Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σ ευχαριστώ φίλεΜια χαρά είναι και στο πρόσωπο και στο σώμα. Και πάνω από όλα, στη διάθεση.
κουμπάρος σας θα γίνει θέλει το κάλο σας...![]()
![]()
![]()

τις ιδιες φωτο εστειλε και σε μενα, και αναρωτιομουν τι μερος ειναι αυτο που βρισκοταν, παντως δωματιο ξενοδοχειου δεν ειναι σιγουρα.Και σε μένα η κυρία μου ζήτησε 80 ευρώ. Μου φαίνεται είναι ότι κάτσει αν και καταλαβαίνω πως παίρνει παζάρι. Σε φωτογραφία που μου έστειλε φαίνεται να έχει αρκετά καλό σωματάκι και το background μου θυμίζει δωμάτιο από κατάστημα του χώρου.
Ωραία κυρία με βυζάρες ενδιαφέρον φαίνεταιΞερει κανεις γι'αυτο:
Δε νομίζω πως θα βρεθεί κάποιος μαζί της. Έχω την εντύπωση πως είναι τρολ.
Χθες πέρασε το μεγαλύτερο μέρος την ημέρας στο mamba.
φιλε κακος προσφερεις αυτό που μπορεις κ πιστευεις αξιζει κ αν τσιμπισει τσιμπησεΑφου έκανες μαζί της ραντεβού, έκανα λάθος.
Δεν είναι τρολ λοιπόν, είναι μη προσβάσιμη (με αυτά που ζητάει).
Για την ιστορία, δεν ήθελε να μου πει ποσό, ρωτούσε συνέχεια πόσα δίνω. Και όταν της ζήτησα κινητό με απέκλεισε.
Αυτά
πολλες δεν το δινουν αν δεν είναι σιγουρες για το ραντεβού γιατι καποιοι μαλακες στελνουν κ ζητανε φωτο η ενοχλουν μονο για καυλαντισματα...Δεν έχεις άδικο αλλά προτιμώ να κάνω αυτές τις συνεννοήσεις μέσω viber και όχι mamba. Γιαυτό ζήτησα κινητό, το οποίο πάνω από 90% των κοριτσιών που πραγματικά ενδιαφέρονται, δίνουν άνετα.
αγγελικη πολυ καλο κομμάτι ;) υπαρχουν πολλα γραπτα πιο πισω αξίζει δοκιμής...
Καλησπέρα. Γνωρίζει κανεις κάτι για την εν λόγω??
Αφου έκανες μαζί της ραντεβού, έκανα λάθος.
Δεν είναι τρολ λοιπόν, είναι μη προσβάσιμη (με αυτά που ζητάει).
Για την ιστορία, δεν ήθελε να μου πει ποσό, ρωτούσε συνέχεια πόσα δίνω. Και όταν της ζήτησα κινητό με απέκλεισε.
Αυτά
δεν αρχισε ως σεξ ραντ....θα κατελειγε υπο προυποθεσεις...οπως εγινε...κ μονο που σ απαντησε τυχερος ησουν...δεν ειναι την νοιαζουν ''τα δωρακια'' αν δεν της αρεσεις....δεν ειναι του μονοωρου...θα ειναι η κυριολεκτικα η ''κοπελα σου'' ολοκληρη νυχτα....επιβεβαιωμενο πλεον και απο γνωστο...χθες
Που ομως στις φωτογραφιες δεν ειναι αυτη οπως εχει αναφερθει πιο πισωαγγελικη πολυ καλο κομμάτι ;) υπαρχουν πολλα γραπτα πιο πισω αξίζει δοκιμής...
μολις ειδα εσβησε το προφιλ της...
και αν σου στειλει πμ,εμενα να με κρεμασεις στο συνταγμα αναποδα.ΑΝ ο [ φιλος ] που συναντησε σημερα στις 12,30 την Ελενα 42 στο μπιλ μεσω του ΟΝΟΜΑΤΟΣ μου διαβαζει , που σιγουρα διαβαζει εδώ , θα ηθελα να μου στειλει πμ για να τον ΡΩΤΗΣΩ κατι ... ΔΕΝ θελω να μπω σε λεπτομέρειες .... καταλαβαίνεις ΕΣΥ!!