spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.692
- Πόντοι
- 7.715
κοπελες,λενε οτι ειναι επικυρηγμενος,λογω μεγεθους...τζενη σε λυπαμαι... :'( :'(αν είναι και {προικισμένος} ποιος στην χάρη σου....![]()
![]()
![]()

κοπελες,λενε οτι ειναι επικυρηγμενος,λογω μεγεθους...τζενη σε λυπαμαι... :'( :'(αν είναι και {προικισμένος} ποιος στην χάρη σου....![]()
![]()
![]()

κοιμησμενος μπορει κατα τα αλλα τσου εχω πληροφοριες εσωτερικεςαν είναι και {προικισμένος} ποιος στην χάρη σου....![]()
![]()
![]()

πρεπει να τον μαθεις μπανιο τιποτα δεν του εμαθες![]()
![]()
![]()
τι ειναι ρεαν είναι και {προικισμένος} ποιος στην χάρη σου....![]()
![]()
![]()
ρε καποτε καποια εκανε αναφορα με φαρμακευτικη βοηθεια η χωρις???κοπελες,λενε οτι ειναι επικυρηγμενος,λογω μεγεθους...τζενη σε λυπαμαι... :'( :'(![]()
![]()
![]()

μ αυτό για ψάρεμα θα πάει και όχι για γαμήσι...τι ειναι ρε![]()
![]()
![]()
ρε καποτε καποια εκανε αναφορα
![]()
![]()
![]()

εισαι και τσακπινα!!Σιγά σιγά μωρό όλα θέλουν χαλαρά για να έχει και γλυκά.
αντριου μιλαμε για φυσικο προιον...χτυπαει μυγα στο χιλιομετρο...με φαρμακευτικη βοηθεια η χωρις???![]()
![]()
![]()
κοπελες,λενε οτι ειναι επικυρηγμενος,λογω μεγεθους...τζενη σε λυπαμαι... :'( :'(![]()
![]()
![]()
αντριου μιλαμε για φυσικο προιον...χτυπαει μυγα στο χιλιομετρο...

φημες και κακοηθειες,για το παιδι...ντροπη!!!!!.....Εμένα πήρε το μάτι μου μια φώτο σε άλλο νήμα εδώ μέσα και πίστεψε με επειδή λίγο πολύ εχω άποψη δεν συμφωνώ μαζί σου, ούτε στον εχθρό μου να μη τύχει να έχει τέτοια τύχη. Καλύτερα να γίνω επίσημα bixesual.
σφεντόνα τον έκανε από την πολύαντριου μιλαμε για φυσικο προιον...χτυπαει μυγα στο χιλιομετρο...
....?τυχερός ο γαμπρός....Εμένα πήρε το μάτι μου μια φώτο σε άλλο νήμα εδώ μέσα και πίστεψε με επειδή λίγο πολύ εχω άποψη δεν συμφωνώ μαζί σου, ούτε στον εχθρό μου να μη τύχει να έχει τέτοια τύχη. Καλύτερα να γίνω επίσημα bixesual.

για να το λέει ο Guru13 Global Moderator είναι στάνταρτ...ρε λες![]()
![]()
![]()
φημες και κακοηθειες,για το παιδι...ντροπη!!!!!.....![]()
σαν να εχεις δικιογια να το λέει ο Guru13 Global Moderator είναι στάνταρτ...
με τσοκ δουλεύει...?Χαχαχαχαχ άσε δεν θέλω να πάθω τσοκ .
τυχερός ο γαμπρός....
θα το έχει δίπορτο....![]()
![]()
![]()