δεν έρχομαι στο τάδε ξενοδοχείο γιατί χάλασε το αυτοκινητό μου, κατόπιν εντάξει έρχομαι με ταξί κτλ. Τέλος πάντων, πολύ ντεκαυλέ κατάσταση πριν το ραντεβού. Πιθανόν ήθελε να με ξεφορτωθεί και δεν μπορούσε να μου το πει, γιατί η αλήθεια είναι ότι είναι ευγενικό κοριτσάκι.
ποιο ραντεβουΠαιχτη απο οσο καταλαβα, δεν την ειδες απο κοντα,αλλα περιγραφεις το τι εγινε πριν το ραντεβου.σωστα?....
καλησπέρααααα μωρό μουΚαλημέρα Αννούλα!![]()