- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 195
- Like
- 65.375
- Πόντοι
- 72.937
Συναγωνιστή για να πάρεις πληροφορίες για αυτή μάλλον πρέπει να ψάξεις σε ψηφοφόρους του Ζίγδη, επί ΠΑΣΟΚ (του Ορθόδοξου) πρέπει να ήταν ήδη στα συντάξιμα...
κλαιω ρε φιλε

Συναγωνιστή για να πάρεις πληροφορίες για αυτή μάλλον πρέπει να ψάξεις σε ψηφοφόρους του Ζίγδη, επί ΠΑΣΟΚ (του Ορθόδοξου) πρέπει να ήταν ήδη στα συντάξιμα...

Να γραψω και μία κριτική για την φίλη μου την Ελενα42 , και ευχαριστώ και τον συναθλητη για το κονε ..... Η Έλενα οπως έχουν αναφέρει και άλλοι συναγωνιστες είναι μία όμορφη γυναικα γύρω στο 1.70 με καταπληκτικά μάτια και ωραίο σώμα ... αματουρ στο 100% μιλφ κατι το οποίο εμενα με εξιτάρει , ουκρανικής σχολης κυρία ... λεπτομέρειες για το σωμα της δεν χρειάζεται να δώσω γιατι έχουν ανεβάσει και άλλοι συναγωνιστές φωτογραφίες ... απλα αυτο που εχω να πω και γενικότερα για τις γυναίκες αυτής της σχολής είναι το απίστευτο δέρμα που έχουν όπως και η συγκεκριμένη ...
η έλενα εμφανίστηκε με ωραίο καθημερινό στυλ, καλοντυμένη με όρεξη και ανανεωμένη από το ταξίδι της κατι που της βγήκε μαζί μου κατα την ώρα του παιχνιδιού ... δεν λεει οχι σε κάτι αρκεί να ξέρεις πως να της φερθείς και στο αντποδιδεί 100% ( μην ξεχναμε αλλωστε ότι ειναι αματούρι) ... gfe κατασταση λοιπόν με φουλ καυλα και θετική ενεργεια ... από εμενα προτείνεται ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα την τιμήσω ξανα σίγουρα ... επίσης στα θετικά κάθεται χαλαρα μιαμιση ωρίτσα (μπορεί να πήγε και λίγο παραπάνω όλη η συνεύρεση ) ...
Να γραψω και μία κριτική για την φίλη μου την Ελενα42 , και ευχαριστώ και τον συναθλητη για το κονε ..... Η Έλενα οπως έχουν αναφέρει και άλλοι συναγωνιστες είναι μία όμορφη γυναικα γύρω στο 1.70 με καταπληκτικά μάτια και ωραίο σώμα ... αματουρ στο 100% μιλφ κατι το οποίο εμενα με εξιτάρει , ουκρανικής σχολης κυρία ... λεπτομέρειες για το σωμα της δεν χρειάζεται να δώσω γιατι έχουν ανεβάσει και άλλοι συναγωνιστές φωτογραφίες ... απλα αυτο που εχω να πω και γενικότερα για τις γυναίκες αυτής της σχολής είναι το απίστευτο δέρμα που έχουν όπως και η συγκεκριμένη ...
η έλενα εμφανίστηκε με ωραίο καθημερινό στυλ, καλοντυμένη με όρεξη και ανανεωμένη από το ταξίδι της κατι που της βγήκε μαζί μου κατα την ώρα του παιχνιδιού ... δεν λεει οχι σε κάτι αρκεί να ξέρεις πως να της φερθείς και στο αντποδιδεί 100% ( μην ξεχναμε αλλωστε ότι ειναι αματούρι) ... gfe κατασταση λοιπόν με φουλ καυλα και θετική ενεργεια ... από εμενα προτείνεται ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα την τιμήσω ξανα σίγουρα ... επίσης στα θετικά κάθεται χαλαρα μιαμιση ωρίτσα (μπορεί να πήγε και λίγο παραπάνω όλη η συνεύρεση ) ...
Τζίμυ, κάτσε να διαβάσεις επειγόντως. Εχεις μείνει πολύ πίσω. Πρέπει να καλύψεις τη χαμένη ύλη.....Ελενα???
Τζίμυ, κάτσε να διαβάσεις επειγόντως. Εχεις μείνει πολύ πίσω. Πρέπει να καλύψεις τη χαμένη ύλη.....![]()

τωρα στις διακοπες των εορτων![]()
![]()
τυπε την εχω παρει απο καλιθεα που μενει μιλαμε για πολυ κοκαλο και σε ολα μετρια πιπα μπορω να σου πω κατω του μετριου εγω δεν θα ξαναπαρω κοστος 70 ευρω ειχα πληρωσει για μιαμιση ωραΈχουμε καμία τελευταία ενημέρωση πέρα του ότι είναι σκινι;
θα βρεις το λινκ,λιγες σελιδες πισω..Ποιο είναι το λινκ της Έλενας με στοιχεία επικοινωνίας;
θα βρεις το λινκ,λιγες σελιδες πισω..
...με τόση διαφήμιση δεν είναι αματούρι πλέον....Να γραψω και μία κριτική για την φίλη μου την Ελενα42 , και ευχαριστώ και τον συναθλητη για το κονε ..... Η Έλενα οπως έχουν αναφέρει και άλλοι συναγωνιστες είναι μία όμορφη γυναικα γύρω στο 1.70 με καταπληκτικά μάτια και ωραίο σώμα ... αματουρ στο 100% μιλφ κατι το οποίο εμενα με εξιτάρει , ουκρανικής σχολης κυρία ... λεπτομέρειες για το σωμα της δεν χρειάζεται να δώσω γιατι έχουν ανεβάσει και άλλοι συναγωνιστές φωτογραφίες ... απλα αυτο που εχω να πω και γενικότερα για τις γυναίκες αυτής της σχολής είναι το απίστευτο δέρμα που έχουν όπως και η συγκεκριμένη ...
γιατι τι επαθες?η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζω,![]()
Εσυ φιλε μου πρεπει να εισουνα πολυ βρωμικος. Πριν μπεις πηγες για μπανιοΕυχαριστώ πολύ, το βρήκα!![]()
εχει κατι ενημερωταρες που το μονο που ξερουν να λενε ειναι κουτοπονηροεξυπναδεςΕσυ φιλε μου πρεπει να εισουνα πολυ βρωμικος. Πριν μπεις πηγες για μπανιο
0 μυνηματα? :SΕσυ φιλε μου πρεπει να εισουνα πολυ βρωμικος. Πριν μπεις πηγες για μπανιο
υπερβολες ξερουν να λενε κ κακιεςεχει κατι ενημερωταρες που το μονο που ξερουν να λενε ειναι κουτοπονηροεξυπναδες